Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Aktuality



Přichází rok Dřevěné Ovce. Jaký bude?

4.2.2015

Energie znamení Kozy neboli Ovce je klidná, harmonická, mateřská a přeje atmosféře sounáležitosti, a takový bude i rok 2015. Platí to nejen pro naše životy, ale také pro politické dění ve světě – díky vlivu Ovce můžeme očekávat mírové řešení konfliktů a snahu o hledání souladu mezi znepřátelenými stranami. Lidé budou mít schopnost spojit své síly v boji proti zlu a ve víře v dobro. Z Ovce totiž vyzařuje vždy spokojenost a pohoda. Bez ohledu na možná nebezpečí je Ovce ve svém nitru šťastná a její dobrá nálada ovlivní celý čínský rok, který je v jejím znamení. Na rozdíl od předešlých let je pravděpodobné, že rok poplyne v příjemném a pohodovém tempu. Ubude nepříjemných stavů a rozrušení, nervových poruch, depresivních stavů a všem s nimi spojených nemocí.

Rok Ovce je zasvěcen ženskému živlu jin, proto bude tento rok přát rodinnému životu a aktivitám v oblasti umění. Budeme schopni naslouchat hlasu svého srdce a řídit se svými pocity. Hrubá síla bude v roce Ovce v nevýhodě a k úspěchům se mnohem snáz dopracujeme díky své šikovnosti a inteligenci. Živel Dřeva, které symbolizuje růst, rozvoj a rychlý posun kupředu, se však postará o to, že příští rok navzdory své mírumilovnosti a klidu nebude vůbec nudný. V letech živlu Dřeva můžeme očekávat řadu nových projektů a velkou koncentraci příležitostí ke zlepšení našich životů!

Tento rok je také vhodný k seznamování a navazování milostných vztahů, i na románky bude tento rok pravděpodobně hojný. Rok Dřevěné Ovce je nejpříznivějším obdobím pro početí a porod dítěte. Děti v tomto období narozené budou obdařeny uměleckými schopnostmi, mají střízlivý náhled na svět a na život.

 

Horoskop pro jednotlivá znamemí najdete ... TADY ...










« Zpět

©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system