Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Čínský horoskop 2015 – rok Dřevěné Ovce (Kozy)



 

Podle východních kalendářů přichází 19. února 2015 rok Dřevěné Ovce (Kozy). Po rychlém roku Koně nás čeká poněkud klidnější období.

Energie znamení Kozy neboli Ovce je klidná, harmonická, mateřská a přeje atmosféře sounáležitosti, a takový bude i rok 2015. Platí to nejen pro naše životy, ale také pro politické dění ve světě – díky vlivu Ovce můžeme očekávat mírové řešení konfliktů a snahu o hledání souladu mezi znepřátelenými stranami. Lidé budou mít schopnost spojit své síly v boji proti zlu a ve víře v dobro. Z Ovce totiž vyzařuje vždy spokojenost a pohoda. Bez ohledu na možná nebezpečí je Ovce ve svém nitru šťastná a její dobrá nálada ovlivní celý čínský rok, který je v jejím znamení. Na rozdíl od předešlých let je pravděpodobné, že rok poplyne v příjemném a pohodovém tempu. Ubude nepříjemných stavů a rozrušení, nervových poruch, depresivních stavů a všem s nimi spojených nemocí.

Rok Ovce je zasvěcen ženskému živlu jin, proto bude tento rok přát rodinnému životu a aktivitám v oblasti umění. Budeme schopni naslouchat hlasu svého srdce a řídit se svými pocity. Hrubá síla bude v roce Ovce v nevýhodě a k úspěchům se mnohem snáz dopracujeme díky své šikovnosti a inteligenci. Živel Dřeva, které symbolizuje růst, rozvoj a rychlý posun kupředu, se však postará o to, že příští rok navzdory své mírumilovnosti a klidu nebude vůbec nudný. V letech živlu Dřeva můžeme očekávat řadu nových projektů a velkou koncentraci příležitostí ke zlepšení našich životů!

Tento rok je také vhodný k seznamování a navazování milostných vztahů, i na románky bude tento rok pravděpodobně hojný. Rok Dřevěné Ovce je nejpříznivějším obdobím pro početí a porod dítěte. Děti v tomto období narozené budou obdařeny uměleckými schopnostmi, mají střízlivý náhled na svět a na život.


Nevíte, jaké jste znamení? Nevadí, můžete se podívat třeba SEM!

 

Krysa v roce Ovce

Jestliže jste v roce 2014 zacházeli opatrně s financemi, které jsou pro vás prioritou, bude se vám v roce 2015 dařit mnohem lépe než loni. Přizpůsobte svůj život všemu, co se nabízí. Jestli chcete ještě více naplnit pokladničku, musíte zvolit cestu velkých změn a převratů. I když je pro vás tento rok rokem proměnlivého štěstí, může se vám podařit objevit zcela něco nového a chopit se nevídaných příležitostí. Pozor na nehody. Za rok v roce Opice se vám zdraví bude hodit, protože vaše hvězda ještě více zazáří.

 

Buvol v roce Ovce

Možná jste si v roce 2014 ukousli větší sousto, než jste mohli spolknout. Letos v roce 2015 se posílí vaše sebedůvěra, ale nečekejte velké pokroky. Překvapí vás dobré zprávy, přesto kroťte svůj optimismus. Pozor na lidi, kteří by vás mohli zneužít nebo podvést. Zůstaňte ostražití, neboť tyto chytráky budete stále potkávat. I když vás nemine pocit přešlapování na místě, potěší vás šťastný a naplňující vztah. Příští rok Opice vás oblaží.

 

Tygr v roce Ovce

Určitě jste v roce 2014 ušetřili nějakou korunu nebo euro navíc. Je to dobře, protože se vám v roce 2015 budou hodit. Tento rok se jeví slušně, přestože neustálá jednání a tahanice doma i v práci vám nedovolí si odpočinout. Na dovolenou raději zapomeňte. Dostatečně pečujte o své tělesné i duševní zdraví. Banální problémy se snažte rychle rozplést. Užívejte si všeho, co přichází, protože žádné skutečné vážné katastrofy vás nepostihnou. Rok Opice už tak veselý nebude.

 

Králík v roce Ovce

V roce 2014 bylo třeba využít přátelských rukou okolo vás. V roce 2015 si pečlivě všímejte maličkostí, abyste neměli později potíže s jejich řešením. Pak můžete dosáhnout přímo zázračných úspěchů. Doma i v práci vám žádné vážné problémy nehrozí. Řiďte se vlastním rozumem a nejednejte ukvapeně. Škoda, že v mnoha oblastech svého života pociťujete nespokojenost. Příští rok Opice se už tak růžově nepředvede.

 

Drak v roce Ovce

Smíšený rok Koně v roce 2014 máte již za sebou. Ale i v roce 2015 můžete ve svých finančních transakcích i v postavení v práci počítat jen s průměrnou úspěšností. Jednejte s rozumem a opatrně. Nejrůznější nehody, hádky a střety se časem uspokojivě vyřeší. Tento rok není nejvhodnější pro vaši hvězdnou kariéru. Těšit se můžete hlavně ze vztahů a rodinného života. V příštím roce Opice se v kariéře víc blýsknete.


Had v roce Ovce

Zdraví a finance pro vás byly v roce 2014 na programu dne. Jestli to někde v roce 2015 zaskřípe, tak to přichází hlavně z oblasti rodinných vztahů. Snad proto v tomto roce navazujete nové kontakty, které jsou pro vás velmi vlivné a prospěšné. Přesto vás nečekají žádné velké zisky, ale naopak ani velké ztráty. Zachovávejte klid a trpělivost a počkejte si na šťastnější časy. Ty pro vás nastanou za dva roky v roce Kohouta.

 

Kůň v roce Ovce

V roce Koně 2014 se věci dařily bez větší námahy. I letos rok 2015 je pro vás průměrně dobrý. Je možné stěhování, cestování do dálek nebo cesty za prací. Naskytnou se období značných obtíží, ale žádné nezvladatelné katastrofy nehrozí. Naštěstí příznivé události v tomto roce vyvažují špatné. Jen vydržet a nesnížit se k podlosti. Zůstaňte optimističtí. To v příštím roce Opice mohou přijít i nečekané úspěchy.

 

Ovce v roce Ovce

Co se v roce 2014 jevilo jako problém, mělo nakonec kladné důsledky. Roku 2015 převzalo vládu vaše znamení, což ale neznamená, že vše je pod šťastnou hvězdou. Po úžasném startu na začátku roku mohou následovat různé problémy a komplikace. Zůstávejte praktičtí a střízliví. Neunáhlete se, pozorujte události a lidi kolem sebe a pak po důkladném posouzení rozhodujte. Problémy mohou nastat finanční, zrovna tak i nedostatek času a energie. To ten další rok bude úplně o něčem jiném.

 

Opice v roce Ovce

Pokud jste v roce 2014 zachovali klid, podržte si ho i do roku 2015. Peněz vyděláte hodně, ale ještě více utratíte. Štěstí vás čeká v navazování užitečných vztahů. To vás přespříliš naladí a vaší marnotratnosti utrháte drápky.  Vybírejte si, komu důvěřujete. Pak se snadno může dostavit osamělost. Určitě vás rozptýlí cestování. Dávejte si pozor na zdraví a věnujte se rodině a blízkým, kterým se může přihodit něco nepříjemného. Nezapomínejte na kondičku. Schovejte si energii na další rok. Zažijete ohňostroj.

 

Kohout v roce Ovce

Náročný rok 2014 máte za sebou. V roce 2015 vás již nečekají tak převratné změny. Opět získáte ztracenou půdu pod nohama. I když problémy stále budou, jste mnohem vyrovnanější. Hlavně v pracovní sféře dosáhnete jistého úspěchu. Jen ve vztazích s blízkými vás zřejmě bude pronásledovat neodbytný pocit smutku a melancholie. I tak si nezapomeňte užívat života. V dalším roce Opice si už tak nepovyskočíte.

 

Pes v roce Ovce

Rok 2014 byl hektický, ale poměrně dobrý. Za to v roce 2015 vás hned zpočátku provází úzkosti, obavy a starosti vůbec. Většinou si za to můžete sami svým štěkotem. Hlavně trpělivost, protože konflikt by vedl k problémům v pracovních i rodinných vztazích. Jestliže zůstanete konzervativní, vyhnete se ztrátám. Pak se vám snáze podaří vyřešit problémy a rozpory s okolím a hlavně ve své nejisté a naivní duši. Vyčkávejte. Příští rok je mnohem lepší.


Vepř v roce Ovce

Co bylo považováno v roce 2014 za problém, změnilo se v užitek. Rok 2015 je celkem dobrým rokem. Finanční postavení je stabilní. V kariéře postoupíte díky novým vědomostem a znalostem, případně zaškolením. Může přijít i povýšení, v pracovní sféře si vás považují. Na druhou stranu počítejte i s trápením v osobním životě. Zdraví si hýčkejte, nic fyzicky nepřehánějte. Další rok očekávejte příjemný a uspokojivý.

 

Horoskop pro vás napsala Marie Gita Gabrielli, www.gabrielli.cz

 

 

Také v roce Dřevěné Ovce pro vás chystáme zajímavé semináře …

Kromě šamanského léčitelského kruhu děláme také seminář o rodu – Naučte se naslouchat hlasu předků, základní seminář – Tajemství šamanismu, seminář o zdraví a nemoci i o lásce a lidské sexualitě – Tajemství posvátného spojení. Také se můžete v létě těšit na Cestu vize i 5. ročník festivalu Ezoterické léto!

Více o seminářích se dozvíte ZDE !!!

 

 

 

 

 

 



©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system