Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na měsíc červenec 2014



Slunce vstoupí jedenadvacátého června do znamení Raka a bude jím procházet celý měsíc, večer 22. 7. 2014 se přesune do znamení Lva. Novoluní proběhne 27. 7. 2014 ve znamení Lva a úplněk ve znamení Kozoroha 12. 7. 2014.

 

BERAN

Začátek měsíce bude pro Berany stále pod vlivem planety Mars, který positivně ovlivňuje jejich kariéru. Nejsilnější vliv pocítí v polovině měsíce, kdy mohou ze svého předchozího úsilí vytěžit lepší pracovní postavení, finanční ohodnocení nebo průlom v podnikání. Koncem měsíce přijde na řadu Štír a jeho tajemné sexuální chutě ovlivní všechny bytosti na zemi, Berany nevyjímaje. Novoluní nastartuje období plodnosti a kreativity. Slunce, Měsíc a Jupiter budou koncem měsíce spoluvytvářet silnou energii, která umožní splnit si Beranům i ta nejtajnější přání.

 

 

 

BÝK

Lidé narození v Býku jsou pod vlivem planety Venuše, která je láká na cesty a za novými obzory. Letní dovolená se Býkům rozhodně vydaří, vše půjde jako po másle, nehrozí jim žádný zádrhel, ale pouze v případě, že jejich cesty nebudou naplněny rutinou. Ta Býkům tento měsíc příliš nesvědčí. Zatouží totiž s nebývalou silou po studiu a vzdělávání. Pokud se nechají unášet na jeho vlnách, koncem měsíce se jejich píle zúročí. Býkům se otevře nový prostor pro nápady a smělé plány.

 

 

 

 

BLÍŽENCI

Na Blížence má silný vliv planeta Merkur. Proto je dobré využít její energie – komunikujte, obchodujte, podnikejte, ale dejte pozor, ať vás vlastní důvtip nezavede do podvodů a k finanční zpronevěře, protože uprostřed měsíce můžete očekávat nějakou důležitou zprávu týkající se majetku, tak ať je positivní! Merkur se totiž v tomto období dostane do nepříjemného úhlu na karmické Pluto a to může zcela zásadně ovlivnit život Blíženců. Je dobré si hlídat i své zdraví a zbytečně neriskovat.

 

 

 

RAK

Celý rok byli Raci pod příznivým vlivem Jupitera, díky němu prožívali dobré období a mohli využít nové možnosti a příležitosti, které se nabízely. V první polovině měsíce mají Raci poslední příležitost energii Jupitera využít k moudrým rozhodnutím, protože pak je na dlouhých dvanáct let opustí. Nastává čas pro uzavření dohod a dlouhodobých pravidel. Pokud Raci dokáží ukázat svoji vstřícnost i okolí jim rádo vyjde vstříc. Koncem měsíce se otevře Rakům téma majetku a financí. Mohou se dozvědět příznivou zprávu v souvislosti s penězi. Zajímavé seskupení Slunce, Měsíce a Jupitera vytvoří 27. července velice silnou konstelaci pro Raky obzvlášť příznivou.

 

 

LEV

Tento měsíc budou mít Lvi velmi rušno. Nejprve mohou řešit otázky spojené s bydlením a také zdravotní stav svůj nebo blízké osoby. Úplněk rozdmýchá problémy s lidmi v pracovním prostředí. Spolupracovníci a kolegové dají Lvům pěkně zabrat, zejména kolem 11. července. Koncem měsíce se však velmi uleví, do jejich života vstoupí Jupiter, planeta rozmachu a štěstí a tak Lvům nastává dobré období plné požehnaných změn. Je potřeba je naplno využít!

 

 

 

 

PANNA

Panny budou tento měsíc řešit převážně své přátele a lidi ve svém okolí. Ne každý je jim nakloněn a tak budou muset tento měsíc sundat z nosánků růžové brýle a podívat se pravdě do očí. Oddělit přítele od nepřítele a vybrat si, s kým chtějí do budoucna sdílet svou cestu. Také budou řešit děti a s nimi spojené radosti a starosti. Koncem měsíce do jejich životů vstoupí nepokoj a Panny budou cítit, že se na ně něco připravuje, dočkají se ale až v srpnu, kdy nastává novoluní v jejich domovském znamení. Tehdy se jim otevřou dveře k novým netušeným možnostem.

 

 

 

VÁHY

Váhy pod vlivem Venuše budou mít otevřenou komunikaci, mluvené a psané slovo. Tato doba bude přát vyřešení starých záležitostí, diplomacie a komunikace navrátí jejich světu potřebnou harmonii a klid. Finance budou Vahám tento měsíc proudit a možná přijde i možnost nového zdroje financí a pracovního posunu. Po dlouhé době se jim uleví i v této oblasti a mohou je příjemně překvapit i nečekané finanční dary. Konec měsíce přeje lásce a erotice, Váhy budou překypovat kouzlem a ve společnost budou neodolatelné.

 

 

 

ŠTÍR

Štíři mají planetu Pluto jako svou vládnoucí planetu, ale také Mars se koncem měsíce se přesune do znamení Štíra. Nálada bude akční, ale dost možná i bojovná. Transformační procesy jsou v plném proudu a lepší časy dorazí bohužel až v srpnu. Než se prát s osudem, bude lepší přijmout probíhající změny v klidu a vytěžit z nich pro sebe maximum. Staré záležitosti se otevřou, ale bude záležet jen na Štírech, zda se pustí do boje o vlastní hrdost. Lepší by bylo nechat vše plavat. Konec měsíce přinese úlevu a lepší energii.

 

 

 

STŘELEC

Střelci jsou pod vlivem Jupitera, který se v červenci dostane do blízkosti Slunce ve znamení Lva, toto postavení přináší nové podněty k vylepšení svého života, dobré nápady a pracovní příležitosti. Bohužel se však Střelcům nedostávají finanční prostředky a tak se mohou dostat do nepříjemné situace v souvislosti s penězi. Léto mohou navíc zkomplikovat zdravotní potíže. Dovolenou raději odložte až na srpen, který bude Střelcům více přát.

 

 

 

 

KOZOROH

Lidé narození v Kozorohu budou pod tlakem úplňku ve svém domovském znamení. Začátek měsíce očekávejte tedy značně emočně vypjatý. Nenechte se však zatáhnout do malicherných sporů a udělejte si pořádek ve svých věcech. Jelikož Saturn stále couvá, budou se řešit také peníze, které Střelci sdílí s další osobou.  V partnerském vztahu je nutné mít dokonale jasno, stanovit si priority a sdělit je i partnerovi. Hlavně nepřestávejte komunikovat. Začít s čistým štítem se vám po úplňku vyplatí!

 

 

 

 

VODNÁŘ

Vodnáři si musí dávat v červenci pozor na možné úrazy a nenadálé zvraty, zejména v souvislosti s úplňkem 12. 7. V tuto dobu se může také v pracovním prostředí objevit někdo, kdo Vodnářům příliš nepřeje. Spolupracovník nebo pracovní partner. Všechny tajemství nebo intriky vyjdou na povrch. Uran, planeta zvratů ukazuje karmickým prstem na Černou Lunu a tak to může být docela mazec. Dá se očekávat i zrada někoho velmi blízkého. Naštěstí energie máte dost, zdraví vám slouží a láska ke změnám je vám vlastní, tak těžkosti překlenete s úsměvem. Příští měsíc se na Vodnáře zase usměje štěstí.

 

 


RYBY

Červenec je pro Ryby ideální měsíc na zábavu, setkání a pobyt v přítomnosti lidí, kteří srdce potěší. Neptun, vládnoucí planeta, je nádherně aspektován na Venuši a tak se Rybám bude v lásce dařit. Staré partnerské neshody se vyřeší diplomaticky a s nadhledem a nezadaní mohou potkat i velikou lásku. Dejte si však pozor na nevěru, vaše energie bude přitahovat nápadníky a Rybám se tento měsíc může z lásky zamotat hlava víc než by si přáli. V ostatních oblastech to budou mít však tento měsíc těžší a těžší, bude pro ně skoro nemožné udržet koncentraci a věci dotáhnout do zdárného konce.

 

Markéta  ve spolupráci s astroložkou Danielou Hannah

 

 

Rituály jsou jednou z důležitých součástí naší práce...

Rituál je nejsilnější formou magie, magické ovlivnění osudu ve váš prospěch. Používá se, pokud chcete něco v hmotném světě změnit, nebo udržet v trvání a to dokonce i tehdy, když už to bylo narušeno. Nebo naopak můžete něco ukončit či rozvázat.  Ať je to rituál lásky, peněz, zdraví, úspěchu v životě, vyčištění prostoru od negativních vlivů, nebo naplnění touhy stát se mocným a ne nemocným...

 

... více se dočtete TADY !!! 

 

 

 




©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system