Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Ezoterický festival Zlatý střed v Českých Budějovicích 2012



Zlatý střed

UŽ JE TO ZA NÁMI, ALE PÁR FOTEK Z FESTIVALU NAJDETE ... ZDE

 

Výstaviště České Budějovice bude opět hostit Ezoterický festival Zlatý střed.

Výstaviště v Českých Budějovicích už třetím rokem pořádá v rámci Veletrhu HOBBY podzim ezoterický festival. Na co se můžete těšit? Dozvíte se zajímavosti z mnoha oborů esoteriky – astrologie, výkladu karet, magie, numerologie, chiromantie, automatické kresby, šamanismu atp. Všechny přednášky a workshopy budou praktiky zaměřené, nevyžadují žádné předchozí znalosti, a každý se v nich dozví a naučí věci, které se mu budou hodit v běžném životě. Součásti programu budou také zajímavé besedy a v sobotu večer Magický rituál pod vedením pravé pohanské kněžky.  Kromě přednášek, besed a workshopů si budete moci na veletrhu také nechat vyložit karty, udělat osobní horoskop, automatickou kresbu či se poradit o svých starostech se šamany a léčiteli.

 

KDY? 18. - 21. říjen 2012

 

KDO SE PŘEDSTAVÍ?

Marie Gita Gabrielli, Jan Filip, Vladimír Jalč, Zuzana Mejšnerová, Eva Holcmanová, Simona Kosáčková, Alžběta Malá a Pavel a Markéta Švarcovi

 

Pavel ŠvarcJan FilipVladimír JalčGita GabrielliMarkéta ŠvarcováZuzana Mejšnerová

 

Přijďte, jste srdečně zváni!

Za realizační tým Zlatého středu se těší

Pavel a Markéta Švarcovi

PODROBNÝ PROGRAM 2012:


Čtvrtek 18. října

11:00 - Zahájení festivalu a představení hostů

11:15 – 11:30 FLAMENGO - Tanec španělského slunce (Alžběta Malá)

11:30 – 12:30 Skrytá moc kamenů (Simona Kosáčková) Poznejte energii, krásu a léčivou moc kamenů a to, jak mohou obohatit váš život. Podle čeho kameny vybírat a jak o ně pečovat? Dozvíte se vše.

12:30 - 14:00 Numerologie (Marie Gita Gabrielli) Lidé vymysleli písmo a číselnou soustavu. Čísla našeho data narození hrají v našich charakterech svou roli. Ovlivňují nás a dokonce naznačují i výzvu a směr našeho života. Chcete se dozvědět, co o Vás čísla vypovídají?

14:00 – 15:30 Láska – tvůrčí prostor mezi mužem a ženou (Pavel a Markéta Švarcovi) Každý z nás ve svém srdci ukrývá klíč k Lásce, mocnému zdroji nekonečné inspirace. Naučme se jak Lásku najít, udržet a dovolit jí, aby proměnila nás i celý náš svět. Naším průvodcem budou šamanské bubny.

15:30 – 17:00 Pohanské svátky a rituály (Jan Filip) – Jak vznikly zvyky Velikonoc, pálení čarodějnic a proč vlastně máme doma na Vánoce stromeček? Vše má svůj původ v pohanských svátcích. Jan Filip, kterého dobře znáte z televizního věštění, nás zavede do dob, kdy tyto tradice vznikly.

 

Pátek 19. října

10:00 – 11:30 Co na o nás vypovídá naše tělo? (Marie Gita Gabrielli) - Fyziognomie a typologie poskytuje o člověku velice přesné informace. Ze stavby těla, barvy hlasu, gestikulací, čar na rukou, vrásek i očí se dá poznat prakticky vše. To jací jsme, jak myslíme a žijeme, se do nás vpisuje každý den. A Gita Gabrielli to umí přečíst…

11:30 – 13:00 Zákon rezonance (Zuzana Mejšnerová) Zákon rezonance funguje bez ohledu na to, zda v něj věříme, či nikoliv a odráží v našem životě všechna skrytá přesvědčení, návyky a očekávání. Pojďme se podívat, jakým způsobem pracuje tento zákon a jak ho můžeme zapojit v náš prospěch.

13:00 – 14:00 Magie lásky (Jan Filip) Na přednášce o magických rituálech lásky se dozvíte jak se postarat o to, abychom měli spokojené a šťastné partnerství, co udělat, když se nám láska vyhýbá a jak zamezit jejímu konci.

14:00 – 14:15 FLAMENGO - Tanec španělského slunce (Alžběta Malá)

14:15 – 15:45 Feng šuej jako princip harmonie okolí (Vladimír Jalč) Nástrojem tohoto prastarého čínského umění jsou intuice, kompas, prostor a čas, barvy, materiály, tvary i jejich vzájemné působení. Vladimír Jalč vás naučí si jak vyladit prostředí, ve kterém žijete, se sebou samým tak, abyste zlepšili své zdraví, vztahy i svoje výdělečné schopnosti.

15:45 – 17:00 Léčivé životní rituály (Pavel a Markéta Švarcovi) Lidský život prochází místy, která jsou branami do nového. Takovými místy jsou například: zrození, dospívání, svatba, smrt. Staří znali důležitost těchto bran. A my? O tom, co nám způsobuje zapomnění tohoto vědění.

 

Sobota 20. října

10:00 – 11:30 Astrologie a současné horoskopy (Vladimír Jalč) Astrologie je poznáním vlivů nebeských těles na vše, co se nachází na Zemi. Poskytuje nám náhled na jakékoli vztahy, zdraví, pracovní možnosti, rodinné zázemí, sexualitu, kariéru, vyšší vědomí a mnoho dalšího, co nás může v životě potkat. Jaké jsou její nejnovější trendy a co nám astrologie nabízí?

11:30 – 13:00 Pohanské kolo roku (Holcmanová Eva) Čas a uspořádání roku vnímáme jako samozřejmost … ale i on měl svůj vývoj, historii. Přestože známe spíše jeho křesťanskou podobu, je stále hluboce zakotven v našich pohanských tradicích.  8 sabatů (rovnodennosti, slunovraty, "křížové svátky" - Imbolk - Hromnice, Beltain, Lughnasad, Samhain - Dušičky) jsou stále přítomny. Nevěříte? Přijďte si poslechnout zajímavou přednášku pohanské kněžky…

13:00 – 13:15 FLAMENGO - Tanec španělského slunce (Alžběta Malá)

13:15 – 14:30 Tvůj osud je napsaný v dlaních (Markéta Švarcová) - Přednáška o základech chiromantie. Jak podle čar v ruce poznat naše přednosti, dispozice, ale i to, kde děláme v životě chyby. Přečtěte si ruce své i lidí kolem vás.

14:30 – 15:30 Amulety a jejich význam (Jan Filip) Jak si vytvořit svůj vlastní amulet a vložit do něj sílu, moc a požehnání? Na světě jsou prastaré symboly, které v sobě ukrývají magickou moc. Přednáška o tajemství run, ale také o síle drahých kamenů a o tom, jak s jejich pomocí ovlivnit svůj osud.

15:30 – 17:00 Výklad karet madame Lenormand a Tarotu (Vladimír Jalč) Při karetním výkladu kartáři pronikají do podstaty dějů a životních situací. Mohou tak rozpoznat děje minulé a jejich působení přes současnost do dějů nastávajících. Karty madam Lenormandové umožňují celistvý pohled na život jakéhokoli člověka a tarot je velmi vhodným pro získání odpovědi na jakékoli otázky a trendy vývoje čehokoliv. Seznamte se s nimi…

17:15 – 18:00 Večerní magický rituál (Eva, Pavel, Markéta a spol.) Pod vedením pohanské kněžky zažijte pravý nefalšovaný magický rituál mířící do vyšších sfér. Společně uctíme prastaré bohy a poprosíme je o požehnání našich dní.

 

Neděle 21. října

10:00 – 11:00 Jak nás ovlivňuje rok 2012? (Simona Kosáčková) - Beseda o tom, co se tento rok s námi děje. Opravdu nastávají nějaké změny, nebo je to jen zbytečný rozruch?  O změnách galaktického středu, přísunu energie na naší planetu,o zvyšování vibrací a jak se s tím vším úspěšně vyrovnat…

11:00 – 13:00 Automatická kresba v praxi (Zuzana Mejšnerová) Společně se podíváme na tuto věštecko-diagnostickou metodu. Vyzkoušíme si jak malovat a vysvětlíme si, jak to vlastně funguje a odkud přichází informace do našich rukou skrze tuto překvapivě přesnou diagnostiku. Na přednášku je vhodné přinést si pastelky a čisté listy papíru.

13.00 – 13:15 FLAMENGO - Tanec španělského slunce (Alžběta Malá)

13:15 – 14:30 Dějiny čarodějnictví (Jan Filip) Pojďme se přenést v čase a podívat se na historii čarodějnictví. Kdo byly vůbec čarodějnice? Kde se vzaly? Jak proti nim postupovala církev a proč se jich tak bála? Dozvíte se to a mnohem víc!

14:30 – 16:00 Základy šamanského léčitelského umění (Pavel a Markéta Švarcovi) Povídání o prastarých metodách léčby, o ztrátě duše, o bytostech, kteřé nám škodí, ale i o tom, kam a jak putuje naše duše po smrti. Seznamte se s metodami, které jsou staré jako lidstvo samo. Budou nás provázet šamanské bubny a součástí je také praktická ukázka šamanské léčby.

 

 

©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system