Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na rok 2017



Horoskop na rok 2017 

Minulý rok se vyznačoval neklidem, množstvím práce a nutností čelit novým, ne vždy příjemným situacím. Změna myšlení byla nutná a zdá se, že se nám i docela povedla. Neptun v Rybách nás přidržuje u vyšších hodnot a tak jsme dokázali absorbovat i změnu společenského klimatu. Situace, které nás ohrožují, dokážeme vnímat přeci jen v širším celku, než tomu bylo na začátku loňského roku. Rok 2017 prožijeme tedy o poznání radostněji a s klidnější myslí. Budeme preferovat blízké vztahy, jak partnerské tak přátelské. Obklopíme se lidmi podobně smyšlejícími  a s těmi budeme s úspěchem tvořit nové hodnoty. Kdo ale zůstane sám, nebo nedokáže překročit pocity zahořklosti, může očekávat zhoršení - finanční, ale také zdravotní.

A jaké budou jednotlivé měsíce? Od ledna do března půjdou věci zdárně kupředu. Duben bude trochu náročnější, léto prožijeme činorodě, v říjnu se to s námi trochu zhoupne, ale příští prosinec by měl být víc než skvělý. Navíc 20. prosince 2017 Saturn vstoupí do znamení Kozoroha, ve kterém je opravdu silný a tak příští vánoce bychom konečně mohli prožít na sněhu…

K úplnému zatmění Slunce ve znamení Lva dojde 21. srpna 2017. Pás viditelnosti prochází středem USA od západu na východ přes celý kontinent a to nevěstí pro Ameriku a jejího nového prezidenta nic dobrého. Tak uvidíme…


Heslo roku 2017:

Spolupráce je lidem odnepaměti vlastní. A ego? To už vážně nikoho nezajímá…

 

Berani

Celý rok prožijete s planetou Uran, která je ve vašem znamení. Dělá to ve vašem životě trochu zmatek, protože nic složitého, tradičního, konzervativního a zatuchlého v její přítomnosti neobstojí. Jste nuceni ke změnám, které často přesahují horizont vašeho zemského myšlení. Rok 2017 bude tedy docela náročný. Nepřidá vám ani to, že planeta Jupiter stojí po velkou část roku v opozici k Uranu a tím i k vašemu znamení. Vaše proměna se tedy týká více myšlení a nastavení celé osobnosti, než nějakých výrazných aktivit, jak by se vám asi víc líbilo. V únoru vás navíc čekají nějaké zásadní partnerské konflikty. Úlevu a příval sil pocítíte v dubnu, kdy nastane dobrý čas na posun vpřed. Květen ale i celé léto bude skvělé po všech stránkách. S podzimem vás ale přepadne melancholie, která může začátkem listopadu vyústit v nějaké nenadálé trápení. Konec roku bude ale naštěstí o mnoho lepší než jeho začátek.

 

Býci

Do nového roku vstoupíte poklidně a plni očekávání. A opravdu, máte se na co těšit! Příští rok vám přeje, alespoň v jeho první polovině určitě. Zimní měsíce věnujte odpočinku a spřádejte plány. S prvním jarním měsícem pocítíte příval sil a ten vám nedovolí zahálet. Navíc vládkyně vašeho znamení Venuše v dubnu způsobí, že budete okouzlující a štěstí i přízeň okolí na sebe nenechají dlouho čekat. Na ruku vám půjdou všichni a tak to zůstane až do konce léta. Bohužel v říjnu všechny aktivity postupně zamrznou a mraky se usídlí nad vaší hlavou, v listopadu se navíc přidají nějaké partnerské problémy. Složte ruce do klína a uznejte svou chybu, jinak vám hrozí, že budete marně prosazovat něco, co vám později velmi uškodí. Vyčkejte na lepší dny! Ty přijdou, ale budou vyžadovat už docela jiný přístup.

 

Blíženci

V roce 2017 si nebudete mít na co stěžovat, ale přesto se nebudete tak docela cítit ve své kůži. Saturn stojí v opozici k vašemu znamení a nepovolí vám se lehce, bezstarostně nadechnout. Neprojde vám žádná faleš, intrika, povrchnost, lajdáckost … No co, ale právě za takových konstelací je možné dobrat se úspěchu. Tak nepromarněte správnou chvíli! Jaro bude vlídné, květen plný sil. Intelektuálně budete na výši a maturanti, ale i jiní studenti svou šanci nepropásnou. Léto bude skvělé pro vztahy i zplození potomka a v polovině září se vám něco náramně vydaří. Přesto budete mít stále pocit, že nestíháte, a že o úspěch se musíte tvrdě zasloužit. V prosinci se vám však nadobro uleví :)

 

Raci

Jste děti léta a zima vám nikdy moc nepřeje, ale snažte se vážit si všeho, co máte, protože rok 2017 bude i tak docela dobrý. Rozhodně lepší než ten další. Tak si to letos pořádně užijte a nic raději neodkládejte. Cítíte se unaveni a vnímáte, že nemáte věci moc pod kontrolou. Takové je to teď a bude to takové celé jaro. V květnu se to naštěstí o hodně zlepší a v červnu a červenci pojedete na plný plyn. Budete duchaplní, okouzlující a vaše neotřelé, originální nápady budou mít zelenou. V práci, ale i jinde si můžete hodně polepšit. V polovině července se však něco pokazí, a i když se budete snažit sebevíc, vaše plány se rozsypou jako hromádka karet. Nevadí, najdete útěchu mezi svými a zbytek roku prožijete docela hezky. Mějte však na paměti, že je nutné letos, víc než jindy, myslet na zadní kolečka. Soustřeďte se na podstatné věci a také zbytečně neutrácejte.

 

Lvi

Nový rok se bude rozjíždět pomalu. Na všech frontách klid a tvůrčí, i když trochu líná nálada. Od května jste ale v kurzu a čeká se od vás, že se rozhodnete, že to vyřešíte, že to všechno zvládnete. Budete mít pocit, že máte osudy nás všech ve svých rukou. Dost vám to zamotá hlavu, ale v červenci na všechno přijdete a rozhodnete se naštěstí správně. Uleví se vám a léto prožijete ve velmi činorodé a radostné náladě. S nástupem září se ke všemu ještě přidá Venuše a s ní i zlepšení partnerských, ale i pracovních vztahů. Dobré klima však skončí s nástupem zimy. Bude se vám po letním elánu sice stýskat, ale nevěšte hlavu, musíte si také někdy odpočinout! A zima je k tomu jak stvořená.

 

Panny

Vánoce vás zmohly a tak do roku 2017 vstoupíte dost unaveni a plni frustrací. Je toho na vás moc a cítíte se na všechno sami. Odpočiňte si, protože to, co vnímáte, není objektivní realita, ale důsledek vaší únavy a náročného postavení hvězd. V dubnu se budete muset ale už s konečnou platností rozhodnout, a zdá se, že to bude tak jako tak bolet. Posune vás to vpřed, ale i tak se držte raději trochu stranou, protože v srpnu se vám může stát, že se pustíte do boje za něco, co je pouhou chimérou. Naštěstí v září si určitě zpravíte náladu a v říjnu i pošramocené vztahy. Budete se cítit skvěle, oslnivě a sexy a partner pochopí, co ve vás doopravdy vězí :) Konec roku prožijete o mnoho lépe, než jeho začátek.

 

Váhy

Vše podstatného a důležitého se pro Váhy odehrává v minulém a v tomto roce. Jupiter, který je ve vašem znamení, nedá pokoj. Přeje sice zdar všemu počínání, ale nutí také k aktivitě bez konce. V kombinaci s Plutem a Uranem vytváří navíc pocit výlučnosti a oddělenosti od ostatních a nutí vás si vybrat podstatné od povrchního, originální od běžného. Nemáte s druhými ani se sebou potřebnou trpělivost a shovívavost a tak není divu, že vaše rozpoložení vyústí v květnu do partnerských problémů. Naštěstí se to dá v létě jakžtakž do pořádku a úspěch se dostaví. Zaručeně. V srpnu a září sklidíte vše, co jste si za poslední dva roky tvrdě odpracovali. Jupiter Váhy v říjnu opouští a tak se mohou konečně normalizovat, odpočinout si a všimnout si někoho jiného než sami sebe. Bude už nejvyšší čas :)

 

Štíři

Rok 2017 bude pro vás jak bonbonek na dortu. Vše postupuje vpřed a platí to, co říkávala moje babička: “Žádné zprávy, dobré zprávy.” Vprostřed léta začnete být ale poněkud nesví. Tušíte, že se blíží změny, ale ještě nevíte jaké. V říjnu vstoupí do vašeho znamení Jupiter a nenechá kámen na kameni. Změní za dva roky svého působení vše, o co jste až doposud usilovali. Jeho vstup proběhne s veškerou parádou. Jeho energie v kombinaci s Merkurem, Sluncem, Venuší a nakonec s Marsem nenechá nikoho na pochybách, kdo je pánem situace a miláčkem Bohů. Zazáříte, oslníte, budete milováni a vezmete vládu světa do svých rukou. Vše je správně, vše je tak, jak má být…

 

Střelci

Už minulý rok byl ve vašem znamení Saturn. Šlapal vám na paty a upíral vám vaši lehkonohost a přímočarost. Bylo to těžké a takové to bude i tento rok. Rok plný náročných transformujících lekcí. Co vás ale nezlomí, to vás posílí. Do konce března budete cítit potřebu být sami se sebou. Pak se ale situace změní a vy zatoužíte svoje moudra poslat mezi lidi. Budete s úspěchem psát, mluvit, hlásat nové poznání. V květnu a v červnu se vaše vztahy zlepší a s koncem léta i vaše profesní oblast. Budete mít obrovské nasazení a velice snadno můžete přijít k úspěchu i penězům. V prosinci vás Saturn opouští a přesouvá se do znamení Kozoroha. Určitě si oddychnete a uvědomíte si, co jste za poslední dva roky zjistili, že bez práce nejsou koláče a, že všechno zlé je nakonec pro něco dobré.

 

Kozorozi

Do ledna vstupujete v dobré náladě, máte své plány a práce se nebojíte. Hned v únoru se to ale zase značně zkomplikuje. Nic není na svém místě a ať děláte, co děláte, nelepší se to. Až do konce června budete mít ve všem totální chaos. Ve vztazích, v práci i sami v sobě. Takový stav vám vůbec nesvědčí a tak si raději dejte pozor na své zdraví. Naštěstí se přes léto situace pomalu zlepšuje, a i když v září se něco v práci nepovede, začínáte to mít přeci jen trochu pod kontrolou. Listopad je už o mnoho lepší a vy jste opět ve své kůži, nohama pevně na zemi. 20. prosince vstoupí Kozoroh do svého znamení, do vašeho znamení. Bude konec všem trápením a o směru vašeho dalšího postupu nebude žádných pochyb. Příští vánoce se spojí Slunce, Venuše a Saturn ve vašem znamení a toto postavení vám zaručí nezapomenutelné zážitky.

  

Vodnáři

Nový rok oslavíte skvěle, doslova vášnivě. Může se s trochou štěstí dokonce stát, že zplodíte nového potomka. Šance by tu rozhodně byla :) Únor přinese mnoho změn, které ale budou naštěstí ve vaší režii. Další měsíce čekejte neméně příznivé, i když trochu v jiných oblastech. Zvláště v květnu uděláte díky své rozhodnosti díru do světa a kariéra bude mít zelenou. Ale začátkem července buďte obezřetní. Máte ve zvyku si vybírat netradiční řešení a to, které zvolíte, bude originální až skoro moc. Nesetká se s úspěchem a může vám i dost uškodit. Něco by nemuselo být takové, jak se zdá a lidé zase takoví, jak o sobě tvrdí. Další měsíce přinesou ale progres, lásku a radost. Máte před sebou zkrátka velmi dobrý a přínosný rok. Tak si ho užijte, jak se patří!

 

Ryby

I Rybám se bude v roce 2017 dařit. Přítomnost Neptuna posiluje jejich energii, rozšiřuje dlouhodobě jejich intuici a přináší dobré nápady. Kariéra je na tom docela dobře a koncem roku si přijdete i na slušné peníze. Jen v lásce to bude trochu jako na houpačce. Po lednovém vzplanutí se vztahy výrazně zlepší. Může dojít také na osudová setkání. Bohužel v létě se dostaví potíže. Vše se najednou ukáže v jiném světle a Rybám dojde, že nemohou věřit každému, kdo se v jejich životě objeví. Až do podzimu se z toho budou vzpamatovávat. V listopadu si však spraví náladu. Rozjedou to na plný plyn a díky trigonu Neptuna s Jupiterem mohou očekávat i štěstí a veliký úspěch.

 

Skvělý rok plný poznání vám ze srdce přeje Markéta, šamanka z Háje

 

 

 

 

Zdá se vám, že vám hvězdy nepřejí? Tak jim zkuste malinko pomoci …

Nabízíme také magické obřady a rituály…

Magické rituály

    • Naklonění si přízně duchů za účelem požehnání vaší cesty

   • Ochranné a očistné rituály, rituály hojnosti a prosperity

   • Rituály, které dokážou přivábit lásku i podpořit plodnost

   • Zbavení se kletby a zlých slov, které vás zasáhly a škodí


    Chceš pomoci? Tak ... VSTUP    

 



©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system