Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na měsíc říjen 2016



Horoskop na říjen 2016

 

Léto už je za námi, skončil čas dovolených a letních dobrodružství, přestali jsme se zlobit na každý deštivý den. Naše duše se zklidňují a po zářijových zmatcích do nich pomalu vstupuje klid a harmonie. Vše se usazuje a my začínáme mít chuť na obyčejné lidské věci. Hektické dny jsou ty tam, vážíme si každého hezkého dne, začínáme opět pracovat a tvořit. 1. října je Novoluní ve Vahách a harmonie a tvůrčí nálada bude cítit na každém kroku. Důležití se sice před volbami trochu natřásají, ale nás obyčejné lidi to z klidu nevyvádí. Vášeň zůstává skrytá v ložnicích. S blížícím se úplňkem v Beranu – 16. 10. se situace trochu zrychlí. Emoce se dostanou na povrch a budeme mít potřebu se vyjadřovat snad až trochu afektovaně ke svým citům. Postupně však zavládne přátelská a komunikativní atmosféra. Umění, nové vize a nová přátelství dostanou zelenou. Ale pozor na nepoctivost. Merkur, ale také Nov ve Štíru 30. 10. může na konci měsíce odhalit nějaká nepěkná tajemství.

 

Podzimní moudro z Háje:

Lidská bytost se nejprve snaží uzdravit, zacelit a vrátit se ke své přirozenosti. Když to dokáže, stává se spontánní, svobodnou a radostnou. Tam to však nekončí, ale naopak začíná. V tomto místě totiž leží dospělost, ale i pomyslná startovní čára. Od této chvíle se teprve začínáme učit jak dary, které jsme dostali do vínku, užívat moudře ke svému prospěchu a ku prospěchu všech… Kdo z vás si teda myslel, že až zvládne všechny ty traumata, bude mít volno … tak bohužel … ;)

Tajemství šamanismu - základní seminář

 

V říjnu chystáme základní šamanský seminář    … více se dozvíte TADY …

 

 

Beran

Říjen vás postupně postaví do trochu nepříjemné pozice. Máte hodně práce, jste přepracovaní, ale ať děláte, co děláte, výsledek se nedostavuje. Vaše vztahy, i když se snažíte být sebevíc upřímní, jsou spíše platonické. Je to k zbláznění! Naštěstí po úplňku ve vašem znamení nastane zvrat a věci se alespoň trochu posunou k lepšímu. Neohlížejte se a snažte se ukázat, co ve vás vězí. Při obchodních jednáních říkejte ano dokonce i na nejisté nabídky. Příští měsíc sklidíte vše, co jste v říjnu zaseli.

 

 

Býk

Z počátečního podzimního poklidu vás vytrhne úplněk. Octnete se uprostřed společenského dění a jedna oslava bude střídat druhou. Buďte však opatrní na tajemství, která chtějí být odhalena, ale také na své zdraví. Lehko můžete přijít z mejdánku s pořádnou rýmou. Velké peníze nečekejte, ale vaše vztahy by se měli značně vylepšit. Nahoru však půjde hlavně váš intelekt, a pokud dokážete zapojit intuici, geniální nápady jsou nablízku!

 

 

 

Blíženci

Na začátku měsíce října se vytvoří krásná konjunkce Slunce, Luny a Jupitera.  Blíženci by si mohli naplno užívat lásky a pohodičky, kdyby jim to nezkazil Mars. Povýšenost okolí vám zhorší náladu, ale může se stát, že budete nuceni vydat i nějaké nečekané peníze. Berte to s grácií a udržte si nadhled a ideály. Konec října přináší dobré zprávy, ale vyžaduje od vás také péči o zdraví. Nezapomeňte tedy vybalit ze skříně svrchník :)

 

 

 

Rak

Raci, chtělo by se mi napsat … u vás se nic neděje … ale bojím se, že byste se cítili být trochu ošizeni :) Každopádně si užíváte dobrý měsíc, jakým říjen dozajista bude. Pracujete, budujete, jdete vpřed a od úplňku také spřádáte nové plány a vize. Jste více než obvykle v zajetí daleké budoucnosti a ne všechno stojí na pevných základech. Energii věnujte změně svého bydlení.

 

 

 

Lev

Začátkem měsíce budete značně v kurzu. Nepřestáváte se natřásat a volby vás donutí vyjadřovat se víc než je nutné. Zatoužíte všem říkat, jaká je vlastně pravda. Nic proti, ale dejte si pozor, ať nepřestřelíte a zbytečně se nevydáte ze svých sil víc, než byste museli. Mars vás ponouká ukázat okolí své ostré zoubky. Od úplňku se vše srovná a vy začnete zase normálně fungovat. Vztahy, ale i pracovní aktivity naberou smysluplný směr. Pokud toužíte po dítěti, koncem měsíce budete nebývale plodní. Tak s láskou rozhodně neotálejte :)

 

 

Panna

I když ostatní se zdají být v pohodě Pannám se to tak docela nezdá. Budou hodně přemýšlet, zatouží usměrňovat své okolí, strkat do škatulek své přátele. Berete věci moc vážně a není s vámi začátkem října žádná legrace! Brzděte svůj intelekt, ať o citlivém úplňku neuděláte svou přehnanou kritičností nějaký malér. Jinak se dá ale říct, že se vám bude dařit ve všem, na co sáhnete … tak nějak samo od sebe. Zkuste svět více vnímat, než o něm přemýšlet, a uvidíte, že je ve skutečnosti mnohem lepší než si váš rozum vůbec dovedl představit.

 

 

Váhy

Tak to je vážně pecka! V říjnu se stanete miláčkem Bohů. Shlížejí na vás z nebeské klenby a žehnají všemu vašemu počínání. Teď je ta pravá chvíle, která se nebude jen tak opakovat, rozjet nové projekty, začít realizovat dávné touhy, odvážně změnit své postoje. Významným spouštěcím momentem je datum 11. října, kdy se Merkur s Jupiterem spojují konjunkcí a otevírají pro vás mimořádné možnosti. Tak neotálejte a vykročte dobrým směrem. Držím nám palce :)

 

 

 

Štír

Zaplavuje vás energie lásky, dáváte do pořádku vztahy a užíváte si na výsluní. Venuše je až do 18. října ve vašem znamení a tak se máte na co těšit. Kromě lásky však koncem měsíce spolu s Merkurem dorazí i příval energie, komunikace a dobrých nápadů. Buďte odvážní v realizaci, ale dejte si pozor, ať se vám ze všech těch možností nezatočí hlava. Bude toho na vás snad až příliš.

 

 

 

Střelec

Prožíváte docela náročné období. Dohánějí vás různé resty, vzpomínky, vnímáte svůj stín a zádumčivost a melancholie občas zakrývají vaši mysl. Zkoušky berte jako proces zrání a nenechte se jimi paralyzovat. Posun je nutný a občas to holt i trochu bolí. Naštěstí vám 19. října přijde na pomoc Venuše a tak najdete pochopení a přijetí u spřízněné duše.

 

 

 

Kozoroh

Říjen je po stránce vaší energie velmi dobrým měsícem. Jedná se však o dvousečnou zbraň a záleží jen na vás, jak s touto energií naložíte a kam ji nasměrujete. Máte schopnost kdečeho dosáhnout, ale na druhu stranu se tento potenciál může zvrátit i v tvrdost a obrovskou dominanci. Kvadratura s Merkurem svědčí o vašich slovech ostrých jako břitva, snažte se nepřehánět.

 

 

 

Vodnář

Tento měsíc nic nového pod Sluncem. Běžíte v klidném tempu, tak trochu stranou. Shromažďujete síly na akčnější měsíce, které stojí před vámi, a užíváte si dobré ovzduší, které v těchto dnech panuje. Do žádných větších akcí se nepouštějte, na zásadní rozhodnutí nemáte dost sil. Odložte je na listopad a v říjnu se raději věnujte vzdělávání a odpočinku. Ze svého odstupu dokážete lépe než jiní vidět, jak věci doopravdy jsou. Tak se učte!

 

 

 

Ryby

Stává se vám až příliš často, že musíte řešit peníze. Ani tento měsíc nebude jiný. Ale peníze jsou ze země, tak by bylo dobré, opustit všechny ty ezoterické bláboly a začít se spíše zajímat o změnu zaměstnání. V říjnu sice žádnou větší akci nepodnikejte, ale vyplatí se, vše si promyslet a snažit se přehodnotit dosavadní postoje k materiálním věcem. Jste nad jiné moudré, máte velice dobré vhledy, to ale někdy nestačí. Zkuste se inspirovat od těch, kteří umí vydělávat peníze lépe než vy.

 

 

Hezké babí léto vám přeje Markéta, šamanka z Háje

 


Hvězdný koráb vyplouvá ... :)

Šamanský kruh - Hvězdný koráb

Zajímají vás hvězdy, astrologie, šamanismus? Rádi se učíte a poznáváte vše na vlastní kůži?

 

Připojte se k šamanskému kruhu!   více informací zde …

 

Těšíme se na vás!

Pavel, Markéta a šamani z Háje :)

 

 

 



©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system