Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na měsíc červenec 2016



Horoskop na červenec 2016

 

Začínají prázdniny a všichni toužíme po odpočinku a letní pohodičce. Ráda bych napsala, že nic nebrání tomu, abychom si léto užili radostně a jak se patří. Bohužel červenec takový nejspíš nebude … na nebi to vypadá bouřlivěji než bychom si přáli. Čeká nás měsíc plný zvratů jak v počasí, tak ve vztazích, ale i v našich náladách. Zdá se, že nás hvězdy chtějí prověřit … jen moudré, trvalé a pravdivé obstojí! Až do 15. 7. je většina planet ve vodních znameních a tak nebude o déšť a možná i o povodně nouze. V druhé polovině měsíce můžeme pro změnu očekávat nadbytek vášní, ohně, ale i nepříjemná vedra. Novoluní v Raku 4. července 2016 otevře kapitolu vztahů, smysly a sentiment budou snad až příliš dominovat nad rozumem. 15. – 16. července Slunce vstoupí do kvadrátu s Uranem, a to může přinést bouře v přírodě i bouře emocí v mezilidských vztazích. Do potíží se může dostat letecká doprava, elektrárny, ale také šamanští vizionáři, kteří budou zrovna na cestách … Úplněk proběhne 19. července 2016 v Kozorohu a bude ve znamení pracovní aktivity, mužské energie, ale také agrese. Naše vztahy se prohřejí a tak může být chvíli docela fajn. Venuše nám půjde na ruku. Konec měsíce však teplota stoupne až příliš a s ní hrozí i konflikty a pády všeho o čem jsme si naivně mysleli, že to věky překoná.

 

Letní moudro z Háje:

Rozum má za úkol nás chránit a tak na rozdíl od těla nic nového nevymyslí.

 



Beran

První červencové dny se potáhnou jako lžička medu, to vám ale vůbec nevadí, stále ještě zbývá dostatek času, kdy můžete dohnat zanedbanou práci. Díky vaší vrozené schopnosti se ze všeho vypovídat bude červenec jedním z nejúspěšnějších měsíců. Letní lásky se ke slovu dostanou v posledních dvou týdnech. Na to, abyste si rozuměli se svou vlastní rodinou, musíte hovořit jejich řečí. Už se ji sice nějakou dobu učíte, ale stále vám to moc nejde. Kvůli tomu budete narážet na drobné spory a neshody.

 

 

Býk

Červenec se rozjíždí v rychlém tempu, musíte naskočit na ujíždějící vlak, i když vám vaše vlastní podstata velí zpomalit. Venuše vám radí nabrat si toho na začátku měsíce co nejvíce, nebojte se, že byste to nezvládli. Budete soustředění a orientovaní na detail, nic víc nepotřebujete. Pokud si za většinou ze svých činností představíte vaši drahou polovičku, dařit se vám bude ještě více. Je totiž vaším pohonným motorem. V polovině měsíce vám začne docházet energie a tak odpočívejte, jak jen to půjde.

 


Blíženci

Červenec hýří barvami a sliby úspěšného a spokojeného měsíce. Nabízí se hned několik možností, jak si přivydělat, a ani vás to nebude stát moc sil. Uvědomíte si, že mnohem lépe pracujete pod mírným tlakem. V červenci se cítíte jako ryba ve vodě a Jupiter vás tiše nabádá, abyste v milostném životě opustili pevné břehy a zkusili něco nového. Nezadaní Blíženci najdou spřízněnou duši, které se budou moci svěřit úplně se vším. V práci budou zcela jasně viditelné vaše kvality týkající se komunikace a intelektu. Nezůstanou bez povšimnutí i u nadřízených.

 

 

Rak

Měsícem červenec vrcholí pro Raky období úspěchu. Nacházíte se na pomyslném vrcholku svých sil. Pusťte se, do čeho se vám jen zachce, všechno bude fungovat. Do 11. července dohlíží na vaše dobré dny také Venuše. Díky ní budete plní lásky a porozumění. Hvězdy radí rozmazlovat nejen své blízké, ale také sebe. Pohlaďte svou duši i tělo, nikdo jiný si to víc nezaslouží než vy. V polovině měsíce najednou přijde podivný impulz a vy se cítíte ztracení. Buďte v klidu, naštěstí to brzy přejde.

 

 

Lev

Slunce stojí tento měsíc při vás a radí vám, abyste se pokusili v praxi zúročit všechno, co jste se zatím naučili. Jste klidní a vyrovnaní, a i vaše emoční hladina je v rovnováze. Trochu mraků na jinak klidnou oblohu přinese Mars, v rodinné sféře se objeví problémy a nastanou hádky. Máte neustálý pocit, že okolí si za vašimi zády něco šeptá, a nechce vám to říct. Jsou to ale naštěstí jen vaše domněnky. Merkur vám ukáže způsoby, jak si přivydělat. V červenci proto neodmítejte žádnou pracovní ani obchodní nabídku.

 

 

Panna

Červenec bude plný společenských událostí. Jupiter vás směle postrkuje cestou štěstěny, aniž byste si toho sami všimli. Přestaňte si dělat hlavu z toho, že někteří lidé na světě nemají to, co máte vy. Nějakou tu spokojenost a radost ze života si přece zasloužíte. Od 12. července se obrátíte do svého nitra, díky tomu budete trochu přecitlivělí, což nebude po chuti vašemu partnerovi. Trochu odstup byste si měli dát také při řešení rodinných záležitostí. Váš čas ještě přijde, do té doby ale sbírejte síly.

 


Váhy

Potřebovali jste k tomu šest předcházejících měsíců, abyste konečně vylezli z krunýře a dívali se na svět vlastníma očima. Po 12. červenci začnete dělat svá vlastní rozhodnutí a začnete si volit vlastní cestu. Vaši rodinní příslušníci si bohužel zvykli na to, že jste tady pro ně kdykoliv se ozvou. V červenci je ale všechno jinak. Najednou cítíte, že máte právo na svůj vlastní život. Pěknou řádku ctitelů vám do cesty posílá Venuše. Neztrácejte hlavu s každým z nich, ale pečlivě si vybírejte, s kým budete chtít v ložnici prožít dosud nečekané dobrodružství.

 

 

Štír

Cítíte obrovský příval energie. Jako divokého koně vás dopředu v červenci žene planeta Mars. Jste pozitivně naladění a věříte ve vlastní kroky. Bude se vám dařit vše, na co jen sáhnete. Bohužel to neplatí pro každou oblast, a to především pro lásku. Vztahy se trochu zkomplikují. Rodina se těší na každoroční dovolenou, což pro vás znamená dostihový závod. Zkuste to letos vymyslet jinak, ale hádat se kvůli tomu nemusíte! V polovině měsíce potkáte vlivnou osobu, která bude ochotná investovat nebo se přimluvit za váš projekt.

 

 

Střelec

V červenci byste se měli na chvíli zastavit a zaměřit se na svůj vnitřní svět. Přemýšlejte, vnímejte a pomyslně zahoďte vše staré a nefunkční a soustřeďte se na nové věci. Od poloviny měsíce vám k tomu budou nápomocny planety Merkur a Venuše. Dáte-li si čas, budete se cítit jako znovuzrození a dostaví se i pocit, že můžete celý svět změnit k obrazu svému. Není to tak úplně pravda, ale začít můžete třeba u svého partnera, ten se vám bránit nebude. V rámci práce vystupujete trochu jako vizionář. Dobré nápady vám v červenci nechybí.

 

 

Kozoroh

Jestliže jste doposud stáli na jednom místě, v červenci se konečně rozhoupete a pustíte se do akce. Na začátku měsíce vás sice ještě stále ovládá flegmatický Saturn, v polovině měsíce jej však vystřídá aktivní Mars, a to se hned vše začne točit na plné obrátky. Začátek prázdnin pro vaši rodinu znamená jediné, rodinné výlety. Nepřipravte své blízké o tuto radost a naplánujte letos něco obzvlášť zábavného. Na obchodních jednáních a pracovních schůzkách se pořádně soustřeďte. Jinak vám mezi prsty proteče příležitost, která se už nemusí víckrát opakovat.

 


Vodnář

Prázdniny teprve začaly a vy už jste unavení. Příliv energie vám zastavila planeta Merkur, kvůli ní se vám nic nedaří a úkoly a povinnosti se vám jen kupí na hromadě. Naplánujte si letní volno už na začátek prázdninových měsíců, nabere nějaké síly a lépe se pak poperete s případnými problémy. Od 14. července se vám do cesty postaví Venuše a Merkur. Schovávají si pro vás velké překvapení.  A jaké bude? To se nechte překvapit! V práci se místo snění věnujte skutečným problémům. Hvězdy radí neutrácet, ale šetřit.

 

 

Ryby

Letní slunovrat značí pro znamení Ryb období plné splněných přání. Až do 22. července se budete věnovat jen a jen sobě, dopřejete si vše, po čem jste doteď toužili, a neměli čas si to splnit. Na řadu přijdou také vaše koníčky a oblíbené aktivity. Sladké potěšení vám přinesou planety Slunce, Merkur, Mars i Venuše. Můžete se tedy těšit i na to, že váš sexuální život nezůstane v žádném případě ochuzen. Červenec, to je jedním slovem romantika.

 

Hezký červenec vám přeje Markéta, šamanka z Háje

 

Zdá se vám, že vám hvězdy nepřejí? Tak jim zkuste malinko pomoci …

Magické rituályNabízíme také magické obřady a rituály…

    • Naklonění si přízně duchů za účelem požehnání vaší cesty

   • Ochranné a očistné rituály, rituály hojnosti a prosperity

   • Rituály, které dokážou přivábit lásku i podpořit plodnost

   • Zbavení se kletby a zlých slov, které vás zasáhly a škodí

 

    Chceš pomoci? Tak ... VSTUP    



©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system