Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na měsíc červen 2016



Horoskop na červen 2016Do června vstupujeme ve znamení Velkého kříže, který je tvořen ze Slunce, Venuše v opozici se Saturnem a opozicí Jupitera s Neptunem. Hvězdy nás budou tlačit k opravdovosti v lásce, k hloubce, k odmítnutí přetvářky a povrchnosti. Pokud to dokážeme, vlna radosti nás vynese daleko, ale pokud ne Saturn zakročí … Komu není rady, tomu není pomoci. Energie Velkého kříže ještě zesílí o novoluní v Blížencích 5. června, které v nás vyvolá touhu po komunikaci s lidmi podobně smýšlejícími a k přijetí odpovědnosti za své postoje. Zároveň ale také nutnost ohradit se proti názorům rozdílným. V polovině měsíce dojde k obratu situace a přestaneme řešit smysl své existence a pohneme se z místa, nastane období vhodné pro investice, nové plány a projekty, období, kdy bude dostatek sil a vše nám půjde jako po másle. Jen nás trochu může potrápit retrográdní Mars, který bude celý měsíc otevírat nedořešené situace. Úplněk ve Střelci 20. června přinese touhu po cestách a vzdělávání. Je dobré ho následovat a vyrazit do světa. Na konci měsíce vyhlížejte osudová znamení, které nám nabídne Saturn. Důvěřujte v něj a dovolte, ať určí váš další osud.

 

 

Červnové moudro z Háje:

Komu se nelení, tomu se zelení :)

 

 

 

Beran

Berana bude v červnu provázet štěstí. Nápady jak vydělat originálním způsobem peníze či jak rozšířit své podnikání se jen pohrnou. Mnoho z nich dokážete i realizovat. Stačí jen víc si věřit, projevit vytrvalost a houževnatost a zcela a rozhodně se vyhnout povrchnosti. Vaše činy musí být přesné a sedět, jak se říká, jak poklice na hrnec. Tehdy se vše podaří. Konec měsíce by bylo dobré prožít ve spojitosti s cizinou. Hledejte inspiraci za hranicemi známého. Učte se!

 

 

Býk

Býci to nemají poslední dobou zrovna jednoduché ve vztazích. Červen před ně staví dvě důležitá témata. Partnerství či finance. Bude nutné si vybrat? Nejlepší by bylo obě spojit dohromady, protože tento letní měsíc Býkům opravdu přeje, mohou si přijít na slušné peníze. Zvlášť kolem 20. června, kdy se může objevit velmi zajímavá nabídka. A tak by rozhodně nebylo moudré skrývat se někde v ústraní. Pokuste se být vůči partnerovi alespoň otevření, nezapomínejte na něj a vtáhněte ho do hry. Tento měsíc se vám může, pokud budete upřímní, povést spojit nemožné. S podporou partnera jde totiž vše rozhodně lépe!

 

 

Blíženci

Do června vstoupíte plni sil. Nemáte je nazdařbůh! Blíží se Novoluní ve vašem znamení a tak je potřeba stanovit si nové plány a strategii. Staré resty nechte pro tentokrát ležet a přemýšlejte, co dál. V červnu byste na to mohli přijít! Podporu svých blízkých máte a v polovině měsíce pocítíte i mnoho projevů náklonosti z vašeho okolí. I láska se opět rozhoří. Na konci měsíce byste si mohli i finančně trochu polepšit. Nebude to sice moc, ale jako příspěvek na dovolenou – proč ne.

 

 

 

Rak

Před Raky v červnu Saturn postaví důležitý úkol: Dokázat ocenit vše, co život nabízí. Nebude to zrovna snadné zvládnout, protože i když budete začátkem měsíce plni sil i elánu, konflikty a nedorozumění můžou zpomalit váš postup vpřed. Po takovém začátku se dostaví pochopitelně pochybnosti o sobě i o svých záměrech. Nenechte se zviklat, ale pokuste se změnit přístup. Více opravdovosti, správný výběr přátel a odvaha vnímat kritiku konstruktivně, to je to, co vás zachrání. Na konci měsíce si udělejte čas na svého partnera a vydejte se s ním objevovat nové neprobádané končiny.

 

 

Lev

V červnu je bohatě přáno vašim vztahům s ostatními. Slunce, od 13. června Merkur a od 17. června i Venuše, zvýrazňují otázku přátelství a schopnost získat oblibu u větších skupin lidí. Přiznejte si, obdiv milujete a tento měsíc si ho určitě užijete. V období kolem úplňku se nevyhnete nutnosti udělat si pořádek v prostředí, ve kterém žijete. Přemýšlejte o možnosti se přestěhovat, ale dejte si také do pořádku vztahy se svými dětmi. Vaše sláva je neokouzluje. Potřebují vás mít menšího, blízkého, prostě jejich. Tak jim ukažte, že to taky umíte.

 

 

Panna

První polovina měsíce bude, milé Panny, bohužel dost komplikovaná. I když usilovně pracujete, úspěch sklidí jiní a konflikty kolem realizace vašich projektů se vám asi taky nevyhnou. Přetížení a stres se nakonec přesunou i domů. Uf. Máte tohle zapotřebí! Osud si myslí, že ano a tak vás v červnu malinko zkouší. Nejlepší bude přemýšlet, proč se vám to děje, ale hádkám se pokusit alespoň částečně vyhnout. Na konci se situace trochu uklidní a navíc si i finančně polepšíte.

 

 

 

Váhy

Již několik měsíců jste v jednom kole, ledy se hnuly, a i když ne vše se daří, nebojte se. Až se jednou otočíte, zjistíte, že tohle období vám změnilo život. Červen nebude jiný, akorát vám všudypřítomný shon bude dávat trochu víc smysl. Vztahy se začnou postupně zlepšovat, jen koncem měsíce to zase trochu zaškobrtne, a i peníze se vylepší. Nejlepší rada na červen zní: Buďte veselé mysli a občasnou podrážděnost neberte moc vážně!

 

 

 

Štír

Štíři nebudou vědět, kam dřív skočit, celé léto se nezastaví. Strach i pochybnosti hodíte za hlavu, nebude už na ně čas. Před vámi stojí velké projekty a vy budete mít chuť, a v červnu i dostatek sil, jim čelit. Dejte si však pozor, protože nejste tak docela v realitě a určitá míra opatrnosti je na místě, ať si nepopálíte prstíky.  Konec měsíce, kdy se vše kolem vás trochu zklidní, bude rozhodně přínosnější než jeho začátek. Vliv úplňku ve Střelci (20. 6.) na vaše znamení: do popředí se může dostat dokončení nějaké finanční transakce, díky čemuž se příjemně vnitřně uvolníte. Vyhlížejte znamení!

 

 

Střelec

Jupiter Střelcům dlouhodobě přeje a tak i tento měsíc vám bude dávat smysl. Navíc konfliktní Mars se na chvíli odsunul z vašeho znamení, a to je fajn. Čeká vás bujarý společenský život a u nezadaných se může objevit i láska. Koncem měsíce svou energii vložíte do kreativity a oblasti kariéry. Ať jsou vaše střely úspěšné! Protože je úplněk ve vašem znamení, může se jeho vliv dotýkat všech vašich osobních záležitostí. Prioritně působí na vaše vztahy, takže buďte opatrní v komunikaci.

 

 

 

Kozoroh

Většina planet je v tomto měsíci od vás hodně vzdálená, takže vaše sebevědomí a sebeúcta může trochu pokulhávat. Možná to však, milí Kozorozi, není na škodu. Jste zvyklí zastávat tvrdě svá pravidla a nyní je čas, abyste se trochu odpočinuly. Budete nezvykle sentimentální a romantičtí a tak se vám může povést vylepšit si vztahy se svým okolím, které vás takového nezná. Konec měsíce otevře nějaká nedořešená témata z minulosti a vy jim budete muset čelit. Zkuste být laskaví. Věřte mi, vůbec to není špatné.

 

 

 

Vodnář

Moji nejmilejší věčně rozlítaní Vodnáři, v červnu nastává čas si uklidit všechen ten chaos, který kolem vás je. Příliš vás pohlcuje a začíná být nutností dát si svůj život do pořádku. Uspořádat si práci, vztahy, bydlení i myšlení. Červen přináší dobrou náladu a tak vám to půjde docela dobře. Navíc se na vás usmívá Venuše a tak o romantické vztahy a jiskření nebude nouze. Konec měsíce, i když bude náročný, přinese nový impulz do vašeho počínání.

 

 

 

Ryby

V červnu je dobrá polovina vašich planet ve zpětném chodu a tak vám nezbývá než se obrnit trpělivostí. Dobrou činností pro toto období je zkrášlení a zútulnění vašeho domova. V práce to sice půjde ztuha, ale přeci jen trochu v před. Úplněk však přinese ve vašem životě zvrat k lepšímu a tak do prázdnin vstoupíte s novým elánem a kreativitou. Vstoupíte do období plodnosti. A to ve všech směrech :)

 

 

Horoskop pro vás napsala Markéta, šamanka z Háje

 


Zdají se vám věci neřešitelné?

Pavel Švarc

 

Řešení je tu vždy, stačí ho jen probudit...

Pomůžu vám, zavolejte mi kdykoliv na tel.: 774 696 059

 

Pavel Švarc

 

 

 

 



©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system