Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na měsíc květen 2016



Horoskop na květen 2016

Jaro je tu, Beltain za námi a my se už nemůžeme dočkat přívalu tepla, sluníčka a energie. Po zimním období jsme unaveni a jedeme vlastně už jen na rezervy…  Ale kde nic tu nic. Květen bude chladnější, než bývá zvykem. Teplo, ale také vztahy i prosperita, budou přicházet jen pozvolna. Aspekt mezi Merkurem a Plutem nás možná přiměje stěžovat si na osud a donutí nás podívat se do svého nitra a hledat příčinu našich neúspěchů tam. Je na čase změnit své postoje, a rozhodnutí, která nám květen přinese, neukvapit, ale opřít je o minulost a zkušenosti. 6. května nás čeká Novoluní v Býku, kdy je dobré přemýšlet o svých plánech. V pondělí 9. května 2016 se odehraje nad naším územím poměrně vzácný přechod Merkuru před Sluncem, tak se nezapomeňte dívat. Druhou dekádu května 2016, kdy se Měsíc ocitne ve Lvu, lze nazvat emocionální. Pohltí nás vášně a ozve se láska. Partnerské vztahy se zlepší, dost možná že jim pomohly i polibky pod rozkvetlou třešní na 1. máje. Konec měsíce bude rozhodně zábavnější než jeho začátek. Energie bude přibývat a Úplněk ve Střelci 21. 5. v nás vyvolá touhu po cestách. A myslím, že nám nic nebude bránit vyrazit. Cestování není přeci otázka peněz, ale především odvahy … a tak vám ji ze srdce přeji!

 

Květnové moudro z Háje:

Mysli globálně, jednej lokálně.

 

 

Beran

V květnu se před Beranem začnou rýsovat nové plány. Netýkají se zítřka, ani konce týdne, ale hlavně smysluplnosti vašeho života. Uvidíte před sebou svoji možnou budoucnost a zatoužíte po ní. Není potřeba nic uspěchat a spíš než vnější okolnosti se pokuste změnit svoje vnitřní nastavení tak, abyste v budoucnu mohli za svými plány vyrazit. Na začátku měsíce budou vaše mentální síly na vrcholu, o trochu hůře budete se zdravím. Nepřepínejte se a raději než dřině se věnujte relaxaci. Vztahy budou v květnu dobré a koncem měsíce se vám podaří zrealizovat i něco z toho, co jste si předsevzali.

 

 

Býk

Na počátku měsíce se nebudete cítit tak docela ve své kůži, budete roztržití a nebudete mít chuť věnovat se praktickým věcem, tak jako obvykle. Neptun v rybách vás přiměje přemýšlet o „nesmrtelnosti chrousta“, mohou se dostavit pochybnosti, ale také se nechá slyšet vaše spiritualita. Pokud věříte na lásku na první pohled kolem úplňku ve vašem znamení, se můžete dočkat. A pokud jste zadaní, dozajista se zlepší vaše vztahy. V práci buďte kreativní. Odměna se sice nedostaví hned, ale solidnost vám otevře dveře k novým možnostem.

 

 

Blíženci

Blíženci v květnu zatouží po riziku, ale jejich experimenty s realitou nemusejí dopadnout dobře. Ne že by vaše mysl nebyla otevřená a nápady dobré, ale chybí vám v tomto měsíci analytická mysl a dostatek odstupu. Myslete na to dřív, než půjdete do vyhrocených sporů. V polovině května se vylepší vaše vztahy v milostné oblasti a konec měsíce může znamenat skok ve vaší kariéře. A i když to možná nebude zrovna skok kvantový, jisté ocenění vás určitě čeká.

 

 

 

Rak

Po dlouhé době se budete cítit jako ryba - pardon … rak ve vodě. Do věcí budete mít vhled a váš úsudek bude brilantní. Využijte začátek května s jeho energiemi k vyřešení starých restů a konfliktů. Komunikaci se rozhodně nevyhýbejte, běžte do společnosti a hledejte si nové zábavné přátele. Ukažte bez obav světu své kvality, bude dozajista okouzlen. Od úplňku bude však vaše energie klesat a na konci měsíce ještě do hry vstoupí Uran. Dejte si proto pozor na úrazy, ale také na otevřenou konfrontaci s lidmi, kteří vám štěstí nepřejí.

 

 

Lev

Máte před sebou skvělý měsíc. Půjde vám od ruky vše, co si budete přát. Jediné, na co nesmíte zapomenout, je důvěřovat své vlastní intuici, provede vás bezpečně všemi peřejemi. A po práci, která bude hlavním tématem začátku měsíce, přijde v polovině května na přetřes láska a vztahy. Naštěstí spíše v pozitivním duchu. Každopádně zatoužíte po zklidnění a bezpečí domova. Odpočiňte si, ať rozhodnutí, kterému se na konci měsíce nevyhnete, dopadne dobře.

 

 

 

Panna

S příchodem nového měsíce se Pannám prudce zvýší energie. Budou neodolatelné a jejich charisma, společně s dobrými argumenty umožní zástupcům tohoto znamení stmelit kolegy a nadchnout je pro své plány. A to je dobře, protože Černá Luna, která je už dlouhou dobu sužovala, jim neumožňovala přijít si k penězům. To by se mohlo v brzké době změnit. Tento měsíc se to však asi nestane, protože vaši pozornost od druhé půlky měsíce plně zaměstná rodina.

 

 

 

Váhy

Retrográdní Pluto, který se pohybuje Kozorohem, bude mít velký vliv na pracovní oblast Vah. Měli by si udělat jasno ve svých plánech, a pokud budou vytrvalí i si finančně polepšit. Květen jim přinese uklidnění, nebývalou duševní vyrovnanost a moudrý vhled. A i když práce budete mít až nad hlavu, vše zvládnete celkem v pohodě. Dokonce si dokážete udělat čas i na své koníčky, které byly už nějaký čas mimo oblast vašeho zájmu. Držte se však hesla: „Mluviti stříbro, mlčeti zlato,“ ať květnovou energii zbytečně nepromarníte.

 

 

Štír

Měsíc se začne v rychlém tempu a postaví před vás nové ambiciózní plány. To vás ale určitě nevystraší. Naopak. Pokud použijete svou houževnatost, pracovitost a šarm posunete se o notný kus dál. Celý měsíc se nezastavíte a vypadá to, že tohle tempo vydrží až do konce července. Kolem 10. května hrozí konflikty s lidmi ve vašem okolí, zvláště v rodině. Buďte opatrní, ale i když se spor vyhrotí víc než byste chtěli, dáte ho ještě do konce měsíce do pořádku. Čeká vás hezké období, tak se těšte.

 

 

Střelec

Pokud jste v minulých měsících nezaháleli, tak v květnu budete sklízet plody své neúnavné práce. Čeká vás společenské uznání i finanční odměna. Budete se cítit poctěni, ale může se dostavit také sentiment a vzpomínky na minulost. I na slzy může dojít. Zkrátka v květnu budete trochu naměkko. Naštěstí je lásky čas a láska vás určitě zachrání. Práce bylo pro tentokrát už docela dost a na řadě je milostné dobrodružství.

 

 

 

Kozoroh

Tento měsíc bude pro vás z hlediska budoucnosti velmi důležitý. Retrográdní Pluto způsobí, že si budete moci vybrat nový způsob života. Neobejde se to však bez jistých komplikací. Vzdejte se všeho, co už nefunguje a svým blízkým i kolegům řekněte na rovinu, co máte na srdci. Na vypočítavost není v květnu místo, jen byste zdržovali svůj vlastní vývoj. Rozhodujte se proto modře a s širší perspektivou.

 

 

 

Vodnář

Intuice se vám v květnu otevře na plné obrátky, a i když budete velmi přesní ve svém vnímání situace, nebude zrovna snadné se zapojit do normálního života. Zmáhá vás jarní únava a tak si dáváte na čas. Děláte dobře, protože víc než pracovní aktivita by vám prospěla sauna nebo pořádná masáž. A po odpočinku přijde zábava. Konec měsíce si užijete na večírku nebo na nějaké povedené kulturní akci. A tak to má alespoň občas být.

 

 

 

Ryby

Všechno kolem vás poběží rychle a vy se budete cítit plni sil a odhodlání. Charisma, které z vás bude cítit, může přilákat řadu zájemců o vaše srdce. To však máte jen jedno a tak si dejte dobrý pozor, komu projevíte svou náklonost. Mohli byste totiž v květnu skončit v manželském trojúhelníku.  Konec května s sebou přinese nečekané spory s blízkými nebo také v práci. Vše dopadne dobře, jen pokud se budete držet hesla komunikovat, komunikovat a zase komunikovat.

 

Horoskop pro vás napsala Markéta, šamanka z Háje


Potřebujete pomoc nebo se jen s něčím poradit?

Pavel a Markéta Švarcovi

 

Víte kde nás najdete ...

Zavolejte nám na tel.: 774 696 059 nebo napište: poradna@pristav69.cz

 

FB šamanismus

 

 

 

 




©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system