Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na měsíc duben 2016



Horoskop na duben 2016

 

Máme za sebou poněkud náročný měsíc, ale nebojte se, v dubnu se nám zcela jistě uleví. Novoluní 7. dubna v Beranu nás probere z letargie. Síla vůle a touha osvobodit se od všech omezení rozezní každou buňku našeho těla. Objeví se nové nápady, alternativní řešení, které nám umožní otevřít novou cestu k prosperitě, ale i k lásce. Partnerské vztahy se v polovině měsíce výrazně vylepší a s blížícím se Úplňkem (22. 4.) ve Štíru sexualita zaplní naši mysl. Ještěže nás Saturn koncem měsíce přidrží trochu na zemi a připomene nám nedořešené kapitoly našeho života, jinak by hrozilo, že se ve víru jarního měsíce docela ztratíme z reality.

 

Dubnové moudro z Háje:

Tak jako v pohádkách i v životě vpřed vedou vždy tři cesty. První nás nutí se schovat, ta druhá naopak bojovat, ale teprve ta třetí bývá ta správná, cesta vedoucí ke štěstí. Myslete na to, až budete stát před obtížnými rozhodnutími. Vyberte si moudře, tak jako nejmladší syn, třetí cestu. A také nezapomeňte myslet na parádní nádech ...


 

Beran

Po předchozím měsíci, kdy vás přemáhal pocit únavy, nastává období, kdy si opět dokážete našlápnout. Čekají vás nové zážitky, nové šance a co je nejdůležitější, nové výzvy! Pocítíte energii a odvahu pustit se do věcí, do kterých byste se jindy nepustili. Druhá polovina dubna vás příjemně překvapí. V osobním životě budete mít vše pod kontrolou, v rodinném kruhu převládne porozumění a láska, což ještě více znásobí vaši celkovou pohodu. V tyto dny se nemusíte obávat ani o váš zdravotní stav, protože i tato oblast vašeho života bude v absolutním pořádku.

 

Býk

Konečně se vám podaří sladit práci se soukromým životem, ale dá vám to zabrat, protože úkolů neubude. Po 10. dubnu očekávejte menší finanční stagnaci. Nepůjde však o žádnou katastrofu, spíš půjde o užitečný podnět, abyste si promysleli poměr vašich příjmů a výdajů. Rovněž ve vašem soukromí se nechystá žádná změna, které byste museli věnovat zvýšenou pozornost, proto se můžete věnovat vašim zálibám a koníčkům. Jste ve výborné fyzické kondici, proto naplno užívejte příjemné chvíle v kruhu vaší rodiny nebo přátel.

 

 

Blíženci

Pracovně se zaměřte hlavně na dopracování případných restů, které se vám nepodařilo pro vaši zaneprázdněnost dokončit. Vyvarujete se tak možnému stresu a podráždění, které byste si přenesli i do vašeho soukromí, v němž vám hrozí ostřejší výměny názorů s vašimi partnery. Zdravotně jste na tom na sto procent, tak se raději snažte ventilovat vaši přebytečnou energii nějakou sportovní činností. Nejlépe se budete cítit venku, takže objímejte stromy, radujte se z jara a natáhněte cyklistický dres a hurá do přírody.

 

 

Rak

Celý duben se ponese v duchu zvýšené nervozity. Ta může být způsobena nejenom vnitřní nejistotou, ale také nespokojeností nebo dokonce tlakem okolí. Nejvýraznější bude v tomto směru první dekáda. Od druhé dekády se dokážete opřít o klidnější mysl, čehož byste měli co nejvíce využívat. Situace se ještě více zmírní ke konci dubna. Zvýší se pocit vnitřního klidu a stability. Celkově bude platit přísloví „člověče přičiň se a Bůh Ti pomůže“.

 

 

 

Lev

První dvě dubnové dekády se povezou na vlně pořádně rychlé ohnivé energie. Toho můžete využít všude tam, kde je potřeba odvaha v kombinaci s akceschopností. Na druhou stranu je nutné počítat s přílišnou tvrdostí, kterou může vaše okolí nelibě nést. Dalším rizikem je zbrklost a menší schopnost vytrvalosti a trpělivosti. Poslední dekáda přinese trochu zpomalení, což se vám nemusí příliš líbit. Můžete být i trochu lenivější, zejména když se vám nebude dařit.

 

 

Panna

Jarní nálada se promítne všude kolem vás. Nabíjí vás velkou energií a dobrou náladou, kterou budete šířit okolo sebe. Vaše soukromí se ocitne v růžovém oparu plném lásky, partnerském porozumění, proto se i vy budete snažit city opětovat. Okolo 18. dubna bude Měsíc procházet vašim znamením, ale nic zásadního se nebude dít. Jen si uvědomíte, že váš život je ve vašich rukou a to je důvod ke spokojenosti. Dokážete se opřít o důkladné myšlení a praktický náhled na život. To vám hodně usnadní situaci, protože i když bude vaše nálada povznesená, zmatkům se asi v dubnu nevyhnete.

 

 

Váhy

Váhy, v tomto období pocítíte příliv energie. Využijete-li svou vůli a soustředěné úsilí na něco, v co věříte, krok za krokem máte šanci to uskutečnit. Zkuste něco originálního, neotřelého, něco, co vychází přímo z vás a ne ze všeobecných trendů. Překročíte vlastní stín a ve vašem počínání můžete počítat i z podporou vašich nejbližších. Koncem měsíce si však dejte pozor na menší míru tolerance, která je jinak výsostnou vlastností vašeho znamení. Je pravděpodobné, že vás již nebaví neustále vyčkávat a zvažovat. Buďte však spravedliví a nesuďte příliš přísně!

 

 

Štír

Z celého dubna bude pro znamení Štíra nejkomplikovanější poslední dekáda. Právě v ní se budete složitě potýkat se vším, co souvisí s financemi, majetkem a vůbec praktickým životem. Z toho vyplývá, že většinu podobných aktivit byste měli raději nasměrovat do první a druhé dekády. Ale ani zde nebudete mít úplně na růžích ustláno. Začátkem dubna si dejte pozor na menší míru trpělivosti a větší hladinu sebestřednosti. Snažte se mít svou náladovost pod kontrolou hlavně doma, kde hrozí konflikty. Věnujte se v dubnu raději práci, ta vám půjde od ruky.

 

 

Střelec

Střelci, pokračujte v boření překonaného, nenechte se svázat konvenční společností. Nezapomeňte však při tom platit účty a starat se o kvalitu stravy a spánku. Nereálné představy a ideály ve vás mohou vyvolat pocit, že nedostáváte to, co si zasloužíte. Chcete-li se cítit naplněni, budete je muset přehodnotit. Zkuste se zamyslet, zda by vám občas neprospělo více tolerantního jednání a také činy konané s rozmyslem.

 

 

 

Kozoroh

V průběhu prvních dvou dekád se nudit určitě nebudete. Vesmír prověří, do jaké míry jste akceschopní. Proto typické vlastnosti znamení Kozoroha, jako jsou vytrvalost a cílevědomost, budou muset akceptovat i rychlost. Jestliže se s tím nevypořádáte, očekávejte konflikty a komplikace. V poslední dubnové dekádě se situace o dost zlepší. Stabilita bude posílena, což může přinést úspěchy, pokud se o ně přičiníte.

 

 

 

 Vodnář

Vodnáři, realizujte svou představu o svobodě, vesmír je vám nakloněn. Občas je třeba zapojit vůli a udělat první krok. Cesta začíná činem, ne sněním o výsledku. Přílišné přemýšlení a nekonečné rozebírání variant a možností, spotřebovává vaši energii. Vraťte svou mysl do přítomnosti a konejte. V druhé dekádě je potřeba počítat s tím, že uvažování a komunikace v oblasti praktických věcí nepůjdou tak hladce jako na začátku dubna. Konec měsíce bude náročnější, pozor si dejte na svůj přístup k penězům.

 

 

Ryby

Aprílové počasí bývá vrtkavé, a tak i duben pro vás vyzní trochu nostalgicky. Myšlenky vám budou utíkat více do minulosti, nebude se vám chtít analyzovat realitu a nové příležitosti. Není vyloučeno, že přehodnocování starých vztahů vnese do vašeho citového života zmatek. Dejte pozor, aby vzpomínky nenarušily váš stabilní partnerský vztah. Co se práce týká, pokud dokážete všechny dny maximálně využít, přinesou vám úspěch, úctu a uznání. Bez obav můžete předložit projekty a plány, které jste se neodvážili navrhnout ani ve snu.

 

Horoskop pro vás napsala Markéta, šamanka z Háje

 

 

 

Rituály jsou důležitou součástí naší práce…

Pavel Švarc

 

Nedaří se vám, jak byste si přáli? Magie vám umí pomoci. ZAVOLEJTE a zeptejte se jak!

   • Naklonění si přízně duchů za účelem požehnání vaší cesty

   • Rituály, které dokážou přivábit a udržet lásku i podpořit plodnost

   • Zbavení se kletby a zlých slov, které vás zasáhly a škodí

   • Ochranné a očistné rituály, rituály hojnosti a prosperity

Chcete vědět, zda umím pomoci právě vám?


Zavolejte mi na tel.: 774 696 059 a zeptejte se sami!!!


Více o magii se dočtete … ZDE … 

 



©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system