Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na měsíc březen 2016



Horoskop na březen 2016

 

Začátek března bude ve znamení vstupu bojovného Marse do ohnivého Střelce. Taková konstelace nevěstí nic dobrého. Novoluní proběhne 9. března ve znamení Ryb a ve stejný den nás čeká úplné zatmění Slunce, které však nebude viditelné u nás, ale v Indonésii. Začátek měsíce tedy přinese bojovnou náladu, podnikatelskou expanzi, agresi, ale může také vyvolat militantní nálady. Rozhořet se mohou válečné konflikty, ale také živené katastrofy zvlášť v oblasti Tichého oceánu. Nepříznivý vliv pocítí hlavně proměnlivá znamení: Blíženci, Panna, Střelec a Ryby, ale ani my ostatní nebudeme ušetřeni. Otevřou se staré konflikty a vše se dá do pohybu jakoby samo, bez našeho přičinění. Zachovat rozvahu bude těžší než jindy.

Jarní rovnodennost nastává 20. března a úplněk ve znamení Vah 23. 3. 2016, vyvolá prvek spolupráce a ochoty přistoupit na vzájemný kompromis. Dojde také k stínovému zatmění Měsíce a nastane velmi vhodný čas na meditace a očistné rituály. V neděli 27. 3. začíná platit středoevropský letní čas. V tento den si ve 2 hodiny posuneme ručičku hodin o hodinu vpřed.

Březnové moudro z Háje:

Štěstí není až tak záležitost objektivní. Záleží na každém z nás, jaká si určíme pravidla, jaký si stvoříme svět. Lidská bytost může být jako bůh, svobodný tvůrce bezbřehého štěstí.

 

 

Beran

Hned od počátku března bude Beran na vrcholu snad ve všech oblastech života. Pozitivní nálada, energie a nadšení vám přinese kýžené výsledky. Horoskop říká, že na začátku jara vstoupíte do období rozmachu. Každý podnik bude úspěšný a vy pocítíte naději v lepší budoucnost. Jediná svízel bude v tom, že chcete vše stihnout najednou a tak se chybám asi nevyhnete. Na konci měsíce se zhorší vaše vztahy v rodině. Na vině však bude vaše horká hlava, a nikdo jiný než vy je nemůže také zastavit. Tak se snažte.

 

 

Býk

Jupiter v Panně posílí analytickou mysl Býků a ti vyřeší nejeden problém. Zvláště v pracovní oblasti by se jim mohlo velmi dařit. První polovina března je nakloněná uzavírání nových obchodů a skvělým diplomatickým misím. Rozum jde do popředí a city zůstávají trochu stranou. Tak by to mělo zůstat. Konfliktům, které mohou přijít koncem měsíce, se rozhodně pokuste vyhnout. Raději se s rodinou věnujte nějakým odpočinkovým aktivitám.

 

 

 

Blíženci

V březnu si Blíženci užijí rychlé tempo. Mnoho projektů se bude dokončovat, ale ukvapenost tohoto měsíce povede k mnoha nepřesnostem a deziluzím.  Kolem zatmění (9. 3.) se zatřesou mnohá přátelství a můžete zažít citové zklamání, pod rukama se vám začne rozpadat svět, jak balíček karet. Nezoufejte, pokud to tedy půjde, úplněk ve Vahách (23. 3.)vnese lepší světlo do vašeho života a i láska by vám mohla zaklepat na dveře. Na konci měsíce se dostane v práci do popředí vaše tvrdohlavost. Povede se vám prosadit vaše názory, ale jak to nakonec dopadne, na to si budete muset počkat.

 

 

Rak

I když mantinely kolem Raků budou nastaveny pevně, máte díky své vynalézavosti a taktice šanci na překročení a pokrok. Bude to však vyžadovat dostatek disciplíny a vytrvalosti. Samo se z místa nic nepohne. Neotvírejte však staré konflikty a v citech buďte obezřetní. Od 12. března vstoupí na scénu Venuše a zahřeje vaše vztahy a krásu vůbec., dá vám zapomenout na starosti a dovolí vám se na chvíli zasnít. S koncem měsíce však bude vaše podrážděnost a přecitlivělost stoupat a nekonečné diskuze vás připraví o hodně sil.

 

 

Lev

Vše se bude pro vás tento měsíc vyvíjet v docela dobře. Dejte si však pozor na Neptuna, nic není, jak vypadá a rozčarování se vám asi nevyhne. Nespoléhejte na ústní dohody a pracovní smlouvy si nechte raději hned podepsat. Nepřeceňujte se a svůj temperament kroťte. Úspěch záleží spíš na vaší nenápadnosti … a to si myslím bude pro Lvi docela těžký oříšek. Rozvíjejte se v intelektuální oblasti, učte se a od úplňku ve Vahách se věnujte umění a lásce.

 

 

 

Panna

Březen není zrovna měsícem, který by vám přinesl aplaus. Saturn vás bude zkoušet a obstojí jen ti, kteří nemají žádné resty a dokáží udržet směr. V práci to bude docela dobré, až na to tempo, ve vztazích se to však povážlivě zatřese. Můžete zjistit, že nedostatek milostného života a vášně vám schází víc, než jste si mysleli. Jak to ale doopravdy je, nebude jasné, nervy máte chatrné a chybí vám síly. Váš úsudek tedy nemusí být nejlepší, počkejte si raději do příštího měsíce, než uděláte zásadní rozhodnutí. Mohlo by vás mrzet a navíc v březnu vás často ovládá sobectví a velkorysost v sobě jen těžko hledáte.

 

 

Váhy

Rozhodnutí učiněná v březnu otevřou Vahám nové období. Proto je zapotřebí, aby nic neodkládaly, ani zbytečně neprožívaly, ale aby si vybraly rychle na základě svého přirozeně dobrého úsudku a daru diplomacie. Vše se už dávno rozhodlo a teď není čas nic napravovat, ale pouze otvírat nové dveře. Neželte vztahů, které vás opouští. To se stává … Naštěstí koncem měsíce se na vás usměje štěstí a tak se nemusíte bát, že byste trpěly nouzí. Investujte rozumně, nejlépe do vlastního zdraví a do svých dětí.

 

 

Štír

V březnu do klína ruce nesložíte, ale i když budete mít pocit, že před vámi leží překážky, štěstí je na vaší straně. Vše zvládnete líp, než jste doufali a dostaví se pocit štěstí a zadostiučinění. Kolem zatmění (9. 3.) se mohou otevřít nějaké staré spory s dětmi nebo členy rodiny, ale nechte to být. Vše se vyřeší tak nějak samo a docela dobře. Venuše ovlivní pozitivně vaše milostné vztahy a úplněk vás přiměje rekapitulovat a určit si nové priority.

 

 

 

Střelec

Dynamický březen způsobí, že budete značně náladoví. Rádi byste se někam pohnuli, nemáte nikde stání, nikde klid. Budete mít tendenci hodně mluvit, rychle se rozhodovat a vyvolávat spory a konflikty. Co z toho vzejde, to uvidíte sami, ale je jasné, že přitáhnete pozornost opačného pohlaví. Úspěch v milostném dobrodružství se dostaví, vy se však stejně nebudete moci ubránit pocitu vnitřní prázdnoty a neukotvenosti. Cesta za novými poznatky na konci března by vám velmi prospěla.

 

 

Kozoroh

Březen před vás postaví lákavé super nabídky. Ale vše není tak jak vypadá, a proto se raději vyhněte větším investicím. Nevěřte lichotkám a starejte se o věci, které jsou opravdové. Mnoho lidí kolem vás potřebuje pomoc a vy na to máte. Vezměte je pod svá křídla a splňte své dlouho odkládané sliby. Nebuďte přísní a kategoričtí. Na konci měsíce se vše dostane opět do normálu a svět se pomalu otočí k lepšímu. Samozřejmě s vámi v čele.

 

 

 

Vodnář

Jaro s sebou přináší nové myšlenky a taková atmosféra Vodnářům svědčí. Kreativita jim jde k duhu a přináší úspěch. Horší je to však s konflikty, které se v první třetině měsíce objeví. Budete mít pocit, že se světem je něco v nepořádku a rozhodnete se se od nespravedlnosti distancovat. Síly si doplníte v rodině a na konci března si spravíte chuť do života i v práci. Váš přirozený talent otevře možnost svobodnějšího povolání.

 

 

 

Ryby

Ryby neví kam dřív skočit a je toho tolik, že to v nich vyvolá spíš apatii než chuť do práce. Není snadné se po dlouhé zimě rozhýbat, zvlášť když vztahy jsou na mrtvém bodě. Nic naplat Novoluní ve vašem znamení otvírá nové období a tak je potřeba kousek po kousku se začít prokousávat tou haldou práce. Aktivita přinese úspěch a Venuše zase oživí teplo domova. Takže chcete-li březen zvládnout v dobré náladě, držte se hesla: Konec dobrý, všechno dobré … Tahle rada vlastně platí v březnu pro všechna znamení zvěrokruhu.

 

 

Horoskop pro vás napsala Markéta, šamanka z Háje

 


Zdá se vám, že vám hvězdy nepřejí? Tak jim zkuste malinko pomoci …

Magické rituályNabízíme také magické obřady a rituály…

    • Naklonění si přízně duchů za účelem požehnání vaší cesty

   • Ochranné a očistné rituály, rituály hojnosti a prosperity

   • Rituály, které dokážou přivábit lásku i podpořit plodnost

   • Zbavení se kletby a zlých slov, které vás zasáhly a škodí

 

    Chceš pomoci? Tak ... VSTUP      



©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system