Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na měsíc únor 2016



 

V první polovině února na nás bude mít silný vliv Mars. Naše životy se budou posouvat na vlně jeho agresivity a dravosti. Čeká nás náročný měsíc, ve kterém budou převažovat mužské aspekty, sexualita a hodně práce. Dojde na intriky a tvrdé lokty. Je však positivní, že spravedlnost a srdce nakonec stejně zvítězí. Možná však, že s odřenýma ušima … Novoluní 8. února 2016 je ve znamení Vodnáře a v nás se dostane do křížku potřeba cestovat a touha po svobodě s nutností dodržovat pravidla. Druhá únorová dekáda přinese naštěstí s Venuší ve Vodnáři uvolnění, zvýšenou citlivost, empatii a intuici. Lidská srdce začnou toužit po lásce a vztahy v rodinách se zlepší. Úplněk 22. února v Panně však přinese citlivějším jedincům neklid. A nám ostatním oslabení prosperity, přílišné ulpívání na malichernosti a touhu po klidu. Únoru však nebude chybět energie, i když s námi bude až trochu moc smýkat, zdravotní problémy ve zvýšené míře nehrozí.

Únorové moudro z Háje:

Lidská bytost je jako loď na otevřeném moři. Velikost lodě závisí na naší síle. Ale bezpečně na ní nemůžeme plout sami. Některé pasažéry naloďujeme, protože bez nich není naše plavba možná (třeba děti), jiné, protože síla jejich srdce či paží nám pomůže. Musíme být však velmi přesní, aby vše bylo v rovnováze. Soucit může být smrtelný, pokud nabereme na svou loď víc, než může uvést. A pak ještě umění zajistit si dobrý vítr :)

Držíme Vám palce kapitáni!

 

 

Beran

Berani vstoupí do únorových dní s nadšením a s velkou dávkou důvtipu. Pracovní tempo je pohltí a postaví je před zásadní rozhodnutí. Teď nebo nikdy! Rozhodně nic neodkládejte, pokuste se být přímočaří a v žádném případě nehrajte betla. Nevyplatilo by se vám to. Ve druhé polovině února se však pomalu začne vkrádat únava a vy zatoužíte po klidu domova. Musíte si však dát pozor na komunikaci. Buďte laskaví a nechte se svými milými vést. Líp než vy ví, co potřebuje vaše unavená mysl.

 

 

 

Býk

Začátkem měsíce budete dokončovat resty, které se vám v minulém roce nahromadily. Můžete vnímat jisté rozpaky nad svými minulými rozhodnutími. To je v pořádku a tak se pokuste to, co vás trápí, změnit. Nebuďte na to však v žádném případě sami. Pracujte v týmu, nebo se o svých krocích poraďte s lidmi, kterým věříte. Ještě se dá mnoho napravit. V práci to tedy bude trochu skřípat, ale v sexu budete rozhodně na vrcholu. Konec měsíce bude klidnější, a pokud budete trpěliví, mohou se nakonec dostavit úspěchy, ale i finanční odměna.

 

 

 

Blíženci

Blížence čeká vzrušující měsíc, plný aktivity a přátelských setkání. Budou okouzlující, komunikace bude břitká a v lásce i v kontaktu s okolím se jim bude dařit. Musí si však dát pozor, aby nesklouzli k povrchnosti, protože se od nich bude očekávat seriózní a dosti tvrdé pracovní nasazení. Nebude stačit okouzlit, ale bude potřeba i něco zcela konkrétního předvést. Blížencům, kterým se to podaří, se úspěch nevyhne. Ve vztazích, které přijdou na přetřes koncem měsíce, platí totéž. Hrdost stranou, pouze opravdovost a upřímnost povede k dobrému. Letošní únor přeje také vzdělávání, tak o tom zkuste alespoň přemýšlet!

 

 

 

Rak

Raci se většinou netouží příliš exponovat, ale tento měsíc je bude do takové pozice tlačit. Nebude se jim to zrovna zamlouvat a navíc, když už mají zaujmout vůdčí postavení, budou toužit dělat si věci po svém. Na to však v únoru prostor nebude, alespoň v jeho první polovině určitě ne. Od Raků se čeká, že překročí svůj stín a vstoupí na výsluní se svými neotřelými nápady. Tak uvidíme, jak to dopadne. Druhá polovina měsíce bude naštěstí trochu klidnější. Ale problémy ve vztazích jim může způsobit totéž. V únoru je potřeba být kreativní na všech frontách a nepodléhat negativním emocím.

 

 

 

Lev

Únor bude ve znamení zlepšení pracovní pozice Lvů. Na ruku jim půjdou hlavně obchodní partneři, ale také lidé, s kterými se Lvi v únoru seznámí. Musí však dokázat být dostatečně pružní a netrvat si na svém. Bylo by také dobré zaměřit svou pozornost na zdraví a zlepšení životosprávy. Dostatek pohybu, spánku, ale také omezení alkoholu Lvům jen prospěje. Koncem měsíce mohou přijít nečekané finanční ztráty. Chcete-li se jim vyhnout, musíte dát přednost zdravému úsudku před pochlebováním.

 

 

 

Panna

Abyste mohli jít dál, musíte dát do pořádku staré resty. Bude se to týkat vaší práce, kde dokončíte vše potřebné, ale především vaší rodiny. Postavíte se do jejího čela a vnesete do domova nový vítr. Nezapomeňte však, že domácnost netvoří jen úklid, ale především dobré vztahy a do těch je nutné vložit váš čas. Naplánujte nějakou společnou aktivitu a buďte kreativní. Všichni to určitě ocení a vy získáte potřebné zázemí a podporu. Konec měsíce vás však opět donutí zabývat se kariérou. Nepůjde všechno tak, jak byste si představovali, ale vydržte, všechno chce svůj čas.

 

 

 

Váhy

Začátek února přinese Vahám nový elán a ony zatouží po úspěchu a realizaci svých plánů. Neobejde se to však bez notné dávky houževnatosti, ale také bez podpory kolegů a rodiny. V tom je ale háček. Vztahy nejsou zrovna na nejlepším bodu a Vahám se v tomto směru už nějakou dobu nedaří. Nezbývá než si vybrat. Rodina nebo profese? Je to těžká volba, ale věřte mi nebo ne, vy zvládnete tento měsíc obojí. Nejdřív však práci a až pak zábavu – rodinu. Snažte se však nepodlehnout agresi a chovejte se ke svému okolí mírotvorně. Vždyť vy víte, že mají tak trochu pravdu, když se na vás zlobí. Připravujte se na úplněk ve vlastním znamení.

 

 

 

Štír

Štíři budou prožívat pěkné období. Pracovat budou sice bez oddechu, ale výsledky se dostaví. Hlavně první polovina měsíce bude dosti hektická a Štírům velmi prospěje, když se nenechají strhnout okolnostmi a temperamentem ostatních, ale dokážou si udržet vlastní směr. V únoru budou mít u sebe velký sexuální apetýt a tak se jim podaří zlepšit vztahy v rodině, ale také nezadaní mohou najít životního partnera. Na konci měsíce získají city nad rozumem navrch a budou vás unášet do náruče milované osoby. Spory jsou ty tam a ve vašich vztazích zavládne mír. Konečně pochopíte tuto fascinující životní lekci.

 

 


Střelec

Planeta Mars v únoru vyvolá potřebu dokončit a uzavřít vše nevyhovující. Nepříjemná rozhodnutí, která jste dlouho odkládali, vyřešíte s překvapivou lehkostí. Jen nesmíte už otálet ani den. Březen vás otevře novému a vy musíte mít už uklizený stůl! Tak rozhodně nic neodkládejte… Do února skočte rovnýma nohama a nenechte se odradit ani tím, že vaše přímočarost pravděpodobně vyvolá odmítnutí či rozpaky. Druhou polovinu měsíce stejně zasvětíte empatii a přemýšlení o tom, komu jste vlastně ublížili. Nejde o to, co dokážete, ale o to, co při tom pochopíte. Únor vám pomůže přehodnotit si své priority.

 

 

 

Kozoroh

Únor Kozorohům přeje a Martova aktivní energie bude jako voda na jejich mlýn. Protože se tvrdé práce nebojí, mohou dosáhnout úspěchu na všech frontách. Trochu jim to však koncem měsíce zkomplikují výčitky svědomí a sentiment. Nepracuji až příliš? Nezanedbávám své blízké a neutíkají mi pod rukama podstatné věci? Otázky se budou dožadovat odpovědí … A co vy na to? S trochou nadhledu dokážete skloubit vše, co bude zapotřebí. Musíte si však koncem února udělat čas i pro sebe, na přemýšlení o jiných možnostech. Dovolte si inspirovat se od svého okolí.

 

 

 

 

Vodnář

Novoluním ve vašem znamení se otvírá vaše nová etapa a tak neseďte v koutě a odvážně to rozjeďte! Zprávy o penězích budou positivní a tak je čas roztáhnout křídla a přemýšlet o cestách a rozšiřování obzorů. Únor přináší nové inspirace a informace. Hledejte je ze všech sil. Vaše nové nasměrování v první polovině měsíce je velmi důležité, protože konec měsíce přinese, kromě hezkých romantických chvil, také pochybnosti a nejistotu. Hoďte je za hlavu a nedovolte, aby zastavily váš posun vpřed.

 

 

 

Ryby

Začátek měsíce bude pro Ryby dosti hektický, a tak budou mít tendenci se uzavírat se svými negativními myšlenkami. Pokuste se být stateční a energii, která tu je, využít jinak než k vlastní sebedestrukci. Jakápak že vy jste oběť?! Rozhlédněte se kolem sebe a najděte ty, kteří vám nabídnou pomocnou ruku. V polovině měsíce se vám naštěstí uleví a vy budete moci dohnat vše, co jste nestihli. Dejte si však pozor, ať při tom dohánění neskočíte do partnerského trojúhelníku, zapalují se vám lýtka a zálety nejsou zrovna dobrý nápad.

 

Horoskop pro vás napsala Markéta, šamanka z Háje

 

 


Zdá se vám, že vám hvězdy nepřejí? Tak jim zkuste malinko pomoci …

Magické rituályNabízíme také magické obřady a rituály…

    • Naklonění si přízně duchů za účelem požehnání vaší cesty

   • Ochranné a očistné rituály, rituály hojnosti a prosperity

   • Rituály, které dokážou přivábit lásku i podpořit plodnost

   • Zbavení se kletby a zlých slov, které vás zasáhly a škodí

 

    Chceš pomoci? Tak ... VSTUP       



©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system