Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na měsíc leden 2016



Horoskop na leden 2016

 

Začátkem ledna budeme vlivem Měsíce kapánek přecitlivělí (5. ledna je kritický den). Citové výbuchy budou na denním pořádku, ale do popředí se dostane také snění a kreativita. Fantazii nebude mít kdo brzdit a dojde tak i na citové sblížení a porozumění. Novoluní proběhne 10. ledna 2016 ve znamení Kozoroha a otevře nejharmoničtější lednové dny, v kterých bude sice hodně práce, ale veškerá aktivita povede k úspěchu a projasnění. Proto s odvahou rozjíždějte nové projekty. V polovině ledna zlepšujte vztahy v rodině a komunikujte. Pokuste se dát dohromady nevyřešené záležitosti – bude na to vhodný čas. 24. ledna ve 2.45 hod nastává úplněk ve znamení Lva, který rozvine náš tvůrčí potenciál. A tak konec měsíce můžete ukončit třeba nějakým povedeným literárním dílkem.


Lednové moudro z Háje:

Svoboda není jen slovo, svoboda s sebou nese i zdraví a štěstí … dokázat však dát svobodu lidem kolem sebe, světu, ve kterém žijeme, i sami sobě vyžaduje nesmírnou odvahu a důvěru … Důvěru v to, že vše je tak, jak má být, že vše je správně a že nás svět nepřišel zničit. Není lehké přijmout a uvěřit tomu, že svět ze své podstaty podporuje ŽIVÉ v nás, podporuje růst a naše poznání…  Vstupovat do Svobody znamená krůček po krůčku zkoumat, že důvěřovat se vyplatí, a vlastní novou zkušeností postupně zjistit, že prastaré lidské prokletí nad námi nemá už žádnou magickou moc…


 

Beran

Berani vstoupí do nového roku se smíšenými pocity, svět se jim bude zdát trochu moc nestabilní a nepředvídatelný. Nelekejte se, Berani, takhle vypadá intuice, a když ustojíte její příliv, brzy se vám otevřou nové obzory! Merkur vstupuje do Kozoroha a vy pod jeho vlivem můžete zahájit docela úspěšné pracovní projekty, které budou mít dlouhodobý a prospěšný charakter. V polovině ledna toho na vás ale bude až příliš. Bylo by dobré se trochu odreagovat a zmírnit tempo. Celibát rozhodně nedoporučuji. Závěr měsíce vypadá však už lépe a vy z něj vyjdete obohaceni o nové poznání či parádní vědomosti.

 

 

 

Býk

Začátek ledna bude ve znamení novoročních předsevzetí a vizí do budoucnosti. Neberte to na lehkou váhu, protože vaše vhledy mohou být možná víc přesné, než čekáte. Se silami jste na tom dobře a tak bude možné pro sebe i pro druhé formulovat to, co vás trápí i o co hodláte usilovat. V polovině měsíce se však náhle dostaví pocit melancholie a vy budete hledat otevřenou láskyplnou náruč. Býci, neberte milosrdenství jako selhání! Vše je jak má být a vaše image tím rozhodně neutrpí.

 

 

 

Blíženci

Ach ta vaše roztěkanost a zaujetí pro mnohé! V lednu by bylo dobré se jí vzdát a pokusit se po malých krůčcích postupovat vpřed. Ukázněně, bez zbytečných řečí a se záměrem. Jinak se vám moc dařit nebude … Pokud to však dokážete, pracovní úspěchy vás neminou a navíc si získáte vlivné přátele. V emocích také buďte střídmí a vyhněte se rodinným konfliktům, které hrozí. Konec měsíce zasvětíte péči o domov. Vaše kreativita se bude moci konečně vyřádit, dáte vale zaběhlým stereotypům a všechny oslníte.

 

 

 

Rak

Raci se zpočátku budou cítit trochu osamělí a bude je přepadat trudomyslnost a deprese. Zachovejte klid, změny se bez tlaku zkrátka neobejdou. Nechte vše uzrát, dopřejte si čas. V polovině měsíce půjdou Račí síly nahoru a vám se začne dařit. Finančně si polepšíte a po chmurách nebude ani památky. Udělá vám dobře, když strávíte veškerý svůj volný čas s dětmi. Vaše laskavost je pověstná, ale celý svět milovat zkrátka nemůžete. Koncem měsíce se zbytečně necháte vtáhnout do stereotypů, které vám škodí. Zkuste být více pozorní a pokuste se své názory s mírem ustát.

 

 

 

Lev

Tento měsíc bude patřit Lvům. Vaše chytrost, schopnost diplomacie a ambicióznost bude slavit úspěch. Život nabere spád a rychlé tempo nastartuje pracovní kariéru. Nechte se strhnout a důležitá rozhodnutí neodkládejte. Úplněk ve Lvu vás trochu emočně rozhodí a pocítíte velký příliv lásky ke svým nejbližším. Nechte se unést, ale hned se vraťte k rozdělané práci, ať nepromarníte dobré nápady přílišným sentimentem a vzpomínkami na minulost.

 

 

 

Panna

Leden začne v ostřejším tempu a vy se dobře zapojíte do pracovního procesu. Z venku to na vás nebude vidět, všichni budou vaším nasazením nadšeni, ale vy víte, co vám běží hlavou. Nedořešené křivdy a neodbytná potřeba rekapitulace. Budete vcelku úspěšné, ale moc vás to těšit nebude. Měli byste raději svým nejbližším už dopředu říct, ať s vámi mají víc trpělivosti, protože budete mít tendenci vybít si na nich frustraci, kterou v sobě cítíte. Koncem měsíce se váš neklid a potřeba kritizovat přenese i do pracovní oblasti. Klídek, svět je velký a celý ho kontrolovat nemůžete! Tak si raději dejte panáka na dobrou náladu …

 

 

 

Váhy

Rádi byste se pustili do nového, ale tentokrát to nepůjde. Musíte dořešit nějaké nejasnosti s majetkem v souvislosti s domovem a bydlením. Situace z minulosti vám nedají spát, a dokud je nevyřešíte, nebude možné se pohnout z místa. Dobrá rada pro vás je – kompromis neznamená prohru. A nedorozumění a špatná nálada v rodině vás mohou srazit na kolena. Naštěstí Venuše, která koncem měsíce vstoupí do Kozoroha, vám pomůže situaci urovnat a vše se rozběhne ve vlídnějším tempu. Umění by vám udělalo dobře, umožnilo by vám uvidět svět v širším kontextu. Proto běžte v lednu za kulturou!

 

 

 

Štír

V lednu svět bude potřebovat zodpovědné a svědomité lidi a tak se Štíři dostanou do kurzu. Jejich přirozené vlohy je vynesou vzhůru a mohou dosáhnout na nejednu trofej. Zároveň však jejich počínání může vzbudit závist a vztahy se jim zkomplikují. Netrapte se tím, nerozčilujte, udržte emoce na uzdě a klidným hlasem urovnejte, co urovnat musíte. Vždyť vy přeci dobře víte, o co tu běží! Konec měsíce přinese setkání s velmi inspirativními lidmi, kteří ocení vaše originální nápady. Mohou se otevřít nové obzory pro vaše počínání.

 

 

 

Střelec

Maličkosti odložte na druhou kolej a věnujte se velkým úkolům. Neochvějně zaměřte svou pozornost a rozjeďte to! Nenechejte se zviklat a ukončete, co musíte a se stejnou silou otevřete dveře nové. Nic nebude brzdit váš postup vpřed, pokud si v tomto hektickém období dokážete udržet dobré vztahy a podporu vašich nejbližších. Vášeň, kterou uprostřed měsíce pocítíte, si nenechte proklouznout mezi prsty, rozdělte se o ní se svou láskou. Konec měsíce zasvěťte studiu.

 

 

 

Kozoroh

Pokud chcete, aby se vám dobře dařilo, musíte využít toto období k osudovému nasměrování. Udržte si své nadšení. Váš čuch na úspěch je dobrý, co však občas pokulhává, je vaše schopnost, vybrat si vhodné spolupracovníky. V lednu se proto zaměřte na lidi a pokuste se mezi nimi vybrat ty, kteří hrají na stejnou notu. Nic neuspěchejte a troufněte si překročit i svou hrdost. A také se nepokoušejte míchat práci a flirt, určitě by se vám to nevyplatilo. Lásku si nechte na doma.

 

 

 

Vodnář

V lednu se Vodnářům vyplatí samostatnost. Budou mít chuť změnit práci a začít podnikat na svou vlastní pěst. Proč ne, hvězdy jim přejí. Ale je potřeba si uvědomit, že si musí u sebe dokázat udržet potřebné nadšení a nevzdávat se schopnosti inspirovat druhé. Jedině tak se jim bude dařit a dokončí všechny projekty, které měli v plánu. Oporou jim také bude, pokud proberou vše se svými nejbližšími. Otevře jim to kreativitu a dá podporu pro jejich netradiční plány.

 

 

 

Ryby

Svátky vás nějak zmohli a tak místo abyste vyrazili vstříc novým zážitkům, přešlapujete na místě. Jste unavení a raději než velkým věcem se věnujete detailům. Ať se celý svět třeba zblázní, vy víte své. Věnujete se dětem, které vaši pozornost ocení a v polovině měsíce jste oporou i svému upracovanému partnerovi. Koncem měsíce se také pohnete z místa a s lehkostí dožene vše, co jste zanedbali. Bez zbytečných řečí všem vytřete zrak.

 

 

Horoskop pro vás napsala Markéta, šamanka z Háje

 


Odhalte Tajemství šamanismu ... Přijďte v březnu na SEMINÁŘ !!!

Háj

 

Zcela mimořádně pořádáme otevřený seminář pro veřejnost o základech šamanismu.

Chcete se dozvědět víc? Tak klikněte TADY a přijeďte na seminář.

 

JSTE SRDEČNĚ ZVÁNI DO HÁJE !!!

 

 

 




©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system