Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na rok 2016



Horoskop na rok 2016

 

Myslím, že nejsem jediná, kdo vnímá, čichá ve vzduchu tíhu a obavy z budoucnosti. Ztráta iluzorních jistot, narušení pocitu bezpečí, zmatky, extremismus i rozpory v názorech přátel. Najednou jako by nebylo o koho se opřít, zmizel návod na to, co si myslet a co je vlastně správně. V minulém roce vzniklo zvláštní vakuum, které nás všechny tak trochu děsí. Ale nevypadá vlastně takhle svoboda? Není tento stav spíš požehnaný? Ve skrytu už naplněný tím, na co nemáme odvahu či sílu se podívat zblízka? Zpět se jít nedá a před námi jsou mlhy Avalonu …

 

Úkol pro rok 2016:

Najít sílu moudře čelit změnám, které tu už jsou.

 

Do nového roku vstoupíme docela hezky. Až do konce března bude dostatek energie, pocítíme nový elán, naše finance porostou nebo se přinejmenším stabilizují a dokonce i české ekonomice se bude v první čtvrtině roku 2016 dařit. Pak ale se vstupem Slunce do znamení Berana nastává dosti dramatické období. V březnu také Jupiter předá vládu nad zemí Marsu, planetě vášně, dynamiky a připravenosti k činu, a tak je o důvod víc si myslet, že věci naberou spád. Vše se bude řešit rázně, rychle a bez okolků.

V roce 2016 nás čekají tři zatmění. K úplnému zatmění Slunce ve znamení Ryb dochází 9. března a může velmi ovlivnit jihovýchodní Asii, k dalšímu zatmění Slunce ve znamení Panny dojde 1. září a 16. září k zatmění Luny, které bude viditelné i na našem území. Všechna tři zatmění roku 2016 spojuje poloviční kosmický kříž mezi znamením Panny, Střelce a Ryb a to není dobré znamení …

Vyhrocená situace se trochu uklidní v květnu, který by měl přát vášni a zlepšování vztahů – partnerských, ale i vztahům v širším měřítku. Dojde k potvrzení dosud realizovaných změn a uzavřou se nové dohody. Složitá konstelace pro naši republiku nastane opět na přelomu června a července a tak dovolenou raději odložte až na konec léta. Srpen a září budou měsíce celkem klidné, listopad se malinko zhoupne, ale naštěstí pod vlivem Saturnu dojde začátkem prosince k nalezení netradičních řešení vzniklých problémů a situací. Dojde i na hospodářské a diplomatické úspěchy. Tato konfigurace se rozpadne začátkem března 2017. Ale i tak bude ten další rok o poznání klidnější než rok 2016, který stojí před námi.

 

Beran

Pro Berany bude rok 2016 především ve znamení poznání, cesta k  cílům bude náročná, ale přinese spoustu nových zkušeností. Více než v lásce se letos bude Beranům dařit v práci a kariéře. Hned začátek roku bude poněkud hektický. Zima rozhodně nebude obdobím pasivity a odpočinku. Na jaře pak přichází uklidnění v oblasti pracovní, ale je to období, které může být více nakloněno seznámení a nové lásce. Na jaře a v létě vás čekají mnohé příležitosti, buďte proto pozorní a nenechte si je jen tak proklouznout mezi prsty. Dbejte o své zdraví a vyhýbejte se zbytečným stresům. Ani podzim nebude úplně klidný, a je možné, že budete muset přehodnotit své priority. Konec roku přináší úspěchy. Po relativně divočejším období se Beranům opět začne dařit v mezilidských vztazích.

 

 

Býk

Hlavním tématem roku 2016 pro zrozence ve znamení Býka bude transformace. Je to rok, kdy konečně hodíte za hlavu minulost, kterou jste se až příliš dlouho zabývali. Je načase řádně otevřít oči a postavit se na vlastní nohy. Pozitiva mohou Býci očekávat jak v lásce a vztazích, tak i v oblasti práce a kariéry, hvězdy jsou jim pro letošek nakloněny. Začátek roku bude hodně pracovní, měli byste však být spokojeni se svými výsledky i s financemi. Pozitivní proměny by měly nastat i v oblasti vztahové. Jaro bude hodně záležet na tom, jakou inciativu vyvinete, ale pokud budete v kondici a tempu, čekají vás dozajista úspěchy. Letos se nepouštějte do velkých konfrontací, nemuselo by se vám to vyplatit. V druhé polovině roku se ale Býci budou cítit spokojení a šťastní, planety jim budou přát ve vztazích, nových přátelstvích i poznávání nových blízkých lidí. Co se však Býkům v druhé polovině roku rozhodně nedoporučuje, je půjčování peněz a hazardní chování se ve finančních otázkách.

 

Blíženci

Blížence by měl čekat spíše poklidný rok, a to zejména v první polovině roku. Druhá polovina roku bude možná poněkud strastiplnější. V jedné oblasti by se však Blížencům mělo dařit dozajista - a to v lásce. Pozitivní změny nastanou i v kariéře Blíženců, i když se to na první pohled nebude zdát. Stabilitu a poklid první poloviny roku využijte k rozhodnutím, na která jste dříve neměli čas, plánujte do budoucna, myslete na finanční zajištění a bydlení. Jaro bude hodně o vztazích, v rodině si budete užívat v harmonii a případné partnerské neshody zvládnete překonat pohodovou konverzací a otevřeným řešením situace. Druhá polovina roku bude pro Blížence ve znamení rozumu. Zvažujte, čemu věnujete své síly a dejte si pozor, ať se neupracujete. V kariéře budete mít možnost dosáhnout na vyšší mety a konec roku bude hlavně v kruhu rodinném. Urovnejte staré spory a těšte se zase na poklidnější časy, které přicházejí.

 

 

Rak

Rok 2016 bude pro Raky šťastný, s pomocí planet se jim podaří překonat i náročné životní situace. V oblasti kariéry to chvílemi nebude růžové, ale Rakům by to nemělo zas až tak vadit, neboť hodnoty budou mít v tuto chvíli nastavené zcela jinak. Budou sbírat cenné zkušenosti a zážitky, které je posunou dopředu a umožní jim stát se silnějšími, vyrovnanějšími osobnostmi. Pozitivní energie Raků se bude přenášet i do jejich okolí, avšak je možné, že přijde zlomová událost, která si bude vyžadovat rychlé řešení situace. V oblasti vztahů budou Raky hvězdy ovlivňovat nejvíce v podzimních měsících. Krásné by mělo být září - plné lásky a něhy ve vztahu, kdy si zadaní budou užívat vzájemného souznění a harmonie. V říjnu se nestraňte společnosti, zejména svobodní Raci mají šanci na seznámení a nový vztah. Konec roku bude stabilní a uplynulý rok nejspíše zhodnotíte jako úspěšný ve všech směrech. Dávejte si však pozor na závistivé a nepřející jedince.

 

 

Lev

Lvy nečeká právě jednoduchý rok a v průběhu roku 2016 se jejich situace se bude zdát chvílemi bezvýchodná. Klíčová bude letos skromnost a velkorysost, naopak oprostit by se měli od pýchy a nadřazenosti, což pro ně bude úkol nesnadný. Na počátku roku se objeví problémy ve vztazích, které se mohou promítnout i v kariéře. Na jaře pak mohou přijít finanční problémy nebo problémy v zaměstnání a v létě budou mít Lvi co dělat, aby vše dohnali. Dovolenou tedy bude třeba odsunout spíše na podzimní měsíce a problémy nepodceňovat. Další část roku již bude naštěstí klidnější a potíže se už budou zrozencům ve Lvu spíše vyhýbat, tak si budou moci konečně trochu oddechnout.

 

 

Panna

Rok 2016 je pro Panny vhodný k spřádání dlouhodobých plánů, neboť je pravděpodobné, že se jim pro letošek bude docela dařit. Panny by se měly v následujícím roce 2016 ale obrnit trpělivostí, zbytečně se nestresovat a netlačit příliš na pilu. S příchodem jara přijde i klidnější a vyrovnanější období. Po náročném startu do roku 2016 přichází více pozitivní energie, a to hlavně v oblasti vztahů a intimního života. Postupem roku možná zjistíte, že práce vás už nenaplňuje tak jako dřív, podle hvězd ale teď není vhodná doba na změnu. A navíc, jste si jisti, že to není jen rozmar způsobený vaší únavou? Věnujte se něčemu, co vás baví, přijdete tak na jiné myšlenky. Vyrazte do přírody a za zábavou. Možná zažíváte v dlouhodobém vztahu krizi, ale nebojte se, podzimní měsíce roku 2016 to zase spraví a bude vám dobře v kruhu rodinném. V práci se těmto zrozencům začne dařit zase v prosinci.

 

 

Váhy

Hlavním tématem roku 2016 bude pro Váhy všudypřítomná změna. V zaměstnání se mohou objevit problémy, které pro vás budou znamenat hodně vydaného úsilí navíc. Problémy s prací nebo penězi se navíc mohou promítnout do vztahové roviny a každodenního rodinného života. Na jaře roku 2016 se pracovní situace uklidní, potíže ve vztahu však můžou přetrvávat. Kvůli předchozímu stresu a pracovnímu nasazení jste svoji druhou polovinu asi poněkud zanedbávali, avšak všechno se dá napravit. Co se týká léta, to už je období, kdy by měly být všechny složitosti rozřešeny a Vahám nebude nic bránit si jej užít. S podzimem mohou Váhy zasáhnout nečekané rodinné problémy a bude nutné se s nimi vypořádat. Oporou vám bude nejbližší okolí. Konec roku bude pro Váhy odměnou, kariéra bude na vrcholu, ve vztazích se jim bude dařit a i přes všechny těžkosti minulého roku zjistíte, že to vlastně vůbec nebylo špatné.

 

 

Štír

Hlavním tématem roku 2016 je naděje a prozření. Čeká vás spousta zajímavých životních příležitostí, zejména v kariéře máte velkou šanci na úspěch, ale nic nebude zadarmo. Sestavte si pro letošek seznam priorit a řešte každou záležitost odděleně, jinak se vám může lehce stát, že se ve změti výzev a povinností ztratíte. Nejlepší období čeká Štíry na jaře, kdy jim planety přinášejí stabilitu ve všech oblastech. Dlouhodobé vztahy budou kvést, nezadaní se budou snadno seznamovat, kariéra by měla být také v pořádku a stejně tak se budou Štíři těšit plnému zdraví. Přelom roku si vynutí odpočinek a s podzimem se může dostavit nečekané negativní překvapení v oblasti mezilidských vztahů. Rodina a přátele však Štíry podrží - neodmítejte jejich pomoc, ani se nestraňte společnosti. Jedině tak celou situaci zvládnete s přehledem. S koncem roku se zaměřte na práci a kariéru.

 

Střelec

Střelci mají v tomto nadcházejícím roce  jeden velice důležitý úkol, a tím je umění sebereflexe. Je třeba, aby se naučili být více rozumní a nechodili hlavou proti zdi. Do nového roku vstoupí Střelci s novou energií, měli by však být opatrní na svoje zdraví. Vynikat budou zejména v zaměstnání a v kariéře, ale musí si dát pozor, aby se to nepodepsalo negativně na jejich vztazích. Raději se vyhýbejte hádkám, v tomto období by mohly být přímo destruktivní. Na jaře neodmítejte pomoc blízkým, a to i přesto, že máte hodně povinností. Je totiž dost možné, že zanedlouho to budete vy, kdo bude pomoc potřebovat. Na léto se mohou Střelci těšit, bude pro ně ve znamení pohody a romantiky. Dovolená dodá Střelcům potřebné síly, a tak v září budou mít dost energie na to, provést něco se svojí kariérou a ledasco i změnit k lepšímu. Ostatně podzim si vůbec vyžádá plnou pozornost Střelců ohledně pracovních záležitostí. S koncem roku se pak situace zklidní a v předvánočním období se budete moci plně věnovat rodině, partnerovi i sami sobě.

 

Kozoroh

Kozorozi patří k těm znamením, pro které nadcházející rok 2016 nebude zrovna procházkou růžovým sadem. Jedinečné příležitosti jim budou proklouzávat mezi prsty, což bude extrémně frustrující. Nejlepší období budou zažívat zhruba v polovině roku. Co se týká první poloviny roku 2016, nebude Kozorohům v lásce právě přáno, to se ale naštěstí může koncem roku změnit. Pokud se objeví ve vztazích drobné neshody, nedělejte z nich unáhlené závěry. S jarem se také mohou objevit konflikty s kolegy v práci nebo potíže s nadřízeným, v každé takové situaci si budete muset poradit sami, pomocnou ruku nyní nečekejte. V další polovině roku vzniklé potíže srovnáte a celou situaci ustojíte. Nakonec se možná dočkáte i pracovního postupu. Ve vztazích se bude Kozorohům dařit až ke konci roku. Podzim a zima bude období pozitivní a přínosné v oblasti vztahové, nezadaní Kozorozi budou mít šanci najít toho pravého nebo pravou a ti zadaní si zas budou plnými doušky užívat harmonii a poklidné souznění s protějškem. Tak si alespoň závěr roku 2016 Kozorozi užijí v klidu.

 

Vodnář

Pokud jde o zrozence ve znamení Vodnáře, tak ti by se v nadcházejícím roce měli řídit více rozumem, nikam nespěchat a k závažným rozhodnutím si dopřát dostatek času. Rok 2016 přeje Vodnářům v oblasti lásky a partnerství, která vzniknou, budou velice stabilní a pevná. Ve všech oblastech života by se vám mělo dařit poměrně harmonicky, jen v oblasti zdraví to možná bude o něco horší. Z loňského roku si nesete hodně zvratů i náročných momentů, ale letos se mohou těšit na radost a úspěchy. Zejména v první polovině roku vám budou hvězdy nakloněny. V práci to možná bude trochu složitější, bude třeba vyřešit problém, který ale díky svým schopnostem zvládnete, a tak je možné, že vás čeká i kariérní vzestup. V létě buďte obezřetnější, do vaší přízně se budou chtít vetřít osoby, které láká váš úspěch, ale pro vás by moc prospěšní nebyli. Navzdory předchozímu harmonickému období ve vztazích mohou přijít neshody. Složitějším obdobím, kdy přijdou i nějaké ty nezdary se nenechte srazit na kolena, uplynulé události zhodnoťte s nadhledem a ze svých chyb se poučte. Podzimní měsíce i konec roku bude opět klidnější. A pokud si dáte pozor na své zdraví, prosinec zakončíte happyendem.

 

Ryby

Ryby jsou znamení poměrně velice citlivé a v roce 2016 tato jeho citlivost dosáhne pomyslného maxima. Velice lehce je něco rozhodí – pracovně na tom asi budou hůře než v minulých letech, ale na druhou stranu se jim dobře povede v lásce. Intuitivní a empatické zrozence ve znamení Ryb čeká v nadcházejícím roce spoustu zážitků, stejně jako zkušeností. Oproti loňskému roku bude rok 2016 pro Ryby plynout v méně zběsilém tempu, a tak budou mít dostatek času na seberealizaci i urovnání svých myšlenek. Začátek roku Ryby věnují kariéře a práci. Pracovitost, tempo a dobré nápady zajistí povýšení. Vystavování se stresu a příliš mnoho času stráveného v práci může ale přinést negativní dopady na partnerství. Na jaře budou mít nezadané Ryby největší šanci najít protějšek. Léto bude ve znamení nových výzev. Tak se nebojte nových příležitostí, nové zkušenosti vás velice obohatí. S úspěchem se dostaví i větší sebejistota a vnitřní vyrovnanost. Konec roku bude pro Ryby hlavně ve znamení řešení neshod ve vztazích, ty však s trochou úsilí překonáte a závěr roku už bude především v pozitivní energii a pohodě.

 

Hodně štěstí a lásky vám ze srdce přejí Pavel a Markéta, šamani z Háje  

 

 

Rituály jsou důležitou součástí naší práce…

Pavel Švarc

 

 

Nedaří se vám, jak byste si přáli? Magie vám umí pomoci. ZAVOLEJTE a zeptejte se jak!

   • Naklonění si přízně duchů za účelem požehnání vaší cesty

   • Rituály, které dokážou přivábit a udržet lásku i podpořit plodnost

   • Zbavení se kletby a zlých slov, které vás zasáhly a škodí

   • Ochranné a očistné rituály, rituály hojnosti a prosperity

Chcete vědět, zda umím pomoci právě vám?


Zavolejte mi na tel.: 774 696 059 a zeptejte se sami!!!


Více se dočtete … ZDE … 




©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system