Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Přijeďte na 5. ročník parádního festivalu EZOLÉTO 2015 !!!



Podívejte se na ár fotek, ať víte jak festival probíhal ... nesmírně zábavně :) ... FOTOGALERIE

 

Rádi bychom Vás pozvali na letní festival do nádherné přírody v Háji pod Jizerskými horami.Ezoterické léto 2015

Kdy?  14. – 16. srpen 2015

Už pátý ročník Ezoterického léta, festivalu Zlatého středu, si vzal za cíl vytvořit prostor pro vzájemné setkávání odborníků i laiků z širokého spektra oborů - alternativní medicíny, makrobiotiky, přírodního farmaření, intuitivní pedagogiky, šamanismu, tantry, magie, věštění i rituálů. Celý víkend a to už od pátečního poledne budou probíhat zajímavé přednášky, semináře a energetická cvičení. Budete moci odhalit svou budoucnost, přispět ke svému zdraví, dotknout se přírody, rozhýbat své tělo a poznat jeho potenciál, otevřít sexuální energii, odblokovat se při terapii či naplnit se vesmírnou silou při kvantovém léčení nebo zažít šamanské cestování či večerní magický rituál… A to vše na jednom místě!!!… No, však to už znáte :)))

 

Tady najdete  *** PODROBNÝ PROGRAM ***

 

Pavel ŠvarcPavel Švarc - Šaman, léčitel, kartář a numerolog. Pavel žije dle svého motta, že Zem je krásné místo pro život a do chuti žít vrací klienty ve své šamanské poradně a na seminářích, které pořádá se svou ženou Markétou. Naučí nás základy numerologie a bude nás provázet šamanským bubnováním i sobotním rituálem.

 

 

Markéta Švarcová

Markéta Švarcová - Pokud o někom můžeme říct, že ten člověk se na vás podívá a vaše duše se rozzáří, tak to je přesně Markéta. Markéta se šamanismem se zabývá už 17 let, řadu let vede také se svým mužem šamanský kruh a věnuje se šamanskému léčení. Už od mládí ale také studuje a praktikuje chiromantii. Považuje ruku za fascinujícího průvodce na cestě za hledáním sama sebe a svého místa na Zemi a o tom vás na své přednášce přesvědčí.

 

 

Renata MarieRenata Marie – vykladačka tarotu, čarodějka, malířka a moudrá dáma. Renata nejenže zná tarot od historie po současnost, všechny jeho formy, obsahy, symboly a zpracování, ale zajímá se i o zapomenuté věštecké metody jako je například nombrologie a o prastaré magické rituály. Její věštby umí dekódovat zprávy o duši, vyjasňují situaci a pomáhají v rozhodování. Renata Marie také řadu let věštila v televizi.

 

 

Jan Vopršal

Honza Vopršal se dlouhodobě s vášní a neutuchajícím experimentátorským zapálením zabývá pěstováním, vařením a cvičením pro zdraví, vitalitu, dlouhověkost a duchovní rozvoj. Momentálně se specializuje na permakulturní pěstování a pomáhá lidem zakládat přírodní zahrady. Má bohaté znalosti o jedlých rostlinách, kultivovaných i divoce rostoucích, je vynikající makrobiotický kuchař a veškerou svou alchymickou praxi s energiemi završuje cvičením čchi-kungu.

 

 

Liana LátkováLiana Látková se zajímá o alternativní terapie, tantru, šamanství, inovativní vzdělávání dětí i dospělých, o práci se strachy a vnitřním konfliktem. Jejími učiteli jsou Petr Málek a Petr Živný, osvícený propagátor intuitivní pedagogiky. Liana je lektorkou kurzů pro dospělé pro Asociaci lesních MŠ, ale především nesmírně silnou ženou s neutuchajícím elánem.

 

 

ManguriManguri je jedním z mála českých tantriků, kteří dokázali udržet spirituální rozměr této starobylé indické nauky.  Snad je to tím, že vystudoval matematicko-fyzikální fakultu UK a je původním povoláním informatik, jeho velmi kvalitním vzděláním v oboru tantry nebo tím, že je velmi pravdivý člověk. Každopádně tantra v jeho pojetí vede ke kultivaci sexuální energie, k osobnostnímu růstu a k vnímání světa jako místa, ve kterém se protiklady spojují v jeden živý celek.

 

 

Ester NevolováEster Nevolová - O tantru se Ester začala zajímat v roce 2010, tehdy objevila Mohendžodáro, kineziologii, tantrické masáže u Denisy a Richarda, dále absolvovala tantrický i šamanský výcvik u Johna Hawkena a celou řadu odborných seminářů. Její obzory se také rozšířily na poutních cestách po magickém Cornwallu i ve stopách Máří Magdalény ve Francii. A kam jí její neuhasitelná žízeň po poznání dovedla? Naučila ji rozkvést, otevřít se, víc vnímat sebe i své okolí, cítit energii, prostě být sama sebou ve své přirozené kráse. Na festivalu nás však kromě tantry provede také tranzovním tancem.

 

 

Zojka PerglerováZojka Perglerová - Již 13 let sobě i ostatním Zojka pomáhá v objevování pravého světa ženy  - ženy šamanky, ženy léčitelky, ženy matky, ženy milenky, ženy bohyně…. Žena má mnoho podob a všechny mají své kouzlo! Studovala v Lažánkách u Brna a již několik let lektoruje vlastní kurzy cvičení Mohendžodáro a ve svém centru Eset na Kladně se věnuje také masážím shiatsu, shintai i reflexním masážím.

 

 

Marie BrandejsováMarie Brandejsová - Maruška musela vystudovat několik vysokých škol, než objevila kouzlo tradiční indické medicíny - ajurvédy. Tento prastarý léčebný systém ji učaroval. Během pobytů v zahraničí získala mnoho životních zkušenosti a tak se rozhodla, s vervou sobě vlastní, nechat se ajurvédským systémem zcela pohltit. V současnosti se zabývá individuální ajurvédsko-šamanskou terapií, ale věnuje se také výrobě ajurvédských potravin.

 

 

Lenka SpěváčkováLenka Spěváčková - Fyzioterapeutka Lenka se zajímá o vědomou práci s tělem, o prožití pohybu a o souvislosti mezi napětím těla a lidskou psychikou. V terapii se věnuje dětem, lidem s tělesným handicapem, a všem, kteří chtějí vrátit tělu jeho původní přirozenou pohyblivost bez bolesti a omezení. Umí přimět naše tělo promluvit, umí mu i naslouchat a ze své praxe ví, jak mu nejlépe pomoci.

 

 

Jan ZemanJan Zeman - Honza o sobě říká, že vše musí mít vždy logické vysvětlení. Přes výrobu orgonitů, zaperu, zkoumání MMS i bylin se dostal až k reintegrační energii a k léčivým energiím vůbec. Postupně v sobě otevřel cestu k vnímání všudypřítomné energie, která léčí a aktivuje naše vnitřní samouzdravovací procesy. Jeho léčivý dotek pomáhá v uzdravování na všech úrovních lidské bytosti. O tom všem vám bude vyprávět, ale také se s ním můžete domluvit na individuálním léčení.

 

Róza

 

Děti vezměte s sebou!!!

 Pokud vaše děti budou o prázdninách doma a nemáte je kam dát, vezměte je s sebou! Róza, nejlepší paní učitelka z montessori školky se o ně postará! Máme pro ně připravený bohatý program. Půjdou na dobrodružnou výpravu po okolí, vyrobí si mandaly z písku, zaskáčou si na trampolíně a užijí si společně spoustu legrace. Děti jsou tentokrát zdarma :)

 

Pokud vám přednášky nebudou stačit a potřebovali byste ještě osobní konzultace s lektory, budou k dispozici po vzájemné domluvě celou dobu festivalu. Osobní služby jako výklad karet, terapie či harmonizování energie stojí 250 Kč. Můžete se také těšit na kreativní dílnu a krámek s Fénixovými produkyt, šamanskými bubny, šperky a s řadou dalších krásných věcí, tak budete-li se chtít potěšit, mějte u sebe raději nějaké ty mince ;)

 

A jak to bude probíhat?

Zlatý střed

Festival zavítá opět do malebné vesničky Háj u Habartic. Bývalá radnice, prostory a stany kolem ní se od pátku do neděle otevřou festivalovému ruchu – přednáškám, cvičení, seminářům, ale především milým hostům. Ubytování  -  ve vlastních stanech nebo ve spacáku v domě – dle volných míst. Strava - zajistíme v pátek a sobotu večeři, dva teplé obědy a dvě snídaně, ale možná bude i svačinka :) Možnost i vegetariánské stravy.

Cena: 3000 Kč, děti zdarma. Ezoterické léto je však nutné zaplatit předem (nebo alespoň poslat minimální zálohu 1500 Kč,  č.ú.: 51-1860020217/0100), ať víme, kolik nocležníků bude a kolik toho mají paní kuchařky uvařit …

Místo: Háj u Habartic, okr. Liberec, https://www.google.cz/maps?hl=cs&q=h%C3%A1j+u+habartic&ie=UTF-8

Háj

 

Přijeďte, Vaše duše se zaraduje!  

 

Informace a přihlášky: Tel.: 774 696 059, mail:  poradna@pristav69.cz

Za společenství Zlatý střed

Pavel a Markéta Švarcovi

 

Podívejte se na fotografie z minulého ročníku !!!

*** FOTOGALERIE EZOLÉTO 2015 ***

 

Místa jsou omezená a proto raději neváhejte a přihlašte se hned !!!
Jméno
Příjmení
Společnost
Email



©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system