Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na měsíc únor 2015



Horoskop na únor 2015Nálada v měsíci únoru bude doopravdy zimní. Retrográdní Merkur způsobí, že budeme nepozorní a notně nechápaví. Dejte si hlavně pozor při rychlejší jízdě, ať vás kromě ledu nezastaví i roztržitost. Novoluní proběhne 19. února ve znamení Ryb a ty jsou jak známo velmi citlivé. Dojde k otevření intuice, ale i emocí. V únoru můžeme být proto značně přecitlivělí. Nálady se budou střídat ze stavu euforie do stavu smutku. Zlepší to snad jen Jupiter ve Lvu, který s sebou nese větší kreativitu a podnikavost. Ovlivní především lidí s ohnivím znamením (Beran, Lev, Střelec), ale ani my ostatní nezůstaneme zkrátka. Úplněk ve znamení Lva nastane 4. února 2015 a Lvi si ho užijí s plnou parádou.

 

Pár pranostik na únor:


V únoru když skřivan zpívá, velká zima potom bývá.

Únor chodí ostře kutý, táže se sedláků, mají-li dobré boty.

V únoru sníh a led - v létě nanesou včely med.

 


Beran

Začátkem měsíce budete tak trochu naměkko. Vaše intuice se otevře a vy intenzivně zatoužíte po klidu, harmonii a lásce. Věnujte svůj čas dětem, bude vám s nimi dobře. Po 10. únoru se situace změní a vy dostanete opět chuť na nové rozjezdy. Pokud máte dobrý nápad, nový projekt, nastává nejlepší čas ho prezentovat. Ale rychle, protože už 18. února začne ustupovat planeta, která ovlivňuje vaši kariéru, takže pokud máte něco závažného k řešení, učiňte tak před tímto datem. Celkově máte před sebou dost dobrý měsíc a v březnu bude ještě lépe.

 

 

Býk

Býk se bude i tento měsíc nacházet na špici svých pracovních schopností a možností. Nebojte se riskovat, můžete hodně získat. Povýšení, odměny se udály pravděpodobně již minulý měsíc, ale ani v únoru nejsou vyloučeny. Horoskop na únor předpovídá, že můžete také počítat s podporou svých nejbližších. Rodina se bude dokonce aktivně podílet na vašem úspěchu. Konflikty se vám vyhnou a v oblasti financí se bude dařit. Snad jen koncem měsíce se to trochu zadrhne.

 

 

 

Blíženci

Začátek měsíce sice může přinést různá nedorozumění, ale láska vám tento měsíc bude přát. Můžete potkat nového partnera nebo si výrazně zlepšit stávající vztahy. Důvěrnost a blízkost s lidmi budete cítit na každém kroku. Využijte toto období k lásce a milování a nové projekty odložte až na poslední týden. Finance, zdá se, vás v únoru moc zajímat nebudou a tak tento měsíc raději prožijte pod peřinou s milovanou osobou. V březnu své pracovní aktivity určitě doženete.

 

 

 

Rak

Únor přinese zajímavé spojení planet a tím i dlouhodobý posun a rozvoj na poli financí a prosperity. Luna ve spojení s Jupiterem s krásným aspektem na Uran věstí v životě Raků rychlý životní obrat k lepšímu. 6. a 7. února se zaměřte na své sny. Co se vám bude zdát tyto dny, bude mít určitě význam i v reálném životě. Ve vztazích se bohužel moc dařit nebude, tak věnujte své síly raději rozvoji a vzdělávání. Možná vás tento měsíc překvapí nečekaná nabídka na cestování, rozhodně ji využijte.

 

 

Lev

Tento měsíc budete jak v sedmém nebi. Únorový úplněk ve znamení Lva ukončí veškeré nevyhovující situace, které vás už dlouho trápili. Život získá obrovskou dynamiku. Mějte ale na paměti, že s sebou nemůžete vláčet cokoliv nepotřebného a tak se toho zbavte dřív, než vás to začne brzdit. Sexappeal Lvů je na maximu a tak kolem sebe šíříte elán a dobrou náladu. Trochu si ale hlídejte zdraví, příval nové energie nemusí vaše tělo zvládnout a tak by bylo dobré věnovat se detoxikaci a dostat ho znovu do kondice.

 

 

Panna

Únor pro Panny začne možná trochu ospale, ale co bude chybět v začátku, koncem měsíce se jistě dožene. Život bude postupně zrychlovat, Panny se vyšvihnou na společenském žebříčku a stanou se ozdobou každého únorového večírku. Zatouží pomáhat ostatním a jejich blízcí to velmi ocení. Milostný život se znásobí. Chcete-li si zajistit tento měsíc úspěch, přestaňte se držet v koutě a uspořádejte pracovní sešlost. V pracovní rovině se totiž chystají velké změny, tak jim musíte trochu pomoci.

 

 

Váhy

Minulý měsíc se váš 5. dům (dům zábavy, tvořivosti a dětí) stal tím nejvlivnějším ze všech. Ještě i tento měsíc byste měli objevovat své možnosti v této oblasti. Projekty, které jste v lednu začaly, se skvěle ujmou. Horoskop na únor také říká, že právě v tomto čase budete nejplodnější. Takže pokud plánujete rodinu, vzhůru do toho! Hvězdy jsou vám nakloněny. V oblasti citů bude ale zranitelnější více než kdy jindy a tak se pokuste udržet trochu odstup. Otevřené city a intuici raději využijte pro svůj prospěch než v konfliktech s přáteli.

 

 

Štír

Tento měsíc už jen těžko dosáhnete na nějaké závratné změny. Horoskop na únor radí, přizpůsobit se situaci, jak nejlépe umíte. Až do 18. února se bude vše loudat. V lásce to bude všelijaké a ani práce vás příliš těšit nebude. Může vás potrápit i chatrné zdraví. Po 18. únoru se však jakoby zázrakem vaše vitalita zlepší a budete mít energie za dva. Budete mít sílu i chuť na všechno, na co si jen vzpomenete. Tak pozor na nevěru, zálety a povrchní přátelství. Saturn by vše později odtajnil.

 

 

Střelec

Nastává období, kdy musíte načerpat nové síly, udělat si plány, stanovit cíle. Fantazírujte, vymýšlejte, představujte si, prožívejte všechno ve svém nitru. Přijde čas, kdy to všechno uskutečníte. Tento měsíc to však není. Začátek měsíce bude ještě docela dobrý, ale peníze na nové projekty se trochu pozdrží. Jediná vidina příjmů je možná mezi 15. – 17. únorem a to v souvislosti se zábavou. Mohl by to být dobrý čas pro návštěvu kasina. Ale pak rychle domů, žádné utrácení navíc! Konec měsíce věnujte své rodině a péči o své zdraví.

 

 

Kozoroh

Tento měsíc si dejte dobrý pozor na to, co říkáte i děláte. Někdo si to může špatně vyložit a pořádně vám zatopit, také peníze nechte raději pod pokličkou. O nedorozumění nebude zkrátka tento měsíc nouze a vy se budete cítit jako na houpačce, v práci i ve vztazích. Může se sice objevit možnost flirtu, ale buďte opatrní, seriózní láska vás čeká až koncem června. Kozoroh se však i tento měsíc nachází v celkem prosperujícím období.  Tak je vhodný čas na splacení dluhů.

 

 

 

Vodnář

Vypadáte dobře, oblékáte se úžasně a oplýváte osobním charismatem. Je před vámi velmi dobrý měsíc plný společenského rozmachu. Začátek února věnujte rodině, ale pak alou do práce a mezi lidi. Svého finančním vrcholu dosáhnete kolem 18. února, ale těšte se na léto. Právě v červenci máte psané ve hvězdách pohádkové bohatství. Tento měsíc bude také prosperující, ale vaše vnitřní prožívání bude nestálé a tak se vám nejspíš nepodaří, užít si dobrý únor, jak se patří.

 

 

 

Ryby

Díky Novoluní Ryby mohou očekávat velký přísun energie, který by jim měl umožnit realizaci mnohem více nápadů, než tomu bylo v předchozích měsících. Nastává období příznivých změn a aktivity. Právě teď byste měli uskutečnit své sny a plány. Na všechny výzvy říkejte jednoduše ANO. Pokud nebudete létat v oblacích a budete se držet při zemi, máte šanci zrealizovat vše, co si zamanete. V lásce vás čeká také nádherné období. Stejně jako v jiných oblastech ani zde se nemusíte moc snažit a láska si vás najde sama.

 

Horoskop pro vás napsala Markéta, šamanka z Háje

 


Magický rituál je hluboce transformační proces...

Kdo z nás by nechtěl změnit svůj osud, ovlivnit ho ve svůj prospěch? Každý, kdo chce být vítězem, kdo touží po štěstí a lásce, chce mít život ve svých rukou. Způsobů, jak to dokázat, je jistě bezpočet, ale nad jiné mocnější je použití magie.

Když se řekne magie, většina z nás se pousměje a představí si novodobou čarodějnici v černém gotickém oblečení, pálící svíčky různých barev, zahalenou v oblaku dýmu a mumlající tajemné nesrozumitelné formule. Jistě i ona praktikuje magii a nepochybuji, že může být i funkční, ale jen pokud splňuje určité předpoklady. Tyto předpoklady nejsou vázány jen na takovouto spíš kuriózní formu, ale mají hluboké zakotvení ve spiritualitě, která lidstvo od nepaměti provází...


Celý článek o magii najdete ... TADY ...

 

 

 

 

 



©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system