Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na rok 2015



Velký horoskop na rok 2015

 

Před námi stojí nový rok a zdá se, že bude vcelku dobrý. Energie bude dostatek a nudit se tedy nebudeme. Přináší zlepšení vztahů, více přátelství a soudržnosti, nové možnosti a úspěch v kariéře, ale i dobré zdraví. Polepšit si můžete tedy ve všech oblastech, ale jenom pokud stojíte na bytelných základech a zvládáte zranění, která si s sebou každý neseme. V tomto roce není prostor pro riskování, a pokud nebudou vaše kroky solidní a dobře promyšlené, úspěchu se nedočkáte. Naopak. Lekce mohou být tvrdší než kdykoliv předtím a nezodpovědným povrchním snílkům pšenka v roce 2015 nepokvete.

 

Heslo pro rok 2015 tedy může znít:


„Štěstí přeje připraveným!“

 

 

 

Zajímavé okamžiky roku 2015:


Období do dubna prověří stabilitu lidstva v zásadních tématech a může vyvolat nečekané mocenské choutky.

10. – 13. březen 2015 - vesmír si pro nás chystá výbušnou směs. V tomto čase si dávejme pozor na rychlou jízdu, prudké a agresivní reakce, jakož i unáhlená rozhodnutí, které nebude snadné vzít zpět.

5. – 7. duben 2015 - hrozí zvýšená nervozita a hádky způsobené přílišnou sebestředností a sobectvím.

15. – 30. červen 2015 - v těchto dnech je velká šance na sebeprosazení a prezentaci vlastních tužeb.

14. 6. - 18. 9. 2015 - Saturn se vrací do znamení Štíra a prohloubí důraz na stabilitu našich citů. Nejde pouze o hluboké city, ale také o podvědomí. Je to vhodná doba pro regresní terapie a očištění se od všech závislostí, které nám komplikují jak duchovní cestu, tak i mezilidské vztahy založené na hlubokých prožitcích.

11. srpen 2015 - Jupiter vstupuje do Panny a nastává poměrně velká energetická změna. Zkusme si udělat pořádek v našem životě i okolí a začněme se více soustředit na životosprávu a zdraví celkově.

10. -18. říjen 2015 nejlepší čas na rozhodnutí v souvislosti s majetkem.


Roční horoskop pro jednotlivá znamení:

 

Beran

Oproti minulému roku, kdy jste se museli smířit s nejedním zklamáním, bude tento rok plný energie a úspěchu. V práci i v soukromém životě se bude dařit. Nečekejte však, že to bude jednoduché, budete se muset velmi snažit a podívat se upřímně sám sobě do tváře. A to nebývá vždy jednoduché. V srpnu konečně pochopíte, že nemusíte vše nést jen na svých bedrech a dovolíte ostatním, aby vám trochu pomohli. V tomto roce budete mít trochu slabší zdraví, tak se pokuste stres brát trochu s rezervou.

 

 

Býk

Začátek roku bude pro vás těžký, budete muset čelit nepříjemným situacím, které ve vás vyvolají strach z budoucnosti. Chcete-li ustát tento tlak, nezbývá než si začít více věřit a mít na paměti, že trpělivost růže přináší. Positivní přístup se vám vyplatí a v dubnu se trochu uleví. Finance se také zlepší a v soukromém životě se může objevit někdo, kdo může změnit váš život naruby, tedy budete-li chtít. Konec roku přináší nový slibnější vítr.

 

 

 

Blíženci

Rok 2015 bude pro vás ve znamení harmonie. Bouřlivé období se pomalu uklidní a vy získáte čas zamyslet se nad dalším směřováním. Snažte se méně mluvit a víc naslouchat. Dobré rady a inspirace mohou číhat na každém kroku! V první polovině roku dokončíte všechny rozdělané projekty a toto období vám připomene, že bez vlastního přičinění vám štěstí do klína nespadne. Koncem roku máte velkou šanci urovnat vleklé spory. Tak držím palce!

 

 

 

Rak

V tomto roce konečně vystoupíte až na vrchol svých sil a budete na sebe právem pyšní. Komplikace, které se objeví v prvních měsících, vyváží úspěch, pochopení nejbližších i láska v druhém půlroce. Pusťte se do vysněných dobrodružství a nebojte se následovat všechny životní výzvy. Hvězdy stojí tento rok na vaší straně. Čeká vás rušný rok plný nových přátel a nekonečné řady zábavných večírků.

 

 

 

Lev

Máte za sebou náročné období a velmi toužíte po změnách. Ty v tomto roce přijdou, ale jen pokud dokážete změnit své myšlení a přístup. Více lehkosti a ochoty ke spolupráci vám rozhodně neuškodí. Čím dříve uděláte potřebné změny, tím líp. S lehkým srdcem sklidíte úspěch a uznání okolí. Konec roku se bude nést už ve znamení dobré nálady a štěstí, v pracovním i partnerském životě.

 

 

 

Panna

Tento rok je možné uskutečnit všechny změny a zbavit se všeho, co vás už dlouho tíží. Musíte však postupovat trpělivě a krůček po krůčku realizovat svoje plány. Dávejte pozor na chyby z nepozornosti. V soukromém životě vládne relativní pokoj, jen v první polovině roku se od vás očekává více podpory a pochopení. Léto vám přichystá milostný románek a tak dobře zvažujte, zda vám to za to stojí. Dlouhodobý vztah z toho nekouká, jen komplikace v práci.

 

 

 

Váha

Rok 2015 vás přinutí přestat se neustále vracet do minulosti a konečně vás otočí vpřed. Zpočátku, hlavně v prvních měsících to trochu zabolí, ale s jarním sluníčkem získáte nový elán a chuť dohnat ztracené období. Bude se vám dařit, i když navenek nepůjde o žádné převratné změny, to vaše duše bude procházet zásadní proměnou. Peněz vyděláte tak akorát. Pokuste se trochu šetřit, koncem roku vás čeká investice do bydlení. Zdraví budete mít na rozdíl od předchozích let dobré.

 

 

Štír

Všichni si o vás myslí, že splýváte s davem, ale ve skutečnosti to ve vás už dlouho vře. Právě v roce 2015 vybuchne pohár vaší trpělivosti. Neobejde se to bez následků a některé chvíle mohou být pořádně těžké. S přicházejícím podzimem se však zcela nečekaně vaše sny začnou plnit. V pracovní oblasti si držíte stabilitu a bude tomu i nadále. Na jaře situaci a vaše postavení značně zkomplikuje nějaká intrika. Pokuste se celou záležitost ustát a nepropadejte panice. Tento rok buďte také opatrní na své investice.

 

 

Střelec

Tak dlouho jste byli ve víru práce, zábavy i společnosti, že jste si ani nestačili všimnout, že jste se ocitli v zajetí vlastních iluzí. Hned na jaře vám to někdo poví přímo do očí. Zažijete kritické chvíle, ale nenechte se unášet vášněmi ani svou zaslepeností a pokuste se naslouchat. Pokud přijmete tuto lekci, otevřou se vám nové možnosti jak v práci, tak především ve vašem partnerském vztahu. V létě se vášně uklidní a vy si budete moci užívat. Zaměřte se hlavně na vylepšení vašich vztahů, už dlouho se ve vás nikdo pořádně nevyzná.

 

 

Kozoroh

V roce 2015 začíná období, které vás bude nutit změnit pohled na sebe, svůj život i své blízké. Uvědomte si, že přátelé tu nejsou jen od toho, aby plnili jen vaše přání. Snažte se jim lépe porozumět a zjistíte, že se vám vstřícné jednání vyplácí. Nebojte se přijmout pomoc a snažte se ke světu přistupovat s větší pokorou. S přicházejícím podzimem konečně pochopíte, že všechny vaše rozhodnutí, i když nebyly lehké, byly správné a posunuly vás vpřed. Po velmi dlouhé době pocítíte vděk a obyčejné lidské štěstí.

 

 

Vodnář

Rok 2015 nutí všechna znamení být nohama pevně na zemi a to je pro vás velice těžké. Tento rok vás potrápí, pokud nebudete dostatečně houževnatí a cílevědomí. Snít můžete zase začít koncem roku, ale teď potřebujete cítit jistotu v sobě a ve svých schopnostech. Minulost hoďte za hlavu a důvěřujte pomoci svých přátel. Léto bude patřit lásce, svatbě či narození potomka. V oblasti zdraví si dávejte pozor na úrazy.

 

 

 

Ryby

Tento rok nebude zrovna lehký, ale naučí vás jedné podstatné dovednosti. Přestanete se bát a o svých pocitech a problémech se naučíte otevřeně mluvit. Tento rok najdete svoji vlastní cestu a co je ještě důležitější, nenecháte si do ní od nikoho mluvit. V pracovní oblasti prožijete celkem úspěšný rok, ale budete se cítit trochu přetíženě. V druhé polovině roku můžete potkat osudovou lásku, tak pokud ji hledáte, nezapomeňte se po ní dobře rozhlížet!


Horoskop pro vás napsala Markéta Švarcová, astrologické údaje: Pavel Hanzal  



Zdá se vám, že vám hvězdy nepřejí? Tak jim zkuste malinko pomoci ...

Magické obřady a rituály

 

Nabízíme také magické obřady a rituály ...

 

   •  Zbavení se kletby a zlých slov, které vás zasáhly a škodí

   •  Naklonění si přízně duchů za účelem požehnání vaší cesty

   •  Ochranné a očistné rituály, rituály hojnosti a prosperity

   •  Rituály, které dokážou přivábit lásku i podpořit plodnost

 

... více se dozvíte ZDE ...         

 



©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system