Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na měsíc prosinec 2014



Prosinec by měl před přicházejícím slunovratem být časem pro klid, rozjímání a ohlédnutí se zpět. Síla prvního zimního měsíce doléhá na nás jako babiččina peřina a vlídně nás nutí, abychom ztišili všechnu svou aktivitu a ponořili se do svého vnitřního prostoru. Ztišit se, ohlédnout a udělat si v sobě pořádek. Najít sílu se dobře připravit na další rok.

Ale obávám se, že budeme tak jako každý prosinec vzdorovat :) Zkusme to tedy pro tentokrát jinak!

 

Úplněk ve znamení Blíženců nastane 6. prosince 2014. Čas úplňku a den před ním bude přát přátelským setkáním, vlídnosti a komunikaci.

Zimní slunovrat nastává 22. prosince v 00:04 hodin.


Beran

Berani se dostávají na vrchol svých pracovních možností. Je velice dobré toto období využít a chytit štěstí za pačesy. Co se dá dělat? Rodinu odsuňte pro tentokrát stranou a vrhněte se do víru práce. Budete sice v jednom kole, ale úspěch i finanční odměna na sebe nenechají dlouho čekat. Zdraví a energie bude ještě lepší než minulý měsíc. S hromadou energie přicházejí i nové možnosti. Dveře, které byly dříve uzavřeny, se najednou otevřou a pro vás nebude nic nemožné. Navíc vaše energie bude nesmírně sexy a tak se máte jistě na co těšit.

 

 

 

Býk

Lidé narození v Býku budou pod vlivem planety Venuše, která se pohybuje Střelcem do Kozorohu a to je čas, který přeje lásce. Budete se cítit milováni a náklonost opačného pohlaví se vám určitě nevyhne. Podpora milované osoby s vámi udělá divy, umožní vám začít si znovu věřit a dá vám sílu vrátit se ke svým smělým plánům. V pracovní oblasti máte zelenou a po 13. prosinci se vaše peněženka opět naplní. Prosinec bude dobrý měsíc a vy se konečně budete moci za sebe postavit s čistým štítem.

 

 

 

Blíženci

Celý měsíc prosinec se budou Blíženci nacházet na společenském i milostném výsluní. Čeká je měsíc plný sexu. Budou oslňující, tak jak to jen blíženci umí. Neměli by však promarnit nabytou sílu v nesmyslných malicherných hádkách, které koncem měsíce hrozí.  Běžte raději mezi lidi a buďte na ně hodní. Rozdávejte, pomáhejte a usmívejte se na celé okolí. Je čas vánoc a štědrost k nim rozhodně patří! A patří i k vám…

 

 

 

Rak

Všechny události, které se už dlouho vlečou, naberou v prosinci až neuvěřitelný spád. Musíte však být připraveni čelit novým věcem a možným změnám. Strach je to, co vás brzdí a tak se alespoň pro jednou nechte vést svým dobrým osudem. Možná se některé novinky nebudou lidem ve vašem okolí líbit, bude to chtít zachovat si chladnou hlavu a nenechat si vzít odvahu. Vyhněte se konfliktům za každou cenu! Radost se v prosinci usídlí ve vašich srdcích a pokoj v duši.

 

 

 

Lev

Je toho na vás poslední dobou docela hodně, složité vztahy vám dávají zabrat a ani tento měsíc se příliš neuleví. I v prosinci budete v jednom kole, ale ucítíte větší odstup. Ocitnete se v roli pozorovatele vlastního života a to vám umožní uvědomit si, co ve vašem životě je opravdu důležité. Před potleskem okolí si vyberete raději vlastní čest a nedáte se zmást tím, co by se mělo či nemělo dělat. Odstup vám umožní udělat rychlé a potřebné změny. Tak držím palce!

 

 

 

Panna

Abychom mohli získat, je někdy zapotřebí se něčeho vzdát. A takový bude pro Panny prosinec. Vzdejte to, přestaňte lpět na své představě o tom, jak věci mají být. Pokud to dokážete, velmi se vám uleví. Uvidíte svět i okolnosti v docela jiném světle a najednou budete vědět jak s nimi naložit. Dopadne to dobře, ale trochu to zabolí. Konec měsíce bude ve znamení večírků a společenských aktivit. Užívejte si je, odpočinek a pozornost okolí si opravdu zasloužíte! Tak hezké vánoce…

 

 


Váha

Dochází vám peníze, zdraví máte chatrné a sil poskrovnu. Prosinec vás zastaví a zpomalí, ale ruku na srdce, je to zkrátka to nejlepší, co se vám může stát. Minulé měsíce jste byli v jednom kole a je čas si odpočinout, přemýšlet a znovu vnímat svět kolem sebe. Máte podporu okolí a tak si můžete v klidu zalenošit. Dejte průchod své fantazii, učte se, otevřete intuici na maximum a vykouzlete krásnou vánoční atmosféru. To je přeci především vaše parketa! Buďte pro ostatní jak maják na rozbouřeném moři. Klid a ticho uprostřed víru. Tento měsíc nastává čas vejít do hlubin vlastního nitra.

 

 

Štír

V prosinci se budete věnovat rodině. Zahrňte je láskou, štědrostí a pozorností. Vaše vyrovnanost je v tomto období nejdůležitější. V práci se nic mimořádného neděje, vše si žije vlastním životem.  V lednu se věci dají naštěstí opět do pohybu, ale teď není kam spěchat. Vyhněte se všem zásadním rozhodnutím a stabilizujte se. Pokud budete muset přeci jen něco dořešit, buďte rychlí a rozhodní. Na dlouhé dohady nemáte sílu a navíc proč ji někomu dávat? Nechte si ji pro sebe a své blízké. Vánoce prožijete v klidu a v lásce.

 

 

Střelec

V prosinci, lednu a únoru bude Jupiter couvat. Vše se začne zbrzďovat a zpomalovat. A tak pro tento měsíc platí, co můžeš udělat hned, neodkládej na zítřek. Na povrch vyplavou staré vzpomínky a budou Střelce nutit k sentimentu a nostalgii. Vezmou jim sílu a mohou se odrazit i na jejich zdraví. Nenechte se minulostí svazovat, dokončete, co je zapotřebí, ale udržte si potřebný odstup, ať si nepokazíte závěr roku.

 

 

 

Kozoroh

Toto období je obdobím vaší osobní nezávislosti a společenské prestiže. Horoskop na prosinec předpovídá, že uděláte maximální pokrok v dosahování cílů. A to za rekordní čas! Vše se ve vašem životě děje rychle a spontánně. I přes přízeň Vesmíru si však dávejte pozor. Při takové rychlosti se můžete snadno zranit nebo vás ostatní budou považovat za diktátora.  Koncem měsíce pocítíte další příval sil a nastane vhodný okamžik na zásadní životní rozhodnutí. Rozhodněte se rychle, ale berte ohled i na své blízké. Bez nich byste nebyl tím, kým dnes jste. Nezapomínejte na to!

 

 

Vodnář

Do prosince vstupujete trochu rozladěně. Trápí vás partnerské vztahy a přemýšlíte jak dál. Ale to se rychle změní! Uprostřed měsíce se ledy pohnou a vy se proberete z letargie. Vše se otočí k lepšímu a tak vezmete život konečně do svých rukou. Uvědomíte si, že za vás stejně nikdo nic neudělá, přestanete přemýšlet nad malichernostmi a uděláte si ve věcech pořádek. Sebedůvěra z vás bude cítit a stanete se středem pozornosti. V lednu se otvírají dveře k novým projektům a vy budete dobře připraveni na změny, které přichází.

 

 

Ryby

Maximální soustředění se na kariéru je v pořádku, jen nezapomínejte, že planeta kariéry je pořád na ústupu. Buďte proto ve střehu. Ryby sice dosáhnou úspěch, ale bude jim to tentokrát trvat trochu déle. Pracujte trpělivě, precizně a hlavně s klidem. Nedejte se zaskočit každým menším problémem. V polovině měsíce očekávejte konflikty s partnerem, ale i s kolegy v práci. Dejte si pozor na komunikaci, ať se nedostanete zbytečně do problémů. Nedorozumění číhá na každém kroku. Až do 21. prosince se snažte vyhnout stresu, relaxujte, odpočívejte, jak jen je to možné. Vánoce prožijete už v klidu a se svými blízkými se budete cítit jako ryba ve vodě. Tak šťastné a veselé!

 

Horoskop pro vás napsala Markéta Švarcová


Magické rituály lásky

   Nebuďte o vánocích sami … vydejte se svou LÁSKU hledat!!!


   Podívej se na:             ● ● ●   Magické rituály lásky  ● ● ●

 

 


 

 

 




©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system