Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na měsíc listopad 2014



Slunce vstoupilo třiadvacátého října do znamení Štíra a bude jím procházet až do 22. listopadu, kdy se přesune do znamení Střelce. Novoluní proběhne 22. 11. 2014 a poskytne především Střelcům příval energie a chuť něco nového začít. Nám všem ostatním Luna přináší touhu cestovat, poznávat nové kraje, rozšiřovat své obzory a znalosti. Budeme si pokládat otázky po smyslu a naplnění života a zatoužíme po vzdělání a pochopení podstaty věcí… tedy pravá podzimní témata.

Úplněk ve znamení Býka nastane 7. listopadu 2014 a uzavře Býkům další životní kapitolu. Čas úplňku a den před ním bude ve znamení Beranů – tedy ke slovu si přijdou energie majetku, hojnosti a domova.

 

Beran

Horoskop na listopad říká, že tento měsíc bude zaměřen hlavně na kariéru. Nastává čas přestat snít a začít jednat. Máte velkou šanci zrealizovat své sny a cíle. Budete v jednom kole, ale vadit vám to rozhodně nebude. Stres se vám vyhne a hektické období zvládnete s klidem, ale pouze v případě, že dokážete své beraní způsoby vyměnit za vstřícnost a otevřenost. Vládnoucí planeta Mars vstoupí do vašeho 10. domu (domu kariéry) 17. listopadu a vy tento přesun výrazně pocítíte. Horoskop naznačuje, že může dojít k výrazným změnám na pracovišti, doufám, že dobrým. Ale i tak raději nezapomínejte, že štěstí přeje připraveným!

 

 

Býk

Lidé narození v Býku budou pod vlivem planety Venuše, která se pohybuje Štírem. Úplněk ve znamení Býka nastane 7. listopadu 2014 a ukončí všechny vaše problematické vztahy, jak partnerské tak pracovní. Naopak pevné a stabilní vztahy ještě více posílí a upevní. Vztahy projdou mnohými zkouškami, ale když přežijí toto období, vydrží navždy. Tlak ve vztazích bude kulminovat 13. listopadu a tak tento den raději prolenošte a své emoce se pokuste udržet na uzdě. Koncem měsíce se situace vyjasní a můžete očekávat zlepšení finanční situace.

 

 

Blíženci

Sexappeal máte na maximum a v posteli s vámi bývá poslední dobou veselo, nemáte tedy příliš čas a ani chuť starat se o své finance. Na Blížence má zásadní vliv planeta Merkur a tento měsíc se s vámi pracovní židle pěkně zahoupe. Je na čase se rychle probrat a začít se starat i o zhoršující se situaci kolem práce, peněz a různých nedořešených záležitostí s úřady. Udělejte rychle, co je zapotřebí a konec měsíce zasvěťte odpočinku. Naštěstí vám může pomoci nečekané přátelské setkání. Příští rok by měl být pro znamení Blíženců velmi prosperující a finančně úspěšný takže se začněte připravovat pomaličku už nyní.

 

 

Rak

Ústup planet ve vašem znamení donutí Raky obrnit se trpělivostí a schovívavostí. Dělejte tento měsíc vše pomaleji, ale pořádně. S odstupem času uvidíte, že právě tento měsíc jste svou prací zahájili něco nesmírně užitečného pro vaši budoucnost. Tak se vyhněte ukvapeným rozhodnutím a soudům. Vidíte tentokrát pod povrch věcí a vnímáte trvalé hodnoty. Nechte se jimi ke svému prospěchu vést. Všímejte si také signálů svého těla, potřebuje více odpočinku.

 

 

 

Lev

Naneštěstí problémy v rodině vás provázejí po celý rok 2014 a tento měsíc se vztahy ještě víc zkomplikují. Černá Luna se rozhodla s definitivní platností skoncovat s vašimi nevyhovujícími vztahy. Bude jen na vás, jak se zachováte. Můžete situaci uklidnit nebo doslova ostatní vyprovokovat k nepříčetnosti, na věci to však nic nezmění. Něco starého odchází a nastal čas se rozloučit. Naopak v pracovní oblasti vám hvězdy přejí. Přichází úspěšné období, ve kterém budou Lvi vynikat.

 

 

 

Panna

Chiron, vládce znamení Panny, se pohybuje ve zpětném chodu v Rybách a tak se Panny dostanou do kontaktu s duchovním světem, nadpřirozenem a se vším tajemným. Bude je to bavit, protože hlavní téma tohoto měsíce je pro Panny vzdělávání a rozšiřování obzorů a tak praktickým Pannám přijde trochu hloubky vhod. Vnitřně si odpočinou a načerpají novou inspiraci. Konec měsíce zasvěťte rodině a domovu a načerpejte tam síly k prosincovému rozmachu. Přicházejí nové možnosti v oblasti práce.

 

 

Váhy

Venuše se posunuje Štírem a její vliv bude působit na finance a majetek Vah. Jelikož je v blízkosti Saturn, není dobré si půjčovat peníze. Problémy se dá vyhnout jedině, pokud budete mít ve svých financích pořádek. V pracovní oblasti je to docela dobré, minulý měsíc jste dosáhli jistého úspěchu, ale teď nastává čas soustředit se spíše na emocionální oblast. Koncem měsíce se Venuše bude pohybovat ve společnosti Slunce, Luny, Saturna a Merkuru. Vliv těchto planet bude zajímavý. Pořádně se to ve vašich životech rozhýbe, hlavně v lásce a sexu.

 

 

Štír

Pro Štíry je podzim velmi silný. Ve svém znamení mají Slunce, Venuši, Saturn a Merkur. Nepříjemné události se budou střídat s těmi příjemnými. Slunce jim ale naštěstí dodá potřebnou energii, aby vše zvládli. Saturn se rozhodl proměnit Štíry v zodpovědné jedince, kteří stojí na vlastních nohou, a to občas zabolí. Váš pohled na život bude vážnější a odpovědnější. Nehledě na to kolik máte let, budete se cítit starší, než opravdu jste. Horoskop na listopad říká, že ztratíte svou pověstnou dobrosrdečnost. Ale nebojte se. Moudrost také přináší své ovoce …

 

 

Střelec

Střelec bude oplývat nevyčerpatelnou energií. Na tento podzim a zimu určitě Střelci jen tak nezapomenou. Listopad přinese novoluní ve vlastním znamení, který pro Střelce bude znamenat nové začátky a příležitosti k životnímu posunu. Celý svět vám bude ležet u nohou, musíte však zjistit co od života opravdu chcete. Držte na uzdě svůj temperament, vyčkejte na tu správnou chvíli. Ale zásadní rozhodnutí musíte udělat ještě tento měsíc, pak se váš svět zpomalí a znovu se rozjede až v březnu 2015. Tak využijte dobrý vítr!

 

 

Kozoroh

Za posledního půl roku jste se museli přizpůsobovat lidem a okolnostem ve vašem okolí. Nyní budete mít prostor určit si pravidla hry sami. Důvěřujte svým schopnostem a kreativitě, nenechají vás ve štychu. Mars je také na vaší straně a v práci se vám bude opravdu dařit. Polepšíte si jak finančně, tak svým postavením. Tento měsíc ale očekávejte odhalení všech tajemství, tak pokud nějaké máte, raději jděte s pravdou ven, dokud to můžete udělat se ctí.

 

 

 

Vodnář

Potřebujete získat více stability a klidu a tak se tento měsíc zaměřte na své zdraví a na záležitosti spojené s domovem a bydlením. Podzimní úklid vám přijde tentokrát velmi vhod. Dejte si čistící čaj a očekávejte lepší dny a příval energie. Koncem měsíce se věci opravdu dají do ohybu a tak doufejte, že to bude správným směrem. Mohlo by dojít k zlepšení v pracovní oblasti nebo k setkání se zásadní osobou, která positivně ovlivní vaši budoucnost.

 

 

 

Ryby

Ryby ovlivňuje planeta štěstí a rozmachu Jupiter, ale i ostatní planety vám budou tento měsíc přát. Tak se nebojte a roztáhněte křídla. Možná se tento měsíc pod vlivem Chirona otevřou i stará zranění, ale tentokrát máte na to, je navždy vyléčit. Tak upřete své zraky k obloze a dovolte hvězdám utišit vaši bolest. Pomáhejte druhým a buďte vlídní, nikdy nevíte, co vám kdo přináší. Vše se tento měsíc bude hodit. Procházíte transformací a to je dobré.

 

 

Horoskop pro vás napsala Markéta ve spolupráci s astroložkou Danielou Hannah  

 


Zdá se vám, že vám hvězdy nepřejí? Tak jim zkuste malinko pomoci ...

 

Magické obřady a rituály

Nabízíme také magické obřady a rituály ...

   •  Zbavení se kletby a zlých slov, které vás zasáhly a škodí

   •  Naklonění si přízně duchů za účelem požehnání vaší cesty

   •  Ochranné a očistné rituály, rituály hojnosti a prosperity

   •  Rituály, které dokážou přivábit lásku i podpořit plodnost

... více se dozvíte ZDE ...       

 

 



©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system