Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na měsíc říjen 2014



Slunce vstoupilo třiadvacátého srpna do znamení Vah a bude jím procházet až do 23. října, kdy se přesune do znamení tajemného Štíra. Novoluní proběhne 23. 10. 2014 ve znamení Štíra a bude znamenat veliký příval sil a energie pro Štíry, ale i nám ostatním otevře témata vlastní Štírům - sex, erotiku, magii a fascinaci tajemstvím. Úplněk ve znamení Berana nastane 8. 10. 2014 v 12:52 hod.


Kritické dny:

4. – 25. října 2014 nás potrápí couvající Merkur. Komunikace bude váznout, data se budou ztrácet, vše se bude zpožďovat, technika nás nejednou vypeče a minulost se bude nepříjemně zpřítomňovat. Ozve se typická nostalgická podzimní nálada.

Čas úplňku a den před ním bude ve znamení vypjatých beraních energií, ke slovu se dostane agrese a bojovnost.

 

Beran

Berani by se měli připravit na úplněk, který jim uzavře mnohé kapitoly života, aby se jim mohly otevřít nové. Změny ve vztazích, které proběhly v uplynulých týdnech, vystřídá zajímavé překvapující zvraty většinou však pozitivní. Zato na finance si dávejte pozor. Pokud máte opletačky s úřady (nebo se zákonem) záležitosti se pro vás ještě více zkomplikují. Beran by měl být po tyto dny opatrnější a v podstatě připraven na všechno. Asi se také budete cítit více unavení než jindy. Dobrá zpráva je, že po 23. říjnu se vše dramaticky zlepší. Pocítíte úlevu a příliv energie. Tento stav by měl dokonce přetrvat až po následující 2 roky! Takže tento měsíc nějak přežijte …

 

 

Býk

Lidé narození v Býku budou pod vlivem planety Venuše, která se pohybuje Váhami. Venuše se dostane do blízkosti Slunce a Býci nebudou vědět, kam dřív. Popularita, zábava, milostná dobrodružství a přátelé je budou svádět k lehkomyslným postojům. Býk by se ale měl raději v tomto období vyhnout zásadním životním krokům jako je například manželství a uzavírání dlouhodobých závazků. Hvězdy nejsou takovým závažným rozhodnutím příliš nakloněny. Buďte optimistický, usmívejte se na svět a dělejte to, co vás baví. A zvesela se připravte na listopadový úplněk.

 

 

Blíženci

Na Blížence má zásadní vliv planeta Merkur. Merkur se pohybuje Váhami, poté Štírem a vrací se zpět do Vah. Blíženci mohou očekávat změnu spolupracovníka či kolegy a pracovních partnerů. Také se jim může proměnit společenství, ve kterém doposud pobývali. Couvající Merkur vše zpozdí a zkomplikuje, otevře bolavá sentimentální témata. Vy ale naštěstí veškeré změny ponesete s lehkostí a hravostí, ke slovu si tento měsíc dostane vaše optimističtější část. Konec měsíce čekejte milý a příjemný, měl by vás pozitivně naladit na postupný příchod zimy.

 

 

Rak

Na Raky má vliv Luna. Úplněk v Beranu přináší útočné a bojovné energie. Raci se tento měsíc nevyhnou setkání se složitými lidmi, s kterými bude těžké vyjít. Energie jiskří a i uvnitř Raků mnoho pokoje tento měsíc není. Je potřeba zachovat rozvahu a snažit se vyjít se svým okolím, ale i se sebou samým. Kroťte své emoce a nevyvolávejte zbytečné hádky. Kolem Novoluní se budou dít v životě Raků zajímavé události -  Luna, Slunce, Venuše a Merkur se ocitnou na jednom jediném místě a budou na Raky působit ohromnou silou. Svět se kapánek zatřese, tak se držte raději při zemi.

 

 

Lev

Lvíčci mají této měsíc napilno. Podzim je jejich nejsilnějším obdobím, které je potřeba využít. Mars, planeta aktivity působí v oblasti zahraničí, cest a cestování, je možné navázat i nové pracovní propojení. Ve financích by se mohlo dařit. V oblasti vztahů je však situace náročná, táhne se to bohužel už delší dobu a ani tento měsíc nenastane výrazné zlepšení v křehkých vztazích. Dost vás to potrápí a bylo by dobré přehodnotit své pozice, ale především váš přístup k nejbližším. Na konci měsíce se díky Jupiteru, planetě přezdívané Dobroděj, uleví, řešení rodinných záležitostí však neodkládejte.

 

 

Panna

Panny budou muset zastavit, jít zpět do minulosti a přehodnocovat. Nic nepodepisovat, neměnit zaměstnání, nic nového nepodnikat. Vyhlížejte lepší časy. Přijdou, ale chvilku to potrvá. Tento měsíc budete také řešit finance, které budou jako na houpačce. Můžete očekávat veliké příjmy, ale i výdaje. Pořádek se v tom tentokrát moc udělat nedá. Využijte všech hezkých podzimních dní k načerpání energie, v ponurých dnech se vám bude určitě hodit. Koncem měsíce však roztáhnete svobodněji svá křídla a uleví se. Takže konec dobrý, všechno dobré …

 

 

Váhy

Váhy byly přes 2 roky omezené Saturnem, který byl v jejich vlastním znamení. Ten se však v říjnu přesune do znamení Štíra a Váhy pocítí obrovskou úlevu a zlepšení. Fyzické i psychické zdraví se rapidně zlepší a vy se budete konečně cítit sami sebou. Tento měsíc budete nepřehlédnutelní, úchvatní a všude vidět. Úplněk přinese aktivitu zejména ve vztazích partnerských, milostných, ale i pracovních. Můžete potkat někoho důležitého pro váš další život nebo se seznámit s novými lidmi. V druhé polovině měsíce pod vlivem Luny vstoupí do popředí finance a majetek. Novoluní přinese zajímavé, silné energie propojením Slunce, Luny, Venuše a Merkura. V tuto dobu však mohou být emoce trochu vypjaté. Své city doporučuji mít pod kontrolou a finance raději také.

 

 

Štír

Říjen je každoročně pro Štíry velice důležitým obdobím úplňku ve vlastním znamení. Úplněk ukončuje a uzavírá důležitou životní kapitolu. Dosud se vám finančně hodně dařilo. Horoskop na říjen ukazuje, že tento měsíc byste se měli zastavit a zamyslet, nabrat nový dech. Jupiter (vaše planeta financí) bude od 4. října až do konce roku na ústupu. Tato planetární aktivita nezastaví výdělky, jen se věci kolem peněz trošku zpomalí. Přátelé sehrají tento měsíc ve vašem životě důležitou roli. Poraďte se s nimi o změnách, kterým se nemůžete rozhodně vyhnout. Už stojí za dveřmi.

 

 

Střelec

Do vašeho znamení vstupuje Saturn a vaše finance zaznamenají určité problémy a obtíže. Střelec se však nemusí obávat chudoby ani ničeho podobného. Bude se jen muset více snažit, aby něco vydělal. Příští rok se finanční situace Střelců opět znormalizuje. Tento čas by ale bylo dobré se věnovat přemýšlení nad podstatou života, porozumění a pocitem sounáležitosti se Zemí a všemi bytostmi. Koncem měsíce planety odkryjí nečekaná tajemství, vše skryté vypluje na povrch. Blíží se čas změn, do života Střelců vstupuje očistný proces.

 


Kozoroh

Kozoroh by se měl zapojovat do společenských akcí, vstoupit do organizací, spolků a podobně. Bude to pro něj užitečné. Úspěch, který se vám podaří dosáhnout v kariéře, bude zasahovat i do vašeho společenského života, bude se dotýkat přátel, známých, zkrátka všech lidí, s nimiž se stýkáte. Planety Pluto a Saturn budou mít navzájem pozitivní vliv a Kozoroh z tohoto vlivu vytěží spoustu následující roky. Lidé narození v tomto znamení jsou obyčejně konzervativní tradicionalisté. V říjnu se to však změní a najednou pocítíte nutkání ke kreativitě, změnám, k něčemu novému. To se odrazí i na vašem zdraví, které se výrazně zlepší.

 

 

Vodnář

Této měsíc je ve znamení práce, financí a budování kariéry. Ano pracujete více, dokonce až za hranice svých možností, ale zcela určitě vás nemine úspěch. Naštěstí máte podporu a pomoc přátel a známých. Vodnář se bude muset hodně zapírat, aby uspokojil své nadřízené, ale bude to stát za to. Určitě vám to pomůže v budování kariéry. Buďte opatrní v období úplňku, pořádně s vámi zamává. Vášně stoupnou na maximum, ale nejen ty negativní. Budete vnímat intenzivněji i své sexuální touhy a zatoužíte i po tajemných a neobvyklých praktikách. Nebude lehké vás uspokojit.

 

 

Ryby

Ryby se budou nacházet na špičce své kariéry. Přesto se nevyhnou problémům a komplikacím. Planeta, která ovlivňuje kariéru lidí znamení Ryb, bude totiž od 4. října až do konce roku na ústupu. Úspěch přijde, jen se na něj víc nadřete. Nic si v práci nezlehčujte, nedělejte žádné zkratky. Práce vyžaduje preciznost a vaši maximální pozornost. V lásce budete i nadále aktivní a milostné dobrodružství se vám nebudou vyhýbat ani tento měsíc. Mezi 13. - 17. říjnem je dobré období na investování či výhodnou koupi. Vaše intuice vás nezradí a hvězdy jsou vám v tomto období nakloněny.

 

 

 

Zdá se vám, že vám hvězdy nepřejí? Tak jim zkuste malinko pomoci ...

Magické obřady a rituályNabízíme také magické obřady a rituály ...

   •  Zbavení se kletby a zlých slov, které vás zasáhly a škodí

   •  Naklonění si přízně duchů za účelem požehnání vaší cesty

   •  Ochranné a očistné rituály, rituály hojnosti a prosperity

   •  Rituály, které dokážou přivábit lásku i podpořit plodnost

... více se dozvíte ZDE ...       

 

 

 



©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system