Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na měsíc červen 2014



Slunce vstoupí jednadvacátého května do znamení Blíženců, a bude jím procházet celý měsíc, poté se přesune do znamení Raka. Novoluní proběhne 27. 6. 2014 ve znamení Raka, úplněk Střelci bude 13. 6. 2014.

 

BERAN

Lidé narození v Beranu mají tento měsíc planety příznivě nakloněny. Příležitost jim klepe na dveře. Energie bude v plném proudu. Planeta Mars Berany dlouho zdržovala a vracela zpět do minulosti. Museli řešit nedořešené, ale nyní se otevřou nové možnosti. Planety podpoří plánování a prosazení nápadů, které nosí v hlavě už delší dobu. Cestování a vzdělávání v jakékoliv formě se zaktivuje úplňkem v polovině měsíce.

 

 

 

 

BÝK

Koncem května se tímto znamením pohybuje planeta Venuše a poskytne býkům přitažlivost. Bude z nich vyzařovat sexappeal a tak je dobré v tento čas chodit co nejvíc do společnosti. Mohou potkat důležitou osobu, a pokud hledají partnera, pak jim Venuše přeje. Ale nad Býky bude tento měsíc bohužel dohlížet i přísný Saturn a tak mohou zažít také zklamání a možné finanční problémy. Vyhněte se proto raději uzavírání jakýchkoliv smluv a ani pracovní ocenění tento měsíc nečekejte.

 

 

 

 

BLÍŽENCI

Tento měsíc je vhodné využít k příležitosti prosadit se, začít nové věci. Postavení planet Blížencům přinese novou spolupráci. Staré závazky pod vlivem planety Merkur se budou rekapitulovat a tak možná Blížencům ani nic jiného nezbyde. Mohou se ukončit vztahy pracovní i partnerské, nebo se naopak objeví osoba z minulosti, opráší se aktivita, kterou bylo nutné pozměnit a vymyslet jinak, nově. Blížencům ale tento měsíc nové nápady chybět nebudou, originalita je jim vlastní a tak se může stát, že si i finančně v červnu polepší.

 

 

 

 

RAK

Začátek měsíce je zasvěcen cestám a přesunům všeho druhu. Úplněk v polovině měsíce bude Rakům svědčit k plánování dovolené v cizině. Ale ve vztazích to bude napjaté, můžou očekávat nějakou nepříjemnost. Důležité je nenechat se do ničeho zatáhnout a nepodlehnout emocím. Ale druhá polovina měsíce bude díky novoluní v Raku úspěšná, je dobré začít nové věci a každou příležitost chytit za pačesy. Na konci měsíce bude Luna v blízkosti Jupitera. Toto postavení planet přinese Rakům popularitu a silnou osobní přitažlivost. Díky vlivu Jupitera mají možnost uspět a dosáhnout na situace, které si přejí.

 

 

 

 

LEV

Lvům se bude tento měsíc dařit. Do života jim vstoupí osoba nebo osoby, která ovlivní jejich budoucnost. V polovině měsíce ale úplněk zatlačí a oni se bohužel nevyhnou řešení situací ve vztahu s partnerem nebo dětmi.  Ale komunikace jim půjde skvěle a tak vážnější situace jistě v klidu slovně vyřeší. Lvům Černá Luna totiž čistí a pohlcuje nevyřešené, aby se mohly v budoucnu plně rozvinout a posunout se ve svém životě.

 

 

 

 

 

PANNA

Merkur se bude pohybovat v blízkosti Slunce a toto postavení přináší skvělé možnosti a příležitosti. Vesmír připraví Pannám situaci, kdy „náhoda“ bude přát připraveným. Čekají je úžasné nabídky k životnímu posunu. Je potřeba využít je na maximum. Úplněk otevře téma bydlení a tak pokud Panny touží po změně, je vhodný čas na změny v této oblasti. Konec měsíce přinese výborné příležitosti spojené s lidmi, kteří je mohou posunout. Ale na ženy si dejte raději pozor, komunikace s nimi tento měsíc trochu vázne.

 

 

 

 

VÁHY

Pod vlivem planet budou Váhy přemýšlet o cestách, dovolené, vzdělávání a kurzech. Ve zvýšené míře se ozve téma cestování. Ale možná budou jen přemýšlet, protože Saturn vytváří na Váhy tlak a ten se může projevit ve finanční oblasti. Mohou nastat také problémy s úřady a obchodními listinami. Ale ke konci měsíce se to naštěstí zlepší. Váhy zatouží po jistotě a stabilním prostředí a tak by se jim mělo v pracovní rovině rozhodně začít dařit. Přichází období vyzdvihnutí pracovních hodnot a díky tomu i ocenění za jejich práci.

 

 

 

 

ŠTÍR

Saturn dá tento měsíc Štírům pořádně zabrat. Vytahuje na povrch finance a majetek, který není vyřešený z minulého období. Půjčky a hypotéky jsou pouze krajním řešením a raději se jim v tomto období vyhněte! Také se může ozvat finanční úřad nebo banka, kde budou Štíři něco vysvětlovat. Celý měsíc se budou se rozhodovat v souvislosti s penězi nebo majetkem. Budou ale také plánovat dovolenou nebo cesty. Planety přejí aktivitám ve spojení se zahraničím.

 

 

 

 

STŘELEC

Úplněk v domovském znamení proběhne 13. června a bude mít vliv silný na vztahy. Úplněk ukončuje a uzavírá, proto Střelci budou muset řešit své partnerské a pracovní vztahy. Začnou platit nové podmínky a pravidla v práci a také nové smlouvy. Jsou také vystaveni tlaku udělat si pořádek v peněžních záležitostech. Je namístě přemýšlet o životních změnách, ukončit vše co nefunguje a uvolnit místo novému. Na Střelce se chystá od prosince tohoto roku obrovská životní změna a již nyní je potřeba začít si uklízet svůj život. Koncem měsíce Jupiter, planeta rozmachu, bude příznivě ovlivňovat domov, rodinu a zázemí Střelců.

 

 

 

 

KOZOROH

Ani Kozorohům se oblast financí nevyhne, budou muset dořešit staré resty a udělat si pořádek. To však by pro ambiciózní Kozorohy neměl být problém. O úplňku se jim značně uleví a tak si v klidu o samotě začnou přehodnocovat co je pro ně dobré a co není. Příští měsíc jejich hodnoty prověří a ukončí se tak důležitá kapitola jejich života. Vztahy budou mít komplikované a o nepřátele nebude nouze. Tak je dobré přečkat toto období v ústraní a vyhnout se zbytečným aktivitám. Ti, kteří stojí na jejich straně, si je rádi najdou.

 

 

 

 

VODNÁŘ

Vodnáři budou v červnu ve svém živlu. Děti a tvorba je téma tohoto měsíce. Přichází velice kreativní období, které je třeba využít. Kdo plánuje děti, má skvělé období plné plodnosti. Pokud Vodnáři tvoří, v tento čas budou sršet novými nápady. Stýkejte se s přáteli, navštěvujte společenské aktivity a všechny možné akce. Možná to bude trochu bláznivé období, ale pocítíte velkou radost a lásku k životu. Tak si to užijte! Jen si dejte pozor na unáhlené lásky, mohly by vás později mrzet.

 

 

 

 

RYBY

Z počátku měsíce se Ryby budou věnovat především pracovním aktivitám. Práce zaměstná jejich myšlenky, ale rybám se bude dařit. Dobré nápady a kreativita překvapí všechny jejich kolegy. Ryby budou tento měsíc vymýšlet nové projekty. Úplněk v polovině měsíce bude mít vliv na vzdělávání, zatouží rozšiřovat své obzory. Konec měsíce bude ve znamení zvýšené citlivost a intuice, pocity nesmírné lásky budou na denním pořádku. Dejte si však pozor na „růžové brýle“, které občas Ryby mají. Není tak jak vypadá.

 

 

Ve spolupráci s astroložkou Danielou Hannah www.astrokarty.cz

 

 


 

Chybí vám síly? Přijďte na seminář Umění dobrého života – OSOBNÍ SÍLA – návrat částí zraněné duše ...

Osobní sílaO čem seminář bude?

• naučíme se efektivně pracovat se silou, abychom nebyli jednou nahoře a pak zas dole

• prověříme své zdroje síly a budeme hledat zdroje nové

• prozkoumáme místa z naší minulosti, aby nám už neškodily v přítomnosti

• pohlédneme do budoucnosti a i tam si uděláme pořádek

setkáme se se svým spojencem a šamanským rádcem a od něj se budeme učit o síle a moci

 

... Více o semináři najdete TADY !!!

 

 



©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system