Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na měsíc květen 2014



Slunce vstoupí dvacátého dubna do znamení Býka a bude jím procházet do jednadvacátého května, kdy se přesune do Blíženců.

Novoluní proběhne 28. 5. 2014 a pro všechna znamení přinese situace, které jsou nakloněny budování vztahů, rozvoji komunikace a touze po vzdělání.

Úplněk ve znamení Štíra 14. 5. 2014 nastolí řešení finančních záležitostí.

 

BERAN

Lidé narození v Beranu mají nad sebou v květnu planetu lásky Venuši a tak budou zkrátka nepřehlédnutelní, okouzlující a úžasní. Příznivá energie Venuše může Berany ovlivnit různě: mohou potkat velice důležitou osobu pro budoucnost, na pohovoru mohou zazářit a oslnit, cestu jim může zkřížit vášeň či láska. Nudit se zkrátka tento měsíc nebudou. S láskou, ale naložte opatrně a snažte se vyhnout zadané osobě!  V polovině května je nutné si ale hlídat  finanční ztráty.

 

 

 

BÝK

Díky novoluní, které proběhlo koncem dubna, květen přinese Býkům mnoho energie a aktivity. Přijde chuť na nové začátky. Budou naplněni energií na sto procent a využijí ji zvláště ve vztazích, které už nějaký čas zanedbávali. S nabytou energií uvidí vše v jiném světle a tak se jim může podařit urovnat dávné spory. Každopádně květen Býky překvapí, mohou očekávat neočekávané.

 

 

 

 

BLÍŽENCI

Planeta komunikace Merkur se přesune v květnu do Blíženců a tím jim otevře dokořán dveře k sebeprosazení. O Blížencích tento měsíc uslyšíme, uvidíme je, budou prostě všude. Dostanou šanci ukázat, co v nich dříme. Plány se mohou podařit také díky vnuknutí a zajímavým myšlenkám, které se kolem Blíženců vznáší v éteru. Nebojte se o ně podělit se svým okolím, určitě je ocení.

 

 

 

RAK

První polovinu května mohou Raci očekávat důležité sdělení, ale obávám se, že je asi moc nepotěší. Vliv Saturnu kulminuje a tak dělá pořádek všude, ale také v nevyhovujících vztazích. Raci by se měli tento měsíc raději držet zpátky, protože komunikační chaos, který kolem nich nastane, citliví Raci budou zvládat jen těžko. A ty pomluvy! Změny, které máte v plánu, odložte raději na červen, tehdy se vám výrazně uleví.

 

 

 

LEV

Slunce se v květnu bude procházet Býkem. Slunce vládne Lvům a díky pěknému úhlu se bude usmívat na jejich osobnost. Lvi mohou nastartovat novou životní etapu. Budou jim přát planety celý rok 2014, ovšem nejprve zasáhne karmická černá Luna, udělá pořádek všude tam, kde je třeba. V polovině května úplněk Lvi přinutí zrekapitulovat svou situaci s bydlením. Pokud touží po změně, je načase jednat. Koncem května přichází důležití lidé. Kontakty a známosti je dobré využít ve svůj prospěch, ale to Lvům jistě připomínat nemusím, jsou v tom praví mistři!

 

 

 

PANNA

Vládnoucí planeta Merkur se pohybuje znamením Blíženců a tak Panny budou přemýšlet o cestách a o dovolené. Nikam tento měsíc sice nepojedou, ale dobře se nachystat, na to je teď nejlepší čas. Auto či motocykl si zaslouží vaši pozornost. Také je dobrý čas na nákup či prodej čehokoliv, takže obchody rozhodně neodkládejte. Tlak Saturnu v polovině měsíce zesílí a může mít vliv na vaše vztahy. Pokud je nechcete řešit, držte se raději zpátky. Konec měsíce přináší předzvěst možné změny v pracovní oblasti, nebo přímo novou nabídku.

 

 

 

VÁHY

Koncem dubna se otevřelo pro Váhy téma financí a majetku. A bohužel ani tento měsíc se mu nevyhnou. Situace nebude moc příznivá. Čím více budou Váhy otálet, tím víc bude Saturn tlačit na vyřešení problémů. Otálet se nevyplatí, musíte zatnout zuby a zabojovat. Naštěstí láska a erotika je při vás a tak si po těžkém dni můžete alespoň láskyplně a dobře zašpásovat. Konec května bude přát kurzům, školením a jiným rozšiřování obzorů.

 

 

 

ŠTÍR

Štírům v květnu přejí planety. Příznivé je postavení pro veškeré vztahy. Může se jednat o novou lásku, ale také navazování pracovních vztahů se bude dařit. Štíři dostanou skvělou pracovní příležitost. V polovině května je planety postaví před životní rozhodnutí. Úplněk v domovském znamení spolu se Saturnem vytvoří planetární vliv, kdy se bude dít něco zásadního. Přichází důležitá zpráva. Něco se ukončí, aby mohlo vzniknout cosi nového. Staré a nefunkční uvolní prostor novým věcem. Druhá polovina měsíce bude o financích a majetku. Ještě do konce roku se Štíři musí naučit hospodařit. Co se dá dělat?!

 

 

 

STŘELEC

Jupiter, vládce Střelců poukazuje na téma zdraví. Zdraví je nadevše, a pokud se mu nebudou Střelci věnovat, přinese jim deprese a smutek v duši. Merkur přináší zprávy, které nemusí být příjemné. A tak raději přehodnoťte svůj jídelníček. Pobyt na čerstvém vzduchu vám tento měsíc velmi prospěje. V polovině měsíce nastává silný úplněk plný emocí. Otevírá se nitro a tajemství ukrytá hluboko. Je dobré poslouchat své vnitřní touhy a přání. Koncem měsíce bude vládnout Merkur, planeta komunikace. Takže pište, mluvte, cestujte. Máte dobrý vítr!

 

 

 

KOZOROH

Děti jsou solí země a v květnu díky postavení planet jich bude kolem Kozorohů plno. Poskytnou vám zábavu, inspiraci, ale také vás trochu pozlobí. Každopádně vás přivedou na jiné myšlenky a to je dobře. Odpočiňte si a nechte se inspirovat. Kolem úplňku může přijít zklamání. Tento úplněk bude velice silný a Kozorozi budou muset vytřídit své přátele. Musí si ujasnit, s kým a kde chtějí žít, na koho se mohou spolehnout, a kdo je naopak využívá.

 

 

 

 

VODNÁŘ

Tématem května je domov. Vodnáři mohou pomýšlet na stěhování nebo zkvalitnění domova. V polovině května, kolem úplňku, se bude dít něco důležitého v oblasti práce. Saturn neustále dohlíží nad penězi a majetkem Vodnářů. Nic jim zadarmo nedá a každý špatný krok bude po zásluze potrestán, tak postupujte obezřetně. Opatrnost může přinést nečekaný zvrat ve váš prospěch. Koncem měsíce přináší novoluní zvýšenou aktivitu v oblasti komunikace, mluvení, psaní a cest.

 

 

 

RYBY

V tomto měsíci se vše bude točit okolo žen v rodině. Manželky, tchyně, dcery a všechny osoby ženského pohlaví zaměstnají mysl Ryb. Vzpomeňte si na pohádku o Zlaté rybce a dobře si rozmyslete, jaká přání druhých chcete podporovat. Čeho je moc, toho je příliš. Nechte si nějaké síly také pro sebe. Toužíte po rozkvětu a nových informacích, které by obohatily vaši duši, a koncem měsíce bude na vzdělávání velmi příznivé období, tak je nepropásněte!

 

 

Horoskopy ve spolupráci s astroložkou Danielou Hannah, www.astrokarty.cz 


Naučte se milovat ... přijďte na seminář o LÁSCE!!!

Umění dobrého života – LÁSKA – studnice souznění a inspirace

Termín: 17. – 18. května 2014

Touha odevzdat se, touha splynout, touha po celistvosti – to vše patří k Lásce. Ale jak najít toho, kdo nám otevře svou náruč a vyléčí srdce, které život zranil? A jak se odvážit znovu milovat …

Na semináři si každý na svůj způsob budeme hledat důvody, proč se nám v partnerství nedaří, proč se v našem životě neobjevuje ten, který k nám patří a pokud ano, proč zamilovanost po čase zmizí a objeví se jen stereotyp a šeď. A musí to tak vlastně být? Jistěže ne! Pokud je na světě láska, najděme způsob, aby zaklepala i u našich dveří.

VÍCE NAJDETE ZDE !!!        

 

 



©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system