Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na měsíc březen 2014



Berani

Snažili jste se v únoru utvářet život podle svého tak, jak jste to cítili. Bylo to pro vás trochu neobvyklé, nové a tak jste trochu napruženi. V první dekádě března vnímáte od ostatních láskyplnost a tak i vy jste jedno velké slunce. Ve druhé dekádě je všechno vzhůru nohama. Stavíte se k této situaci neutrálně, nikomu nenadržujete, ani sobě. Závěrečná třetina měsíce se vznáší v oblasti přání a snů. Jsou to příznivé dny, pro vás ovšem trochu nemastné, neslané.

Vypněte a nechte se unášet proudem. Nic nevymýšlejte a vaše duše se uzdraví. Nemusíte druhým lidem stále vnucovat své představy.

 


Býci

Byli jste v únoru nažhaveni na úspěch a příležitosti. V březnu takto chcete pokračovat i za cenu ďábelských intrik. V první dekádě se nabízí úrodná pole a sklizeň. Máte z minulosti zkušenosti a tak se sýpky mohou naplnit. Druhou dekádu musíte také zabrat. Kolik uděláte, tolik dostanete. Ve třetí dekádě je nutné myslet jinak. S láskou v srdci to zvládnete a naplněné konto vám nikdo nevybere.

Oslavujte každý den, ať prší nebo padají trakaře. Všechno se děje jak má i bez vašeho působení. Jen nelpěte na minulosti.

 

 

Blíženci

Máte pevné základy a tak jste si v únoru uvědomili, že se můžete v klidu dívat na obzor své budoucnosti. V březnu se musíte opírat sami o sebe. V první třetině měsíce jde vše úžasně, vy jste ale opatrní po zkušenostech z konce roku. Ve druhé dekádě si plníte sen a i to vám přináší budoucí jistoty. Třetí dekáda je také velmi dobrá, hlavně na lásku. I tak zůstáváte ostražití vůči nepřátelům.

Co nebylo pravdivé, jste opustili. Ale ještě nějaké tajemství vás přece jenom spoutává. Vyjděte mezi lidi a bavte se. Všichni máme nějaké tajemství, které nás svazuje.

 


Raci

V únoru se vám naskytlo mnoho příležitostí, které jste mohli, ale i nemuseli využít. Přestože se musíte v březnu s něčím rozloučit. Ale nebojte se, březen je dobrý měsíc. V první dekádě jde o vaši samostatnost a soběstačnost a to hlavně v cestování. Ve druhé dekádě jste realisté a zajistíte si pevné zázemí, stabilitu i vytrvalost. Závěrečná třetina se týká vztahů. Jednáte hrdě, podnikavě se silnou vůlí, a když je třeba i s kočičí ohebností. Vše je spravedlivé.

Splývejte s proudem, ale přesto se nesrovnávejte s ostatními. Jsme každý jiný. Když to přijmete, uleví se vám.

 


Lvi

Něco jste museli v únoru opustit či se s nějakou věcí rozloučit. Cítíte, že se vám naskytují nové možnosti nebo cesta. První dekáda v březnu svědčí o úžasných dnech, nadšení i lásce. Pouze druhá dekáda je zranitelnější. Ovšem toto zranění si nesete v sobě z minulosti a máte strach z opětné zrady. Třetí dekáda je příznivá, hlavně pro humanitární projekty a práci.

Žijte na sto procent. Důvěřujte, že vás něco vede a zůstávejte trpěliví. Znáte to o těch růžích, ne?

 


Panny

Trochu jste se v únoru cítili rozpolceni mezi rozumem a citem. Víte, že březen si zařídíte jinak. Vaše anténky zachycují finanční příležitosti, ke kterým ale sami ještě musíte najít klíč. První dekáda je úžasně vyrovnaná a už už vidíte vzdálený zářící horizont. I druhá dekáda je nažhavená a dotvrzuje potřebu stability a trvalosti. Také závěrečná třetina měsíce hovoří o šťastných výsledcích vaší práce. Složíte úspěšně zkoušku a potvrdíte tím svou kvalifikaci.

Nesrovnávejte jednoho s druhým. Najděte různé kvality v každém zvlášť a ty potom intenzivně využívejte. Když tuto verzi přijmete za svou, zvládnete všechno.

 


Váhy

Měli jste v únoru pocit, že se musíte ubránit přesile. To ve vás přetrvává i do března. Dáváte najevo, že taktika cukru a biče na vás neplatí. V první dekádě se otevírají možnosti, vám se však nechce angažovat. Ve druhé dekádě se pro vás může okolí citově přetrhnout, avšak kde že jsou vaše city? To už ve třetí dekádě nikoho nebaví a tak se i vám závěr měsíce moc nezamlouvá. Musíte si se vším poradit sami. Nebojte, příští měsíc vás oblaží.

Až moc se sebeovládáte. Uvolněte se a zůstaňte nevinní, mějte radost ze všeho, co se okolo vás děje. Pak dosáhnete rovnováhy uvnitř sebe.

 


Štíři

V únoru jste vyšli ze sebe mezi ostatní. Jednáte rychle a očekáváte i rychlé reakce. Březen by mohl začít útočně, ale i vy máte argumenty tvrdé životní reality. Ve druhé dekádě se okolí snaží o trvalejší hodnoty a uváženě kráčí vpřed. To vám připadá spravedlivé. Závěr měsíce je proměnlivý a tak spíše stagnujete. Přesto ve vás zůstává radost a otevřenost k dalším skvělým příležitostem.

Trochu si zalenošte. Smutek můžete opustit a břemeno, které jste si naložili na svá ramena, odložte někomu třetímu.

 


Střelci

Necítili jste se v únoru dost jistí a tak jste se každému neotevřeli. V březnu naopak máte ukázat své vnitřní síly a odhodlání. To vám v první dekádě úplně nevychází. Přestože můžete budovat solidní a hodnotné, ustrnuli jste na tom, co doposud máte. Ve druhé dekádě se úspěšně blýsknete před konkurencí. Ve třetí dekádě se ostatním moc nedaří, vy si děláte sami pro sebe. I tím jste vzorem pro ostatní, jak si mohou poradit.

Nakládáte si na svá bedra příliš. Lpíte na minulosti a to vás drží v neustálém boji o to, co máte a kam jste to dotáhli.

 


Kozorozi

Byli jste v únoru trpěliví a to vám přináší úspěch. V březnu zůstáváte přesvědčiví se silnou vírou v sebe sama a tím se vám dostává všeho, po čem toužíte. První dekáda je láskyplná a slunce je nejen na obloze, ale i ve vaší duši. Jen ve druhé třetině měsíce se okolí trochu zdráhá. Přesto jste podnikaví, nadšení a odvážní. Ve třetí dekádě se daří a vy víte, že je vše jak má být. A tak je to i ve vaší peněžence.

Věříte ve své nitro a svým myšlenkám. Když přijdete na to, že jste také výjimeční, můžete to oslavit.

 


Vodnáři

Naslouchali jste v únoru vnitřnímu hlasu a to vám udělalo dobře. Očekáváte v březnu zprávu či rychlejší jednání. Ovšem v první dekádě se okolí cítí unaveně a tak se vaše očekávání zhroutí. Naštěstí ve druhé dekádě je všeho akorát. Podobně jako v závěru měsíce. Zvláště ve třetí třetině měsíce jde víc o vztahy a náklonnost. Škoda, že jste kritičtí a navíc se bojíte kritiky i od ostatních.

Nacházíte se stále ve vnitřní uzavřenosti a nevolnosti pohybu. Že by pocit viny? Zůstávejte totální a vaše mysl přestane šrotovat. Tím se zbavíte nežádoucího a dobře se vyspíte.

 


Ryby

Smutek z konce února si nesete do března a vaše fyzické tělo se necítí nejlépe. To se změní. V první dekádě se okolo vás vyrojí spoustu přátel a dobrých lidí. Nehrajte s nimi falešnou hru. Škodíte jenom sami sobě. Druhá dekáda je úžasná a vy pocítíte kapičku štěstí. Třetí dekáda vás zavede opět do tvrdé reality, ze které se vám chce co nejrychleji utéci. Nejspíš se vám to podaří.

Chovejte se dospěle, a jestliže jste líní, tak si to nevyčítejte a lenošte. Nic jiného se s tím totiž nedá dělat.

 


Měsíční horoskop pro vás napsala Marie Gita Gabrielli, www.gabrielli.cz 

 


Podívejte se, jaké připravujeme semináře na rok 2014:

 

 

1. - 2. března 2014 7. setkání šamanského kruhu
22. – 23. března 2014 Umění dobrého života – ROD – místo odkud přicházíme
5. - 6. dubna 2014 8. setkání šamanského kruhu
19. – 20. dubna 2014
Základní šamanský seminář
3. - 4. května 2014 9. setkání šamanského kruhu
17. – 18. května 2014 Umění dobrého života – LÁSKA – studnice souznění a inspirace
31. - 1. červen 2014 10. setkání šamanského kruhu
14. – 15. června 2014 Umění dobrého života – OSOBNÍ SÍLA – návrat částí zraněné duše
12. – 13. července 2014 Šamanské léčitelské umění I.
24. – 27. července 2014 CESTA VIZE
15. – 17. srpna 2014

4. Ezoterické léto Zlatého středu 2014 - Akce pro lidi, kteří milují život!

23. – 24. srpna 2014 Základní šamanský seminář
6. – 7. září 2014 6. ŠAMANSKÝ KRUH - 1. setkání
20. – 21. září 2014 Šamanské léčitelské umění II. - Cesta šamanského léčitele
18. - 19. října 2014 Umění dobrého života – HOJNOST - magie peněz
8. - 9. listopadu 2014 Smrt - zrada nebo požehnání? - šamanský léčitelský seminář
6. – 7. prosince 2014 Umění dobrého života – MÍSTO NA ZEMI – Quo vadis?
21. prosince2014 Šamanský slunovrat na Konci světa


















 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 




©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system