Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Horoskop na měsíc leden 2014



Berani

V prosinci jste vystupovali moudře a prakticky. V lednu očekáváte lásku a nabídky s tím spojené. První dekáda ale začíná velmi realisticky. Vy ale jednáte podle vaší intuice a to je dobře. Druhá třetina měsíce se jeví nenaplněně a vás obejme smutek. Ve třetí dekádě se musíte sportovně utkat s ne úplně pozitivním postojem okolí. Ale máte ještě jiné lidi okolo sebe a tak se nemáte čeho bát.

Trochu si přerovnejte věci doma i v práci. Tím si zjednodušíte život a lépe začnete nové aktivity.

 

 

Býci

Dostalo se vám v prosinci dost energie, abyste splnili úkoly, které jste si zadali. Tušíte, že v lednu musíte víc zabojovat. První dekáda vás zavádí do hloubky vaší duše a tomu velmi porozumíte. Druhá dekáda nabízí široké pole působnosti, čehož úspěšně využijete. Ve třetí dekádě přichází zpráva, kterou nejspíš vyslechnete, ale vůbec se vám to nelíbí. Záleží na vás, kdy dáte vale smutné náladě.

Vyhýbejte se negativnímu. Pozitivně naladění lidé a situace vás nabíjí. Tak se jimi obklopte.

 

 

Blíženci

Byli jste v prosinci zraňováni a nevyhnuli se bolestným zkušenostem. I když vám leden připravuje jen úspěchy, musíte přešlápnout, abyste si to uvědomili. To se děje v prvních dvou třetinách měsíce. Závěrem měsíce začnete rychle jednat. Zjistíte, že tvrdá realita se s nikým nemazlí a jestli chcete mít své doma, musíte reagovat. Takže vše je dobré.

Nebojte se pustit starého a již nefunkčního. Uvolní se místo a čas pro nové. Je důležité jít dál.

 

 

Raci

Něco jste museli v prosinci změnit či dokonce ukončit. Vítáte novinky v lednu. V první dekádě se musíte nově orientovat, či použít jinak myšlenky. Velmi se vám to daří. Ve druhé třetině měsíce nikdo nic nevyžaduje, pakliže zrovna nemarodí a vy se musíte postarat. Až třetí dekáda je otevřená, úžasná a plodná. Važte si toho.

Jste velmi intuitivní. Tak toho tento měsíc využijte.

 

 

Lvi

V posledních měsících roku jste zvládli velké změny a převraty. Možná by to chtělo v lednu trochu odpočinout. To se v první dekádě může stát i proti vaší vůli. Ve druhé dekádě přijde opětovaná velká láska. Pozor na navlékání prstýnku. Ve třetí dekádě se vám začne někdo šťourat ve vaší třinácté komnatě. Se vší opatrností a bdělostí se tomu ubráníte. Přátelé a kamarádi jsou okolo vás. Tak kdo proti vám?

Ukliďte co je ještě třeba, abyste si uvolnili ruce a čas na další život. Nezatěžujte se harampádím a starým myšlením.

 


Panny

Přátelskost a náklonnost vám v prosinci projevili lidé okolo vás. To vám udělalo dobře, ale v první dekádě lednu se na pár dní vše zastaví. Zůstanete na půl cesty mezi rozumem a citem. Vzpamatujete se až během druhé dekády. Ve třetí třetině měsíce si už můžete oddychnout, ale vy jste stále ve střehu. Uvědomujete si, že se musíte od něčeho nebo někoho odpoutat. Ale co bude dál?

Abyste mohli něco získat, musíte něco ztratit. Nastal čas, abyste šli za svým nejniternějším přáním.

 


Váhy

Vaše přepracovanost v posledních měsících roku si vybrala svou daň. Chcete se v lednu opřít o svou intuici, ale když v první dekádě dojde na lámání chleba, poradíte se se šedou kůrou mozkovou. Něčeho se musíte ve druhé dekádě vzdát. Aniž to tušíte, otevírá vám to dveře do vzdálené budoucnosti. Ve třetí dekádě nad vámi bdí šťastná hvězda, přesto špatně spíte. Máte vedle sebe pomocné ruce či náruč. Tak proč se bát.

Chopte se příležitosti a jděte tam, kam vás srdce táhne.

 

 

Štíři

Přetažení organismu v prosinci vám neudělalo dobře a tak přemýšlíte, že v lednu musíte začít jinak. V první třetině měsíce si zkoušíte splnit svůj sen a to vám otevírá další dveře. Ve druhé dekádě narážíte na vtipné intelektuální lidi a ti vám zalichotí. Užíváte si tohle štěstíčko. Třetí dekáda je úplně naruby. Může přijít náhlý konec něčeho a to vám přináší probdělé noci. Přesto zůstáváte věcní a stálí ve svých názorech.

Dochází u vás k významné změně a to je velmi dobře.

 


Střelci

V prosinci jste se cítili jako vítězi. V lednu našlapujete tak, jak vás intuice vede. První dekáda je plná lásky a náklonnosti. Ve druhé dekádě se někdo necítí dobře a je ironický až útočný. Na to vy moc nereagujete a berete tuto situaci pobaveně až hravěji. Ve třetí dekádě se ukazuje nějaké dobrodružství. Na to slyšíte dobře a přiléváte olej do ohně. Zůstáváte v pohodě, samostatní a soběstační.

Sněte, co se do vás vejde. Pak se nebojte vaše sny a představy realizovat.

 


Kozorozi

Dennodenní práce v prosinci vás uspokojila. Očekáváte v lednu pozitivní zprávy, ale nejspíš zůstane jen u přání. V první dekádě máte prokázat samostatnost a tak začnete přemýšlet, jak na očekávání ostatních vyzrajete. Může se stát, že ve druhé dekádě někdo vyzraje na vás. Pak se musíte s něčím rozloučit. V závěrečné třetině měsíce si vymýšlíte, jak začít znova a jinak. Pozor na přetížení.

Dejte na vnitřní vedení a jednejte podle něho.

 

 

Vodnáři

Bylo toho na vás v prosinci trochu moc. Potřebujete si odpočinout. V první dekádě při vás stojí štěstí a tak si můžete dovolit jednat asertivně. Ve druhé dekádě vás okolí nutí zpomalit a zůstat trpěliví. Vy se to snažíte ignorovat a použijete cokoliv, aby bylo po vašem. Ve třetí dekádě byste se měli pro ostatní, kteří si neví rady, rozdat. Jste naplněni láskou a tak to není problém.

Proberte si co jste schopni všechno zvládnout a jaké máte možnosti. Až pak se do toho pusťte.

 


Ryby

Snad jste v prosinci našli ztracený ráj a v lednu je vám jasné, že musíte s určitým chováním ihned přestat. V první dekádě jste nuceni být samostatní a to vás stahuje do tůně vaší duše. Ve druhé dekádě se naopak od ostatních otevřete všem a všude. I třetí dekáda je dobrá. Narazíte na citové a pocitové lidi a bezpracně si úžasně užíváte. Snad zalenošíte až příliš. Anebo že by nějaká chřipka?

To co vám udělá dobře je muzika, zpívání, pískání, pobrukování, prostě hudba a múzy vůbec.

 

 

Měsíční horoskop pro vás napsala Marie Gita Gabrielli, www.gabrielli.cz   

 

©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system