Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Aktuality



Poutníkův deník uzavírá Kruh...

8.6.2012

Proběhlo poslední desáté setkání DOMA NA ZEMI. Kruh se uzavírá. Jsme připraveni překročit, otevřít si a uvidět nové obzory. Před námi je posladní ... cesta vize. Kdo ví, co uvidí? Nové se otvírá ... Místo pro jiný svět. Podíváme se do jeho očí...

Je zapotřebí dát do uzlíčku to, co jsme už našli a vzít s sebou. Budem to nutně potřebovat. Leží v tom naše síla k přechodu.

 

Poslední úkol:

Napsat Poutníkův deník s názvem Doma na Zemi a podtitulem Zápisky z "???" cesty. (např.: Zápisky z cesty Nositelky dobré nálady) Napíšete do něj všech deset cest ze seminářů. Pokud některé nemáte, je potřeba dodělat. Případně to můžete ještě rozšířit o poznámky, obrázky ... jak je libo. Ale deset kroků, na těch to stojí. Bude to kniha, krásná čarovná kniha, ne pár listů papíru :) Vytvoříte dva stejné nebo podobné exempláře knihy. Jednu vezmete na Vizi a druhou dáte tomu, komu patří. Nic nebudete vysvětlovat, komentovat, zdůvodňovat. Řeknete jen, že je léčivá.

Jak zjistíte ??? tedy koho jsou to zápisky z cest. Dozvěděli jsme se, co nabídne každý z nás oplátkou za sílu Zemi. Je teda zapotřebí si dodělat cesty z posledního setkání... tam se vše dozvíte.

 

Tak a to je vše. Moc se tedy těšíme ve středu 4. července večer na shledání! Kdy a kde a co s sebou pošleme příští týden.

Markéta a Pavel










« Zpět

©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system