Přístav 69 - Úvodní stránka



774 696 059
10.00-18.00h

775 651 220
18.00-23.00h

Aktuality



Chystá se Festival věštění Květy Fialové v Lysé nad Labem.

21.6.2011

Ve dnech 14. - 17. července 2011 bude Výstaviště v Lysé nad Labem hostit Věštírnu Květy Fialové, s kterou také spolupracujeme. Můžete si nejen nechat vyložit karty nebo se poradit, ale také si poslechnout přednášky a semináře, které tam budeme mít:

Základy šamanismu - Pavel a Markéta Švarcovi

 Kde se šamanismus vzal a jaká je vlastně jeho podstata? A může s něčím pomoci „modernímu“ člověku? O tom se budeme bavit a také se naučíme něco málo z technik starých šamanů. Naším průvodcem na této cestě budou šamanské bubny. Seminář je zážitkový a budete –li chtít, setkáte se i se svým silovým zvířetem.

Rituály – mosty do nové etapy života - Pavel a Markéta Švarcovi

Lidský život prochází místy, která jsou branami do nového. Takovými místy jsou například : zrození, dospívání, svatba, smrt. Staří znali důležitost těchto bran, znali i mosty, které těmito místy vedou. A my? O tom, co nám způsobuje zapomnění tohoto vědění.

Základy šamanského léčení - Pavel a Markéta Švarcovi

Na šamanském semináři se naučíme vstupovat do kontaktu se světem našich spojenců. Dotkneme se základů šamanského léčitelského umění. Naším průvodcem na této cestě budou šamanské bubny. Seminář je zážitkový a jeho součástí bude také praktická ukázka šamanské léčby.

Přijďte, těšíme se na setkání s Vámi.

Markéta a Pavel










« Zpět

©  2011  Přístav 69   Powered by Constructor system